رضا فیاضی: خوب است که بی‌بی‌سی برنامه کودک بسازد تا مدیران ما به خودشان بیایند

رضا فیاضی، بازیگر مجموعه‌های قدیمی تلویزیونی مثل «قصه‌های تابه‌تا» و «دنیای شیرین» با حضور در کافه خبر، حسرت برنامه‌های خاطره‌ساز قدیمی تلویزیون را خورد و تاکید کرد شاید با ساخت برنامه کودک توسط بی‌بی‌سی، مدیران صدا و سیما به خودشان بیایند و فکری برای تولید در این عرصه کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رضا فیاضی برای دهه شصتی‌ها چهره‌ای آشناست. او را بیشتر با عنوان پدری مهربان می‌شناسند. با جمال آقای جمالی در «قصه‌های تابه‌تا» و پدر خانواده در «دنیای شیرین» و تمام خاطرات خوشی که با این مجموعه‌ها و مجموعه‌هایی از این دست داشتند. او اما مدتی از تلویزیون دور بود. در زمانی که کودکان و نوجوانان نسل‌های بعدتر از دهه شصتی‌ها و تا حدودی هفتادی‌ها، با وجودی که شبکه اختصاصی داشتند و تمام طول روز برنامه کودک برایشان پخش می‌شد اما دیگر مجموعه‌های خاطره‌انگیزی مانند آنچه نسل‌های قبل‌تر داشتند، نداشتند. 

رضا فیاضی در کافه خبر خبرآنلاین، در گفت‌وگویی که مشروح آن به زودی منتشر خواهد شد در این‌باره می‌گوید: «دهه شصت پرملات بود. الان بچه‌های ما خاطره ندارند. عمو و خاله‌ها زود فراموش می‌شوند ولی زی زی گولو هیچوقت فراموش نمی‌شود. برای اینکه خلاقانه بود و پر از حس‌هایی که بچه‌ها درک می‌کردند

فیاضی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا کم‌کار شده گفت: «کم کار نشدم، تلاش خودم را کردم که حضور داشته باشم. هم من و هم آقای قناد طرح‌هایی را برای ساختن به تلویزیون بردیم اما موفق نشدیم. من یک طرحی به اسم «حوض نقاشی» داشتم که یک کار روانشناسی بود. برای طرح آن با چند دکتر روانشناس صحبت کرده بودم و برایش ایده داشتم. اما پوستمان را کندند. اول گفتند این کار کودک است، بعد گفتند نه، کار خانواده است، بعد که به گروه خانواده بردیم گفتند اسپانسر بیاورید! به قول معروف اسپانسرم کجا بود؟!»

بازیگر نقش پدر در «دنیای شیرین» در ادامه با بیان اینکه اتفاقا خیلی خوب می‌شود اگر بی بی سی برنامه کودک پخش کند، گفت: «من این اتفاق را منفی ارزیابی نمی‌کنم. شاید این یک تلنگر باشد برای مدیران ما بلکه به خودشان بیایند. شما دهه شصت را با الان مقایسه کنید بچه‌ها چقدر از برنامه‌های تولیدی آن دوران خاطره دارند؟ الان چطور؟ برای اینکه مدیران باید دلسوز باشند.»

۲۵۸۲۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1274256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    18 0
    والا.
  • IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    20 0
    یادش به خیر نسل ما با دنیای شیرین و زی زی گولو بزرگ شد که ایشون در اونها نقش اصلی داشتن یادش به خیر کجاست صفای برنامه کودک های قدیم
  • Mina IR ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    19 12
    تعدادی از برنامه های جذاب خارجی کودک در دهه شصت ساخت بی بی سی بودند ..
  • GB ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    20 17
    برنامه هاى امروز صدا و سيما حتى با ده سال پيش خودش قابل قياس نيست چه برسه به اون دوران، از روزى كه امثال فروغى اومدند تو تلويزيون مردم به طور كامل كوچ كردند به سمت ماهواره
    • NL ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۹
      0 0
      نه اینکه ماهواره خیلی پربار است ! و مردم رانندگی بین خطوط و نیانداختن زباله در کوچه و خیابان را آموختند !، تازه رسیده ایم به اینکه دزدی خوب است یا بد ؟، مانند بحث های دیگری در مورد کم و کیف جیب بری و جنایت و دروغ و ... که چه زمان خوب است و چه زمان بد ؟ ( فاجعۀ سالی تاک دوست دارند ! )
  • IR ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    6 5
    مدیران سیما به خودشان آمده اند که هم سو با دشمن کلاه قرمزی را حذف کردند!!!!
  • IR ۰۰:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۷
    0 0
    موافقم با این مطلبی که گفتین
  • عامری IR ۰۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۷
    0 0
    اصلا با سیاست ها و استراتژی صدا و سیما موافق نیستم اما بی شک برنامه های کودک بهتر شده است. حتی برنامه های خارجی هم ماهیتا ایراد داشت، من شکرستان را به حنا دختری در مزرعه که تبلیغ جامعه فئودالی بود و کار دختر بچه در خانه ی اعیان را ترویج میداد ترجیح میدهم. زمانه عوض شده و تولیدات کودک در صدا و سیما گرچه با هالیوود یا ژاپن قابل مقایسه نیست اما از بعضی کشور های اروپایی جلوتر است.در سینما و تولیدات تلویزیونی به علت حمایت دولت از قافله ی دنیا عقب نیستیم.
  • BH ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۷
    0 0
    فعلا که داره ساخت و ساز خانه های قدیمی که نو میشند رو نشون میده .