« نگرانی از حضور چین در بازار فرش. » برخی فعالان اقتصادی طی چند ماه اخیر سکوت اختیار نکرده اند و به این شکل آژیر هشدار حضور چین در بازار فرش را به صدا در آورده اند. جملگی آنان بر این باورند نباید حضور چین در بازار فرش سبب لطمه خوردن این صنعت- هنر دیرین ایران شود و در این راستا نهاد های مسئول از هیچ گونه یاری نباید دریغ کنند. موضوعی که به تازگی رییس اتحادیه صادر کنندگان فرش نیز آن را با ادبیات تازه ای مد نظر قرار داده است: « چین بازار فرشهای ایرانی میشود. »
رییس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف با بیان این مطلب که باید بازارهای صادراتی خود را گسترش دهیم، گفت: با توجه به ایجاد فضای رقابتی امروز باید بازاریابی نوین و راهبردی فرش در تمامی مراحل از مرحله تهیه مواد اولیه، بافت فرش تا عرضه به بازارهای جهانی مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
بر اساس گزارش شبکه بازرگانی اکبر هریسچیان از تلاش برای کسب بازارهای هدف صادراتی فرش دستباف خبر داد و گفت: امروزه کشورهای بسیاری شروع به تولید فرش کردهاند که باید با کاهش قیمت تمامشده، ارتقای کیفیت و نقوش زیبا همچنان در تولید فرش در دنیا حرف اول را بزنیم.
وی با تاکید بر اینکه هزینه تامین مواد اولیه تولید فرش کاهش یابد، اعلام کرد: بازاریابی در کشور کره و ژاپن انجام شده و درصدد هستیم تا با بازاریابی موفق، چین نیز به یکی از بازارهای هدف صادراتی هنر صنعت فرش دستباف تبدیل شود.
هریسچیان خاطرنشان کرد: بازاریابی سنتی یکی از مشکلات و موانع صادرات فرش ایران است که در صورت استمرار منجر به دستیابی بیش از پیش بازار توسط رقبای خارجی و نزول سهم صادرات فرش ایران خواهد شد.
رییس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف، نقشه و کیفیت فرش ایرانی را متمایز با دیگر تولیدات جهان دانست و گفت: قانون قالیبافی متمرکز باید مورد حمایت جدی دولت قرار گیرد تا تولید فرش در کشور ساماندهی شده و از حالت سنتی خارج شود.
/36
نظر شما