دلیل تحریم ظریف از زبان رئیس کمیسیون امنیت ملی/ ذوالنوری: همراه سفیر انگلیس با موبایل عکس گرفت و خبر دیدارمان را منتشر کرد

ایسنا نوشت: رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: در قضیه تحریم وزیر امور خارجه اقتضا می‌کرد که همه یکپارچه علیه دشمن موضع بگیریم و از نیروهای نظام اسلامی دفاع کنیم.

مجتبی ذوالنوری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: نگاه‌های مختلف سیاسی وجود دارد و این یک امر کاملا طبیعی است ولی در جاهایی که بحث منافع ملی است، همه می‌ایستند و از کشور دفاع می‌کنند.

بخش های مهم اظهارات مجتبی ذوالنوری را در ادامه می‌خوانید: 

در سفر اخیر وزیر امور خارجه به آمریکا، ایشان دیدارهای متعددی با سناتورهای آمریکایی که اکثرا دموکرات بودند، داشتند که یکی از دلایل تحریم ایشان نیز خشم ترامپ از ارتباط وزیر امور خارجه ایران با سناتورهای دموکرات بوده است.

*  (درباره دیدار با سفیر انگلیس): رییس کمیسیون امنیت ملی تنها در جایگاه یک نماینده مجلس نیست؛ در دنیا بعد از رییس پارلمان، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بسیار مورد توجه و مطرح است، تاکنون حدود ۱۵ سفیر در نوبت دیدار هستند و دیدار با سفیران دیگر اقتضای این جایگاه است.

* من به عنوان رییس کمیسیون امنیت ملی نمی‌توانم بر حسب خوشایند خودم و یا رضایت عده‌ای رفتار کنم و باید طبق خطوط قرمز نظام رفتار کنم، سفیر انگلیس به عنوان اولین نفر درخواست ملاقات داده و بنده تا دو هفته پاسخ ندادم و سپس به دلیل منافع کشور دیدار را پذیرفتم.

* به ما اعلام شد که سفارت انگلیس درخواست داده که ملاقات رسانه‌ای نشود و به دلیل رسومات دیپلماتیک این شرط پذیرفته شد ولی بعد از دیدار مشخص شد که وزارت امور خارجه اشتباه موضوع را منتقل کرده است و سفارت درخواست خصوصی بودن محتوای جلسه را داده بودند نه خبر خود دیدار؛ همچنین عکاسی در جلسه نبود و من اطلاعی از عکس گرفتن از جلسه نداشتم، همراه سفیر انگلیس با موبایل شخصی خود عکس گرفته بود و عکس دیدار منتشر شده بود.

* برخی انتقاد کرده بودند که چرا در عکس منتشر شده من خندیده بودم، من در تمام دیدارهای چهره عبوسی ندارم و خندیدن ایرادی ندارد، اگر خنده ما برای دشمنان باشد و خشم ما برای دلسوزان داخلی باشد ایراد دارد، البته من عکس را از لحاظ وضعیت دوطرف و زبان بدن بررسی کردم و من در وضعیت منفعلانه‌ای نبودم.

* موارد متعددی در این جلسه از جمله نفوذ منطقه‌ای جمهوری اسلامی، برجام و توقیف کشتی‌ها بحث و گفتگو شد و بنا شد سفیر انگلیس مسائل را به مسئولان دولت خود منتقل کند، این که دیدار نکنیم منفعلانه است و باید مذاکره به صورت درست انجام شود تا به نفع جمهوری اسلامی باشد.

* کمیسیون امنیت ملی برنامه‌ای برای فیلترینگ و حذف فیلترینگ ندارد زیرا مرجع این کار نیست، اگر اقدام و عملی امنیت کشور را تهدید کند که می‌تواند از جهات اخلاقی و یا فرهنگی باشد، مسئولان مربوط را مامور به انجام اقدامات لازم می‌کند و خود کمیسیون عمل اجرایی ندارد و مطالبه گری می‌کند.

* ایران همیشه به دنبال صلح و ثبات در منطقه بوده است و هرگاه مشکلی ایجاد شده است، از سوی ایران نبوده و ایران از تقویت ارتباط با کشورهای منطقه استقبال می‌کند، عربستان در مدت اخیر پالس‌های مثبتی برای بهبود روابط با ایران داده است که یک نمونه آن برخورد درست با زوار ایرانی بوده است، کشور امارات در این خصوص از عربستان جلوتر است و به دنبال بهبود روابط است و امیدواریم در آینده شاهد وضعیت مناسبی باشیم.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1287188

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =