مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

حمله بی‌سابقه رسانه‌های حامی دولت، قطبی ستیزی را وارد مرحله‌ای جدید کرد.

 تنها یک روز پس از تاکید رئیس سازمان ورزش تداوم حضور کفاشیان در فدراسیون فوتبال و رد احتمال تغییرات در مهمترین فدراسیون ورزشی، رجانیوز، شبکه ایران و روزنامه ورزشی دولت، ایران ورزشی موجی جدید را علیه مدیران فدراسیون فوتبال به راه انداختند. این بار تاج و قطبی دلال لقب گرفتند.

کنار هم قرار گرفتن اسامی تعدادی از روزنامه نگاران ورزشی قدیمی و خارج از کشور و شرح سابقه دوستی آنها با مهدی تاج که به مسافرت خارج از کشور رفته بهانه‌ای شد برای حمله به افشین قطبی و حتی رجانیوز تهدید کرد چنانچه قرارداد سرمربی تیم ملی لغو نشود، اسنادی از فساد مالی این مربی و افراد یادشده رو می‌شود.  اتهاماتی که باعث شد تا فدراسیون فوتبال با صدور بیانیه‌ای به دفاع از عملکرد خود برای انعقاد قرارداد با قطبی بپردازد. روابط عمومی فدراسیون در اطلاعیه خود آورد: «در خصوص قرارداد آقای قطبی به اطلاع می‌رساند که فدراسیون فوتبال با مدیر برنامه‌های آقای قطبی و آقای حاج‌باقر که از ابتدای ورود ایشان به فوتبال ایران چنین مسئولیتی را داشته‌اند قرارداد بسته و با هیچ دلال و واسطه‌ای مذاکره نداشته است.  قرارداد آقای قطبی تا پایان جام ملت‌های آسیا حدود 20 ماه و در سه مرحله، مرحله اول 200 هزار دلار و تا پایان قرارداد 800 هزار دلار است.»

حمله به دوست قدیمی
ستاد حامیان ورزشی در دوره انتخابات ریاست جمهوری ترکیبی بود از سردبیر یک روزنامه ورزشی دولتی، یک مدیر جوان در سازمان ورزش، یک مدیرکل جوان تحت پیگرد قضایی سازمان و مهمتر از همه این‌ها یک نایب رئیس فدراسیون فوتبال به نام مهدی تاج که گفته می‌شد
جلسات شان در ساختمان مجله روزهای زندگی علی فتح‌الله‌زاده برگزار می‌شد. این خبر را اولین بار دبیر ورزشی یکی از تندروترین سایت‌های حامی دولت منتشر کرد که خود او هم به این کمیته دعوت شده بود و البته از چند دبیر سرویس جوان روزنامه‌های تندروی اصولگرا هم برای شرکت در جلسات دعوت شده بود اما آنها هیچ گاه به این جلسات نرفتند. این تیم به همراه گروهی دیگر که در زمینه ورزش‌های رزمی و به سرپرستی نایب رئیس بانوی یکی از فدراسیون‌های رزمی برگزار می‌شد تلاش بسیاری داشت تا بسیاری از چهره‌های سرشناس ورزش را برای حمایت از رئیس‌جمهور ترغیب کنند، چهره‌هایی مثل حسین رضازاده و علی پروین یا فرشاد پیوس که به واسطه همین ستاد در صف مردان رئیس‌جمهور قرار گرفتند.  در بحبوحه پیش از انتخابات فشار رسانه‌های وابسته به این جریان کار را به شکلی در آورده بود که هر لحظه عنوان می‌شد با عزل علی کفاشیان، مهدی تاج بر مسند ریاست فدراسیون فوتبال می‌نشیند. با این وجود همان زمان وقتی این اتهام به تاج نسبت داده شد، او گفت: «تنها دغدغه‌ام صعود تیم ملی است به جام جهانی.» او البته تلاش بسیاری داشت که حتی همین چند کلمه هم که به «خبر» گفته بود، منتشر نشود.  خیلی زود اما پس از انتخابات شکافی میان تاج و همراهان سابقش افتاد. حالا نوک تیز پیکان انتقاد از علی کفاشیان به سوی نایب رئیس برگشته و دوستان سابق، به دشمنان قسم خورده تبدیل شده‌اند.

