به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی اصغر یوسفنژاد درباره ضرورت اعلام بودجه هر دستگاه و سازمانی گفت: یکی از آسیبهای هر ساله بودجه این است که اغلب همه آن محقق نمیشود و یا غیر از مسیری که قانونگذار برای آن مشخص کرده هزینه میشود به همین خاطر وقتی سالانه دیوان محاسبات و یا دستگاههای نظارتی تفریق بودجه را گزارش میدهند میبینیم که بین عملکرد و احکام بودجه تفاوت و در بسیاری از پروندهها که در دیوان محاسبات تشکیل میشود متاسفانه در برخی موارد مدیران محکوم میشوند که ناشی از همین عدم رعایت اصول و ضوابط بودجه و هزینه کرد آن و عدم شفافیت و انضباط مالی در امور اداری است.
عضو هیات رئیسه مجلس ادامه داد: اغلب مدیران بدون اطلاع از قوانین، بودجه را مهم تلقی نمیکنند و در خیلی از مواقع از عملکرد آنها انحراف از خود بودجه میشود. زمانیکه شنیدم در سازمان سینمایی ارقام بودجه و زیرمجموعههایش اعلام شده بسیار خوشحال شدم زیرا اینکار موجب میشود تا اعتماد به سازمان و جامعه هدف سازمان که سینماگران هستند و خود مجموعه سینمایی بیشتر شود و همچنین موجب نزدیکی بین مسئولین، مردم و ذینفعها شود. بنابراین کار سازمان سینمایی قابل ستایش است.
وی در ادامه گفت: چیزی که ما این روزها کمتر در نظام اداری در بررسیهای سازمانیمان در سطح استان و شهرستان داریم این است که فاصله بین مدیران و جامعه هدف که مردم هستند زیاد شده و اعتمادها کم است و این انضباط و شفافسازی میتواند اعتماد را افزایش دهد و موجب نزدیکی مردم و مدیران شود و از ظرفیتی که بهوجود میآید هنر، سینما و ذینفعان استفاده میکنند. امیدوارم دیگر دستگاهها هم از این کار رئیس سازمان سینمایی به عنوان تجربه موثر درس بگیرند و در همه سطوح تعمیم پیدا کند و در همه سطح استان های کشور و در همه جا عملی شود.
نماینده ساری و میاندواب درباره تخصیص اعتبار به فیلمسازان استانی نیز گفت: این موضوع غیر از عدد و رقم مادی که به دنبال دارد و بودجهای که برای آنها اختصاص داده میشود اصل کار و بسیار صحیح است زیرا موجب اعتماد عمومی فیلمسازان استانی میشود و فاصلهها و تنگناها را از بین میبرد. ضمن اینکه آنها متوجه میشوند که جدا از پایتخت نیستند.
یوسفنژاد نگرشی مبنی بر توجه به استانها را قابل توجه دانست و گفت: این کار هم اعتماد به سازمان سینمایی را تقویت میکند و هم میزان استعدادهایی که در سالهای گذشته مورد توجه قرار نگرفته را کشف میکند. در پروسه چندساله این نگرش که به عنوان سرمایهگذاری است منجر به کشف و جهت دادن استعدادها میشود. این اعتماد به وجود میآید که مانند تهران به شهرستانها هم توجه میشود و هجوم به تهران را کاهش میدهد. این امر یکی از سیاستهایی است که مجلس و دولت به دنبال آن هستند تا کاری کنند که واگذاری مسئولیتها به استانها بیشتر شود تا موجب کاهش مهاجرتها شود.
۲۵۸۲۵۸
نظر شما