به گزارش ایبنا، «تئودور کاپلو»، استاد جامعهشناسی دانشگاه ویرجینیا و مولف کتابهای «دو علیه یک؛ اتلافها در دستههای سه تایی» و «روششناسی اجتماعی» است. پاسکال ونسن نیز استاد علم سیاست در دانشکده حقوق فرانسو رابله، مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات علوم اجتماعی دفاعی و مولف کتابهای «شوالیههای هوایی»، «هوانوردی» و «تعارضها»ست.
این اثر همزمان با کتاب جامعهشناسی ارتشها (استخدام، تربیت پرسنل سازمان) نوشته شد، زیرا جامعه شناسی جنگ کاربردهای نیروی نظامی و عرضه منطقهای متعارض در راستای کسب خودمختاری نسبی را مطرح میکند و به واقعیت جنگی و نظامی برای استخراج تعلیمات در مورد عملکرد جوامع سیاسی معاصر اشاره دارد.
این اثر به منابع متعددی از کشورهای آنگلوساکسون تکیه میکند و میکوشد تا شناخت بهتری درباره سازمانهای نظامی در عرصههای مختلف بهدست آورد. انسجام و یکپارچگی گروه نخستین، اثربخشی و کارآمدی واحدها و نیروهای درگیر در مبارزه، انگیزش پرسنل و کارکنان روابط بین نژادی، درک ورود زنان به ارتش و نیروهای نظامی، از مواردیاند که مولفان به بررسی جامعهشناسی آن در این اثر پرداختهاند.
این کتاب مقدمه یا جستاری بر جامعه شناسی جنگ محسوب میشود و شناختی مقدماتی، اما ضروری را مطرح میکند. هدف این متن آشنایی دانشجویان حقوق، علم سیاست، جامعه شناسی، روابط بین الملل و علوم نظامی با ریشهها و مقدمات مهم (جنگ) است.
کتاب جامعهشناسی جنگ در هشت فصل تنظیم شده است که به مفاهیمی نظیر چیستی جنگ، اهداف جنگ، تغییرات و تحولات جنگ، چرایی جنگ، اهداف سیاسی، برخورد اجتماعی و سیاست جنگها، نظام بین المللی و جنگ پیروزیها و شکستها، کاربرد نیروها در جنگهای خلیج فارس و بحران کوزوو رابطه دولت، اقتصاد و جامعه چونان علل جنگ میپردازد.
چاپ نخست کتاب «جامعهشناسی جنگ» در شمارگان هزار نسخه، 189 صفحه و قیمت 40هزار ریال از سوی انتشارات جامعهشناسان منتشر و روانه بازار نشر شد.
60
نظر شما