مناطق ممنوعه پروازی در کشور کاهش یافت

ایرنا نوشت: نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کمیسیون عمران تلاش‌های گسترده‌ای برای اصلاح شرکت فرودگاه ها انجام شد، گفت: کاهش مناطق ممنوعه پرواز و اصلاح برخی رویه های مربوط به اوایل انقلاب از جمله این عملکردهاست.

محمدحسین فرهنگی روز چهارشنبه در آیین معارفه مدیرکل جدید فرودگاه های آذربایجان شرقی با بیان اینکه فرودگاه تبریز یک فرودگاه بین المللی و دارای بیشترین پرواز بعد از فرودگاه امام خمینی تهران است، افزود: فرودگاهی که پرواز بین المللی دارد، شایسته نیست بدون ترمینال خارجی باشد.

عضو هیأت مدیره و راهبر عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌های کشور و ناوبری هوایی نیز در این مراسم اظهار داشت: زمانی معضل اصلی فرودگاه تبریز باند فرودگاه و ترمینال بود که همه اینها تا حد زیادی برطرف شده است.

حسین اسفندیاری با بیان اینکه سیستم های راداری و فنی فرودگاه بین المللی تبریز به بهترین نحو بازسازی شده اند، افزود: امیدوارم مدیر کل جدید فرودگاه‌های آذربایجان شرقی مساله ترمینال بین المللی را هر چه سریع تر حل کند و در ساخت آن ظرفیت ۲۰ سال آینده را در نظر بگیرد.

وی با بیان اینکه شبکه حمل و نقل هوایی موثرترین راه ارتباط تجاری، علمی و تخصصی است، گفت: شبکه پروازی تبریز هم باید به شبکه داخلی وصل شود و هم از نظر پروازهای خارجی توسعه یابد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز اظهار داشت: آذربایجان شرقی به دلیل همسایگی با کشورهای همجوار انتظارات بیشتری از فرودگاه تبریز وجود دارد، و در مقایه با فرودگاه های همسطح وضعیت فرودگاه تبریز قانع کننده نیست.

جواد رحمتی با بیان اینکه به دلیل محدودیت های قانونی امکان کمک از اعتبارات استانی وجود ندارد، افزود: از اداره کل فرودگاه های کشور انتظار این است که تبریز را در حد و شان و انتظار از تبریز ببینند.

رامین آذری مدیر کل جدید فرودگاه های آذربایجان شرقی نیز تکمیل و به سامان رسیدن ترمینال جدید فرودگاه را از جمله اهداف خود برشمرد و گفت: ارتقا کیفیت فرودگاهی و هوانوردی نیز جزو برنامه‌هایم قرار دارد.

وی با بیان اینکه اگر بتوانیم خدمات بهتری ارایه دهیم بطور قطع مسافران بیشتری از فرودگاه ها استفاده می‌کنند که منجر به توسعه هوانوردی می‌شود، افزود: دریافت گواهینامه فرودگاه ها نیز جزو اولویت‌ها می باشد.

در این آیین رامین آذری به عنوان مدیرکل جدید فرودگاه‌های آذربایجان شرقی منصوب و از خدمات مصطفی صفایی تجلیل شد.

فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز بزرگترین فرودگاه ناحیهٔ شمال غرب ایران است؛ این فرودگاه به صورت ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و به‌جهت واقع شدن در مرز و کریدور هوایی ایران به اروپا و آسیای میانه از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

نام این فرودگاه بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی از فرودگاه بین‌المللی تبریز به فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز تغییر داده شد.

فرودگاه بین‌المللی تبریز در ارتفاع ۱٬۴۹۴ متری از سطح دریا قرار گرفته و در زمینی به مساحت ۴۲۰ هکتار گسترده شده‌است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۴٬۲۳۶ نشست و برخاست هواپیما در این فرودگاه انجام و ۱٬۷۶۸٬۳۹۸ کیلوگرم بار و ۴ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۸۰۰ نفر مسافر از طریق آن جابجا شد.

46

کد خبر 1276165

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین