ایرنا به نقل از رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نوشت: در افق ۱۴۰۴ اقتصاد ایران بدون اتکاء به نفت دیده شده که موضوعات مربوط به مالیات ، توسعه پایه های مالیاتی و استفاده از ظرفیت مالیات باید بیشتر مورد توجه باشد.

الیاس حضرتی در جلسه کارگروه رفع و موانع  تولید استان گیلان در رشت، معادن را نیز جزو ظرفیت های خوب کشور برای عدم اتکاء به درآمدهای نفتی عنوان و بیان کرد: بحث معدن جزو بخش های مظلوم کشور و نیز ظرفیت های بسیار خوب است.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت بخش گردشگری برای نیل به اقتصاد بدون اتکاء به نفت تاکید و تصریح کرد: هدف گردشگران ، تماشای معماری ، سبک های سنتی و تاریخی ماست که می توان استفاده خوبی از این ظرفیت داشت.

حضرتی به یارانه های پنهانی که در کشور داده می شود نیز اشاره کرد و افزود: یک هزار میلیارد تومان یارانه پنهان وجود دارد ضمن آنکه از انرژی های آب ، برق و گاز نیز استفاده های ناصحیحی می شود و بدون ملاحظه ، هدر می روند .

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اثرات مثبت برجام اضافه کرد: با ابتکار عمل مقام معظم رهبری به عنوان نرمش قهرمانانه و تلاش برنامه ریزی شده، موفق و تاریخی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی انجام شد.

اقتصاد ایران در افق ۱۴۰۴ بدون اتکاء به نفت دیده شده است

به گفته حضرتی ؛ برجام  در مجموع کاری قابل دفاع و تاریخی است که از جمله در حوزه رونق تولید و ساماندهی واحدهای تولیدی علائم خوبی آشکار و در بحث اشتغال و کاهش نرخ تورم آرامشی در کشور ایجاد شد و به همین دلیل توانستیم  در منطقه نقش فعالی داشته باشیم.

وی همین موضوع را دستمایه اقدام دولت فعلی آمریکا برای تخریب کشورمان دانست و ادامه داد: در جریان تخریب دشمن، انسجام قوی نداشتیم و نوسانات نرخ ارز، تلاطم های زیادی در اقتصادمان ایجاد کرد.

حضرتی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در کشور برای مقابله با دسیسه های دشمنان گفت: استراتژی کشور ، روی چند محور مشخص شد و به وضعیتی فعال ، قدرتمند و نیرومند تغییر شرایط دادیم و اکنون که ایران اسلامی موضع فعال تری پیدا کرده ،  طرف های مقابل ما خواستار این هستند که از تعهدات برجامی نکاهیم.

وی با تاکید بر ضرورت استحکام داخلی گفت: استحکام داخلی دو بخش دارد که بخشی از آن مربوط به اقتصاد و به دست گرفتن ابتکار عمل در حوزه های تولید، صادرات و حفظ اشتغال است تا بتوانیم مردمی امیدوار و همراه داشته باشیم.

هم اکنون دو هزار و ۹۴۸ واحد صنعتی کوچک و بزرگ در گیلان با اشتغال ۸۲ هزار نفر فعالیت دارند . حوزه صنعت، معدن و تجارت در مجموع توانسته زمینه اشتغال ۳۴۲ هزار نفر در استان را فراهم آورد.

۲۲۶۲۲

کد خبر 1292174

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
    0 0
    ما اگر از موسسات بزرگ معاف از مالیات این درآمد را مطالبه کنیم بخش وسیعی از کسری بودجه کشور برطرف می شود
  • IR ۲۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
    3 0
    اینقدر کم سواد هم مگر داریم؟ اقتصاد پویا تولید ثروت و نتیجه آن توسعه درامد مالیاتی است آقا ، نه با اقتصاد متورم و رکودی فعلی کشور. با این شرایط توسعه درآمد مالیاتی فقر را دامن میزند
    • امير IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۱
      0 0
      دوستان دست داروغه ى ناتينگهام را از پشت بستن كشورهاى توسعه يافته توام با أخذ ماليات خدمات بسيارى به ماليات دهندگان اراعه ميدهند نمونه كوچك ان دريافت تسهيلات كم بهره و حقوق شهروندى و ... است
  • IR ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۱
    0 0
    آقا شما یا خوابی یا خودت رو به خواب زدی آخه همه داریم از کاهش درآمد دیوانه میشیم بعد شما داری می گی مالیات باید بدیم؟ زورتون به اون فراری های مالیاتی نمی رسه یقه ما کارمندها رو می گیرید
  • IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۱
    0 0
    کل درامد شد مالیات ولی در مورد منابع درامد ملت صحبتی نشد . دولت بر چه چیزی مالیات باید ببندد . اگر درامدی نباشد مالیات از کجا می اید . اخیرا اشتباها اداره مالیات 55 میلیون برای من مالیات تایین کرده بود . جالب است کل دارایی بنده این مبلغ نمی شد . طبیعتا این نوع مالیاتهای غیر واقعی قابل وصول نمی باشند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین