محمد علی مهتدی در گفتگو با خبر در جواب این سوال که آیا پیوستن برخی از چهره های سیاسی از جمله نمایندگان شیعه پارلمانی و همچنین استعفای چند وزیر به معنای آنست که طی روزهای آینده شاهد قوت گرفتن این اعتراضات خواهیم بود،پاسخ داد:
البته استعفایی در کار نبوده، بلکه این عده عضویت خود را به حالت تعلیق درآورده اند و این هم حرکتی اعتراضی است. از سوی دیگر به یاد داشته باشیم که مسئله، موضوع شیعه و سنی نیست و این حرکت ها جنبه فرقه ای و مذهبی ندارد بلکه مسئله تبعیض و نبود آزادی و مشارکت مردمی است.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه دولت و رسانه ها اعتراضات مردمی را در قالب مطالبات شیعیان نشان دادند،توضیح داد به نظر می رسد دولت در گفتمان سیاسی خود سعی دارد این اختلافات را فرقه ای و مذهبی جلوه دهد و به گونه ای رفتار کند که گویا فقط شیعیان معترض هستند و سنی ها اعتراضی به وضعیت موجود ندارند.
مشاور و کارشناس مرکز پژوهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه معتقد است بعد از حوادث تونس و مصر و شباهتی که بین حرکت معترضین بحرینی با این کشورها مشاهده می شود،کاملا مشخص است که این اعتراضات مذهبی و فرقه ای نیست، بلکه سیاسی است و مطالبات مردم آزادی، عدالت، تساوی و مشارکت سیاسی در قدرت است.16146
متن کامل گفتگوی محمد علی مهتدی را اینجا بخوانید.
نظر شما