آیا جمهوری اسلامی به دنبال حذف اسرائیل است؟

یکی از متخصصان مسائل رژیم صهیونیستی در دانشکده مطالعات جهان معتقد است که موضع رهبری آنقدر پر اهمیت است که در صورت اهتمام ورزیدن به آن یک تحول مثبت در سرتاسر رویکرد نظام جمهوری اسلامی نسبت به اسراییل رخ می دهد.

زهره نووروزپور: جمعه گذشته، 24 آبان ماه سال جاری، رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام، مهمانان شرکت‌کننده در کنفرانس وحدت اسلامی، سفیران کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، علت مصائب امروز دنیای اسلام به‌ویژه وضع تأسف‌بار فلسطین را ضعف اتحاد اسلامی دانستند و با تأکید بر اینکه محو اسرائیل به معنای محو رژیم جعلی صهیونیستی و حاکم شدن دولت منتخب صاحبان اصلی فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی است، خاطرنشان کردند: دشمنان اسلام و در رأس آنها آمریکا، با اصل اسلام و همه کشورهای اسلامی مخالفند و سلاح اصلی آنها در منطقه ما «نفوذ در مراکز حساس و تصمیم‌گیر»، «ایجاد تفرقه در ملتها»، و «القاء تسلیم مقابل آمریکا به عنوان راه حل مشکلات» است که نسخه علاج در مقابل این نقشه‌ها، روشنگری و ایستادگی در راه حق است.

ایشان با اشاره به تلاش دشمنان برای تحریف معنای تأکیدات مکرر امام راحل و مسئولان نظام اسلامی در خصوص «محو اسرائیل» گفتند: ما طرفدار فلسطین و استقلال و نجات آن هستیم و محو اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست، ما طرف‌دار مردم و استقلال فلسطین هستیم؛ ما یهودستیز نیستیم. چرا که ما با آنها هیچ کاری نداریم همچنان که در کشور ما نیز جمعی از یهودیان در کمال امنیت زندگی می‌کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، محو اسرائیل را به معنای نابودی حکومت و رژیم تحمیلی صهیونیستی خواندند و تأکید کردند: مردم فلسطین چه مسلمان چه مسیحی و چه یهودی که صاحبان اصلی آن سرزمین هستند باید بتوانند خودشان دولت خود را انتخاب، و بیگانه‌ها و اراذل و اوباشی مانند نتانیاهو را بیرون و کشورشان را اداره کنند که البته این اتفاق خواهد افتاد.

سخنرانی رهبر معظم انقلاب در رسانه های خبری اسرائیل، منطقه و کشورهای عربی بازتاب گسترده و برداشتهای متفاوتی داشت. برخی اینگونه تعبیر کردند که ایران موضع ضد اسرائیلی خود را تغییر داده و برخی دیگر آن را تهدید مجدد اسرائیل تلقی نمودند! در همین باره گفتگویی با سیدهادی برهانی کارشناس مطالعات اسرائیل (دانشکده مطالعات جهان - دانشگاه تهران) در کافه خبر خبرآنلاین انجام شد که در ادامه می خوانیم:

سخنرانی های رهبر معظم انقلاب همیشه در رسانه های خبری دنیا واکنش بسیار داشت. اما این بار جنس آن متفاوت بود. گویی رهبری با شکافتن موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال اسرائیل و دین یهود و سرزمین فلسطین و مسلمانان، یک انفجار خبری در سطح خاورمیانه خصوصا در اراضی اشغالی به پا کرد. تحلیل شما از فرمایشات مقام معظم رهبری چیست و اینکه چرا پیش از این جمهوری اسلامی سیاست کلان خود را در قبال این رژیم به این صورت روشن نکرده بود؟

مقام رهبری در سخنرانی روز جمعه مواضع و نکاتی را در باب اسرائیل و فلسطین اعلام کردند که حقیقتا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. متاسقانه طرح این مساله با بحران افزایش قیمیت بنزین همزمان شد و مورد توجه لازم قرار نگرفت. در حالی که این موضع چنان بااهمیت است که در صورت اهتمام جدی به آن تحولی مثبت در رویکرد نظام جمهوری اسلامی نسبت به مسئله اسرائیل قابل تحقق است.
نخستین نکته در مورد تعبیر نابودی یا محو اسرائیل است که دشمنان ما به ویژه اسرائیل از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز از این تعبیر سو استفاده های فراوانی کرده اند و رسانه های غربی به گونه ای این تعبیر را تفسیر و شرح داده اند که انگار"نابودی اسرائیل" به معنای ویران کردن و تخریب فیزیکی اسرائیل یا قتل عام یهودیان ساکن در اسرائیل است.

غربی ها در تمامی این سال ها  با استفاده از رسانه های خود دفاع جمهوری اسلامی از فلسطین را واژگونه جلوه داده و این موضع حقیقت طلبانه و عدالت خواهانه را به اغراضی منفی چون یهودی ستیزی و خشونت طلبی منتسب نمودند. یعنی دفاع از ملتی مظلوم و غارت شده و آواره را موضعی کینه توزانه با هدف نابودی یک سرزمین و کشتار یهودیان تفسیر نمودند و این تفسیر گمراه کننده است که سیاست فلسطینی جمهوری اسلامی را در سطح بین المللی به شدت تحت فشار قرار داده است؛ لذا لازم بود که در این زمینه فکری و توجهی بشود  و رهبری با این سخنرانی خود اهمیت این مساله را روشن کردند.

مقام رهبری صریحا اعلام کردند که منظور ایران از محو اسرائیل یا نابودی اسرائیل محو رژیم و در واقع تغییر رژیم در اسرائیل است . به طریقی که انتخابات سراسری برگزار شود و مردم نظام مطلوب خود را انتخاب کنند و این نظام نژاد پرست جنایتکار فعلی تغییر کند.
 دومین نکته سخنرانی ایشان در مورد یهودی ستیزی بود. همانطور که می دانید ایران بعد از انقلاب اسلامی موضعی سخت و جدی علیه اسرائیل اتخاذ کرد ولی از ابتدا بنا به فرمایش امام خمینی (ره) اعلام نمود جمهوری اسلامی با یهودیان دشمنی و خصومتی ندارد. این موضع اصولی در گرماگرم فضای دشمنی با اسرائیل در کشور ما را از اهمیت تفاوت یهودی ها و صهیونیست ها غافل کرد.

هرچند  بخشی از این تغافل طبیعی و از عوارض فضای مبارزه با اسرائیل است: زیرا جنایت دسته ای از یهودیان در فلسطین به حساب همه نوشته می شود و این مولد نوعی بد بینی نسبت به تمامی یهودیان است. مشابه این عارضه را در اسلام ستیزی موجود در جهان مشاهده می کنیم. جنایات گروهی اندک از مسلمانان رادیکال و خشن مانند داعش و القاعده به حساب همه مسلمانان نوشته می شود. البته این نگاهی عوامانه به موضوع است. اشخاص فهیم و عاقل متوجه می شوند که مسلمانان یک میلیارد و نیم از جمعیت جهان هستند و اعمال چند هزار افراطی نمی تواند نماینده تمام جهان اسلام باشد. پس نباید جنایات داعش را به پای تمام مسلمانان نوشت. داستان یهودیان و رژیم صهیونیستی هم شبیه این مسئله است.  برخی در کشور تصور می کنند یهودی ها نوع دیگر و خبیثی از آدم ها هستند. ذاتا جنایت پیشه اند و از قتل و غارت لذت می برند. امام از ابتدا متوجه خطر به وجود آمدن چنین بدبینی بود و انقلاب را از یهودی ستیزی بری دانست.

پس چه شد که این اندیشه ادامه پیدا نکرد؟ و تبعات این امر چه بوده است؟

به این دلیل که در تحولات بعدی این مهم نادیده گرفته شد و سطحی نگری و عوام گرایی بر موضوع مسلط شد. در دوره های بعدی حتی تفاسیر ما از اسلام و تاریخ اسلام یا حتی تفسیر و برداشت های ما از آیات قرآن عوض شد و آغشته به یهودی ستیزی گشت.این عارضه به تریبون های رسمی یا نیمه رسمی جمهوری اسلامی هم سرایت کرد. به فیلمهای ما سرایت کرد. نمونه آن فیلم محمد رسول الله است که در آن یهودیان به عنوان کسانی که معرفی می شوند که در صدد کشتن پیامبر در کودکی بودند. شما در تاریخ اسلام و اسناد موثق و نظرات علمای اسلام چنین روایتهای را نمی بینید. اینها جدید است و ناشی از نوعی یهودی ستیزی است. یهودی ستیزی عارضه تاریخ مسیحیت است نه اسلام. این برداشتها نه تنها نسبتی با حقیقت ندارد بلکه خلاف مصلحت است و به اسرائیل اجازه می دهد بهترین بهره برداری را بکند و ما و دشمنان اسرائیل را بدنام کند و به مردم جهان اینگونه القا کند که دشمنی نظام جمهوری اسلامی با اسرائیل ریشه اش در یهودی ستیزی، نفرت و کینه نسبت به مردم یهود است و دفاع از فلسطین و مبارزه با نژاد پرستی و ظلم تنها بهانه است. صهیونیست ها از هر سخنی که کمی بوی یهودی ستیزی بدهد بیشترین استفاده را در راستای واژگون نشان دادن چهره ی مبارزه با استبداد و ظلم خودشان می کنند.

با این اوصاف تفاوت موضع فلسطینی مقام معظم رهبری و جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای اسلامی چیست؟

 الان موضع رسمی همه کشورهای اسلامی حمایت از راه حل دو دولت است به نحوی که در این سرزمین دو دولت فلسطین و اسرائیل در کنار هم باشند. در حالیکه نظر جمهوری اسلامی ایران تشکیل یک دولت در تمامی سرزمین فلسطین است. این نظر در سطح رسمی طرفداری جز ایران ندارد اما در سطح احزاب، سازمانها و نخبگان طرفداران بسیاری دارد. سازمانهای فلسطینی حماس و جهاد اسلامی و حزب الله از همین موضع حمایت می کنند. این حمایت منحصر به جهان اسلام نیست در کشورهای غربی هم اساتید و دانشمندانی وجود دارند که از راه حل یک دولت حمایت می کنند که نمونه آن پروفسور ایلان پاپه مدیر مرکز اروپایی مطالعات فلسطین است.

جمله تاریخی آقای احمدی نژاد در باب هولوکاست هم بی تاثیر نبود، من فکر میکنم پس از آن جنجال،  رسانه های صهیونیست ها علیه ما دستشان پر شد، کما اینکه خط فکری امام و رهبری هم نادیده گرفته شد...

 همینطور است کما اینکه با وجود سخنرانی اخیر رهبری که اعلام کردند جمهوری اسلامی با یهودیان دشمنی ندارد و مردم یهود زندگی امنی در ایران دارند، رسانه های اسرائیلی مجددا و مکررا متوسل به همان سخنان آقای احمدی نژاد شدند و تلاش کردند موضع اخیر رهبری را زیر سوال ببرند. لذا وزارت خارجه و تمامی ارکان نظام باید در فضای دشمنی با اسرائیل کمال دقت و هشیاری را به کار ببندند که مبادا وارد گفتمان یهودی ستیزی شوند. این گفتمان در سطح بین المللی محکوم است و موضع عدالت طلب ما را بدنام و تخریب می کند.

برگردیم به مواضع و اندیشه امام درباره تفکر صهیونیسم، آیا در آن زمان، امام نیز به دنبال حذف فیزیکی اسرائیل (رژیم صهیونیستی) بود یا تفکر اسرائیل؟

خیر چیزی که هم برای امام خمینی و هم برای مقام رهبری مطرح بوده است ویران کردن خاک یا کشتار مردم اسرائیل نبوده است. بلکه حذف رژیم صهیونیستی مد نظر بوده و هست. دلیل آن هم روشن است. اگر جمهوری اسلامی بخواهد اسرائیل را فیزیکی نابود کند نخستین مکان هایی که با خاک یکسان خواهند شد مسجد الاقصی و دیگر اماکن مقدس فلسطین خواهد بود و نخستین مردمانی که نابود یا آواره خواهند شد مردم اسرائیل نیستند بلکه مردم فلسطین اند که آنجا زندگی می کنند و دسترسی به پناهگاه های امن ندارند. ما دو سرزمین یکی به نام فلسطین و یکی به نام اسرائیل نداریم. یک سرزمین داریم که اگر آن نابود شود در حقیقت فلسطین نابود شده است نه فقط اسرائیل. پس بحث حذف فیزیکی اسرائیل یا یهودیان نیست؛ بحث نابودی تفکر صهیونیستی و ساختار سیاسی حاکم بر اسرائیل است.

با این حال خب این تفکر نابود نشده است شاید حتی قدرتمند تر از گذشته در جهان به فعالیت خود ادامه می دهد...

نابودی این تفکر به کار و تلاش حقیقی نیاز دارد. زمینه های بسیار متعدد و متفاوتی برای مبارزه با تفکر صهیونیستی وجود دارد که همه آنها فرصتی برای تضعیف این تفکر است. زمینه های که خود رژیم صهیونیستی  برای کار علیه ما و جهان اسلام انتخاب کرده زمینه های مهمی است. به این معنا عمل رژیم صهیونیستی راهنمای خوبی برای مقاومت ما و زمینه های آن است. این بخش ها باید شناسایی شوند و تخصص و مهارت در این بخش ها رشد کند. از جمله : فیلم و سینما، ادبیات،علم و رسانه. جمهوری اسلامی فرصت دارد که بتواند تمامی این حوزه ها را فعال کند  تا بتواند در مقابل صهیونیسم بایستد. به عنوان مثال ببینید مسلمانان چقدر در هالیوود تاثیر گذارند و یهودی ها چقدر؟

آن ها مراکز قدرت را در جهان و ابزار های تاثیر گذاری به روی مردم را  خوب شناخته اند و تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا قله های قدرت در جهان مانند بانک، سینما، دانشگاه، رسانه و... را فتح کنند و کرده اند.

همانطور که اشاره کردید صهیونیسم قویا در این حوزه ها کار می کند و به صراحت می توان گفت این بخش ها را حتی به تسخیر خود در آورده اند  و یکه تازی می کنند. حال اینکه آنها در قبضه تفکر جهان تا این اندازه سرمایه گذاری کرده اند، ما چه سلاحی در مقابل سلاح قوی فرهنگ سازی به شیوه صهیونیستها داریم؟ آیا ما این سلاح را داریم؟ به طور کلی نقطه ضعف این ایدئولوژی چیست و چه طور نابود می شود؟

صهیونیسم یک ایدئولوژی است که به بیانی بسیار موفق عمل کرده و منشا تحولات فوق العاده مهمی در جهان بوده و هست. آن ها موفق شده اند یهودیان جهان را با خود همراه سازند و در مراکز قدرت از مسکو تا لندن و پاریس و واشنگتن، به طور شگفت آوری نفوذ کنند. در حدی که هم مراکز قدرت روی آنان حساب باز کنند و هم از آنان حساب ببرند، همین نکته به آنان یک اعتماد به نفس بزرگی بخشیده است.برای همین مهم است که در مبارزه با این قدرت اهریمنی که درطول تاریخ اندک خود،  نشان داده است که با دشمنان خود خیلی بی رحمانه تسویه حساب کرده است باید خیلی حساب شده و دقیق رفتار کرد و نمی توان با بی خیالی بنشینیم و فقط شعار بدهیم و انتظار داشته باشیم اسرائیل نابود شود.