متهم همیشگی
این اولین بار نیست که افشین قطبی متهم به دلالی می‌شود. قطبی از دو سال قبل همواره این شایعه را به همراه خود داشت. اولین بار این اتفاق در زمان پیوستن ماته دراکسوویچ و جورج آراندا به پرسپولیس چنین شایعه‌ای راه افتاد. دو بازیکن ارزان قیمتی که از سوی یک روزنامه نگار قدیمی به حبیب کاشانی معرفی شدند و مدیر حامی دولت پرسپولیس پای برگه قرارداد این بازیکنان را امضا کرد.  یک سال بعد اما این تردید در عملکرد قطبی بیش از قبل قوت گرفت، زمانی که به اعتراف شخص افشین قطبی در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی تیمش با ذوب‌آهن در تهران، محمد علی آبادی برای برگرداندن او به پرسپولیس شخصاً گفته بود هرچه بخواهد برایش فراهم می‌شود. در آن ایام قطبی با قرارداد 900 هزار دلاری برای یکسال که بالاترین رقم پرداختی به یک مربی در تاریخ فوتبال ایران بود، راهی پرسپولیس شد. رقم ابتدایی قرارداد افشین تقسیم بر مدت زمان 10 ماه این تفاهم رقم دریافتی او را حتی بالاتر از آری هان و مصطفی دنیزلی می‌کرد.
قطبی همراه با خود، مارکوی برزیلی را به عنوان دستیار و دی‌کارمو را برای بازی در خط حمله به پرسپولیس آورد. دستیار 300 هزار دلاری و بازیکن 2800 هزار دلاری که رزومه‌ای دروغین داشت و جنجالی بر سرش به راه افتاد. این قراردادها اما به رغم همه انتقادهای مطبوعات ورزشی از روز اول از سوی هیأت مدیره تیم که محمد آخوندی سخنگوی سازمان ورزش به عنوان نماینده ویژه رئیس سازمان ورزش در آن حضور داشت تأیید شده و توسط داریوش مصطفوی مدیر مورد حمایت محمد علی آبادی به امضا رسید. قراردادهایی که با نواخته شدن کوس رسوایی‌شان در برنامه نود، حملات سازمان ورزش به عادل فردوسی‌پور را به همراه آورد.  سرمربی تیم ملی اما هیچ گاه هیچ یک از این اتهامات را نمی‌پذیرفت. او حتی وقتی پت بیوتر، دستیار هلندی‌اش در کادرفنی تیم ملی متهم به دلالی شد، گفت: «چه کار به سابقه‌اش دارید؟ بیایید تمریناتش در تیم ملی را ببینید. همه بازیکنان از عملکرد این مربی رضایت کامل دارند.»

کفاشیان: دروغ می‌گویند
«متأسفانه یک سایت گزارشی کاملاً دروغین را براساس توهمات خود نوشت. این گزارش به قدری توهین آمیز بود که جای شکایت را برای فدراسیون فوتبال گذاشته است، کسی که خود را مسلمان می‌داند باید از دروغگویی و تهمت زنی بپرهیزد.» علی کفاشیان اینگونه به گزارش رجانیوز واکنش نشان می‌دهد و ادامه می‌دهد: «اگر واقعیت‌هایی را درباره شخصی می‌دانیم باید مدارک و مستندات خود را به مراجع قضایی بدهیم تا درصورتی که آن فرد گناهکار بود مراجع قضایی درباره‌ او تصمیم‌گیری کنند.» مهدی حاج‌باقر مدیر برنامه‌های افشین قطبی هم به جای سرمربی تیم ملی همه تهمت‌های نسبت داده شده را رد می‌کند و می‌گوید: «اینها کذب محض است. آنها اگر سندی داشتند، رو می‌کردند. من نمی‌دانم چرا و با چه هدفی این دروغ‌ها را به افشین که مردم دوستش دارند، نسبت می‌دهند.»
 
دست بندهای دردسر ساز
همزمان با حملات شدید به تاج، او سکوت اختیار کرده و دور از دسترس است. اما چرا نایب رئیس اینچنین سکوت کرده است؟ یک مقام آگاه دلایل حملات به تاج ناتوانی او در اداره تیم ملی در جریان سفر به کره جنوبی می‌داند.  تماس‌ها با او از لحظه سوت آغاز بازی سئول، شروع شد و کار به جایی رسیدکه نایب رئیس همان شب به خاطر افزایش ناگهانی فشار خون راهی بیمارستان شد. همان جا بود که شایعه پایان حضور تاج در فدراسیون سر زبان‌ها افتاد.  تمدید قرارداد با قطبی از سوی فدراسیون هم درحالی که گروهی قدرتمند خارج از فدراسیون فوتبال سعی داشتند تا بار دیگر مایلی‌کهن را به تیم‌ملی نزدیک کنند، عاملی شد تا اینگونه مهدی تاج گوشه رینگ قرار بگیرد.
هجمه انتقادات علیه قطبی و فدراسیون درحالی صورت می‌گیرد که بسیاری از کارشناسان فوتبالی با دلایل فنی، انتخاب این مربی را برای هدایت تیم ملی منطقی نمی‌دانند و معتقدند قطبی توان ایجاد تحول در تیم پا به‌سن گذاشته ایران را ندارد.

کد خبر 12830

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین