تشویق چند دقیقه‌ای فیلم «متری شیش‌ و نیم» در جشنواره ونیز

کارگردان و بازیگران «متری شیش‌ونیم» پس از نمایش فیلم‌شان در جشنواره ونیز به سوالات حاضران در سالن درباره سختی‌های نقشی که ایفا کردند و دغدغه‌ای که باعث ساخت این فیلم شد، پاسخ دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ساعتی قبل، نمایش فیلم «متری شیش و نیم» در کاخ جشنواره ونیز با حضور سعید روستایی (کارگردان)، نوید محمدزاده، پیمان معادی، فرهاد اصلانی (بازیگران) و هومن بهمنش (فیلمبردار) برگزار شد. بعد از پایان فیلم، تماشاگران به گرمی و برای چند دقیقه، سازندگان فیلم را تشویق کردند.

در ادامه، هنرمندان این فیلم با حضور روی صحنه، به سوالات مخاطبان درباره فیلم پاسخ دادند. سعید روستایی درباره علت ساخت «متری شیش‌ونیم» گفت: «کشور ما به‌خاطر منطقه جغرافیایی که دارد در موقعیت حساسی قرار گرفته است. ما همسایگانی داریم که بیشترین مقدار مواد مخدر در جهان را تولید می‌کنند و اعتیاد کاملا شکل جدیدی به خودش گرفته و این فیلم بر اساس یک قصه شکل نگرفت، بلکه بر اساس یک دغدغه اجتماعی شکل گرفت.»

پیمان معادی هم درباره سختی‌های بازی در نقش صمد گفت: «ما ۵ماه فیلمبرداری می‌کردیم و خیلی لوکیشن سختی داشتیم. بعضی روزها در کنار هفتصد، هشتصد معتاد واقعی کارتن‌خواب بودیم که این‌ها بیماری‌هایی داشتند و ما باید در نزدیکی این‌ها کار می‌کردیم. سخت‌ترین بخش کاری من این بود که نقشی را بازی می‌کردم که حساسیت‌های خیلی ویژه‌ای داشت و برای اولین‌بار ما سعی کردیم با ارائه تصویر یک پلیس واقعی، خط قرمزها را ردکنیم. این کار خیلی سخت بود و با مشکلات زیادی روبرو می‌شدیم و اصلاحیه‌های زیادی در این بخش داشتیم. این سخت‌ترین ویژگی نقشی بود که من بازی می‌کردم.»

نوید محمدزاده هم در ادامه در پاسخ به همین سوال گفت: «همان‌طور که در فیلم دیدیم، نقش من خودش را کشته بود و وقتی لبه استخر او را می‌بینیم، مثل یک بچه توی آب خوابیده است. وقتی می‌رود جلو و زنده‌اش می‌کنند، یک امیدی به زندگی پیدا می‌کند. در ادامه، مثل شیری در قفس دارد همه تلاشش را انجام می‌دهد و وقتی می‌بیند واقعا نمی‌تواند کاری بکند، هرچه به انتها می‌رسیم انگار پیر شده، انگار آرام شده و در پایان در جایی او را می‌بینیم که باید به لحاظ فیزیکال مرگ آن آدم باشد و مابینش تلاش و زندگی باشد.»

فرهاد اصلانی، دیگر بازیگر این فیلم هم در پاسخ به سوالی درباره نقشش گفت: «فکر می‌کنم قسمت آسان بازی در این کار، به من افتاد. چون به نظر می‌رسد این روزها قضاوت کردن به ویژه در ایران، کار آسانی شده و سختی کار بیشتر روی دوش دوستان من بود.»

«متری شیش‌ونیم» در بخش افق‌های جشنواره ونیز با فیلم‌های دیگر به رقابت می‌پردازد. پیش از این در سال ۲۰۱۷، نوید محمدزاده برای بازی در فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» که در همین بخش به نمایش درآمده بود برنده جایزه بهترین بازیگر مرد این جشنواره در بخش افق‌ها شده بود.

۲۵۸۲۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1296221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدرضا IR ۰۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
    21 26
    اونوقت برداشتن یه فیلم دیگرو فرستادن اسکار!
    • هادی IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      49 17
      چرا نمیگیرین قضیه را؟؟ غربی ها از هر فیلمی که چهره ای سیاه و داغون و وحشی و معتاد از ایران نشون بدهد استقبال میکنن.. چون خودشون دنبال ساختن چنین فیلمهایی هستند، و وقتی میبینن ما با دست خودمون این کارو میکنیم بدون اینکه آنها هزینه ای متحملبشوند، ذوق میکنن. بروید فیلمهایی که درباره ایران میسازن ببینید. از فیلم فیلم بدون دخترم هرگز سال 1991 بگیرید تا فیلم مریم سال2002، فیلم اسکندر سال 2004، فیلم سیریانا 2005، فیلم فیلم 300 سال 2006 ، فیلم شبی با پادشاه 2006 ، فیلم پرسپولیس 2007، فیلم سنگسار ثریا 2008، فیلم کشتی گیر 2008، فیلم سپتامبر‎های شیراز 2015، فیلم گلاب 2014، فقط بخشی از فیلم های ضد ایرانی هالیوود است که فرهنگ و تمدن و مردم ایران را به لجن کشیده اند، مخصوصا تاریخ باشکوه ایران باستان را.
    • بی نام IR ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      26 23
      آقا اسکار شوخی نیست که با یک لات بازی نوید محمد زاده برنده بشی.سناریو و کارگردانی و هزار تا چیز می خواد که واسه روستایی خیلی زوده و این فیلم پر از ایرادش.جوان پر استعداد و البته فرصت طلبی است به امید موفقیتش
    • اردلان IR ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      4 25
      همون لات بازی هم هنر میخاد نوید محمد زاده بخاطر نیلطی ک رونقشش دارع بهترین بازیگره یکی مثه تو چی حالیشه
    • IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      2 0
      باید فیلمی را به اسکار بفرستیم که سفید نمایی کند چه معنی دارد واقعیت های جامعه و زندگی مردم انگونه که هست فیلم کنیم بدیم دنیا ببینند سینما باید در خدمت دیدگاه های خودمان باشیم مانند حاتمی کیا که سینمای کاملا وابسته دارد با افتخار هم می گوید که من وابسته هستم در یک کلام سینما جور دیگر نباید وجود داشته باشد.
  • IR ۰۶:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
    21 44
    یک فیلم سیاه دیگه از ایران والبته مورد علاقه اروپاییها
  • عبدالکریم IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
    9 57
    بله تشویق شده چون ظاهر هنرپیشگان آن دقیقا همانی ست که دنیای کفر و غرب می خواهد آنها برای هنرشان تشویق نمی شوند بلکه برای همسویی با بلاد کفر و فرهنگ مآبی آنها تشویق می شوند . ارزش سینمای ما برای آنها در محتوا و مفهوم فقط در یک زمینه دیده می شود آنهم سیاه نمایی و ضد نظام بودن و بسان غربی ها پوشیدن
    • نظر منتشریان IR ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      2 0
      ... بلاد کفر کلیدواژه ی جدیدته؟ مسیحیان و یهودیان از پیروان ادیان الهی هستند خواهشا انتخاب صحیح تری برای واژه‌هات داشته باش. بلاد کفر عصر حاضر میشه برخی مردم چین و روسیه و قبایل امازون که هیچ پیامبری براش نرفته تا هدایتشون کنه. شما یا پیرو کشورهای دوست مثل چین و روسیه باش یا بعنوان مبلغ دینی برو قبایل امازون و به ادیان الهی هدایتشون کن. وگرنه اروپاییا و امریکایی ها برخلاف تصور و سوادتون دین دارند.
    • IR ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      0 0
      متوهم
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
    37 20
    همیشه سربلند و پیروز باشند، مایه افتخار ایران هستید.
  • بی نام IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
    13 17
    خوب تشویق در جشنواره ونیز با تشویق در سینماهای ایران چه فرقی داره که این مهم شده الان؟ واقعا فیلم مهمی نیست.بخصوص آخرش که افتضاح و هندی تموم شد
  • IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
    3 1
    داداش مغلطه به مطلوب نکن . واقعیت رو تو این فیلم گفتن مثل ابد و یک روز مثل لاتاری یا مثل بدون تاریخ بدون امضا و مغز های کوچک زنگ زده وفیلم های دیگری که سینما نشون نمی ده که مبادا ما حقایق اطرافمون رو ببینیم . در صورتی که سینما مستند جامعه هست و اینم یه داستان از هزاران داستان بدبختی ما ایرانیاست . دست عوامل فیلم درد نکنه که برای زمان من مخاطب ارزش قایل شدن .