لذا تمامی ارکان دولت و نظام باید روی تک تک جملاتی که در باب اسرائیل می گویند و مواضعی که می گیرند نهایت دقت را به کاربگیرند تا یک امام جمعه هم نباشد که خارج از چهارچوب نظام در تریبون رسمی با شور و حماسه خطابه بخواند و برای جمهوری اسلامی ایران خطر آفرینی کند.

اسرائیل و جنبش جهانی صهیونیسم قدرت جهانی بزرگی برای خود دست و پا کرده اند؛لشکری از  دانشمندان ،کمپانی ها ،سیاستمداران  و کارگردانان و هنر پیشه های سطح بالا پشتشان هستند. اما با تمام این مسائل قدرت اسرائیل از یک نقطه ضعف فوق العاده عمیق رنج می برد  و آن بحث دموگرافی(جمعیت) و مساحت اش است.

جمعیت کم چقدر می توان مهم باشد وقتی تفکر صهیونیستی سراسر جهان را تسخیر کرده است.

جمعیت عامل بسیار مهمی است. جمعیت نقطه ضعف اسرائیل و نقطه قوت جهان اسلام است. مسلمانان جهان بیش از یک میلیارد و نیم نفر هستند در حالیکه جمیعت تمام یهودیان جهان کمتر از پانزده میلیون نفر است. البته بسیاری از یهودیان هم با صهیونیسم موافق نیستند. اگر جهان اسلام از توان جمعیت خود استفاده کند اسرائیل راهی برای پیروزی ندارد. یکی از علل اینکه صهیونیسم تا  این حد قدرتمند شده است وجود نوعی بی خیالی و تقدیرگرایی در جهان اسلام است. به این معنا که حتی کشور های مسلمانی هم که با اسرائیل دشمنی دارند و می خواهند رژیم اسرائیل نابود شود دست روی دست گذاشته اند و با خوش خیالی می گویند که اسرائیل یک روزی نابود خواهد شد.

اگر مسلمانان با هم متحد شوند و تمامی سرمایه و ظرفیت خود را به کار بگیرند آن وقت می توانند جلوی صهیونیسم را بگیرند. اما اگر حرکت و تلاش نکنند اتفاقی نخواهد افتاد. متاسفانه این سرمایه ی عظیمی که در جهان اسلام وجود دارد در خصومت ها و دعواها و نزاع  های موجود بین دول اسلامی تلف می شود. فرض کنید الان یک گروه فلسطینی بخواهد از عربستان تقاضای کمک مالی بکند. عربستان الان آنقدر در یمن و مناطق دیگر برای نزاع با جمهوری اسلامی یا دولت های اسلامی دیگر خرج می کند که دیگر پولی ندارد به فلسطینی ها بدهد!مشکل این است که کشورهای اسلامی به سلیقه ها و اختلاف نظرهای موجود برای مبارزه با صهیونیسم احترام نمی گذارند. کشوری که فکر می کند مبارزه فرهنگی راه حل مناسب است کشور اسلامی دیگری را که طرفدار مبارزه نظامی است را نه تنها کمک نمی کند بلکه خائن می خواند و درراه او کارشکنی می کند.آن کشور معتقد به مبارزه نظامی هم همین گونه عمل می کند.در حالیکه دولت های اسلامی می تواننداختلافات موجود در راه مبارزه با اسرائیل را کنار بگذارند و از راهها و جبهه های مختلف فرهنگی، نظامی و.. به اسرائیل فشار آورند و به جای فرسایش توان همدیگر هم افزایی داشته باشند.

همچنان که عرض شد پاشنه ی آشیل اسرائیل جمعیت آن است. تمامی یهودیان دنیا اگر نابغه هم باشند پانزده میلیون نفر بیشتر نیستند. تمامی یهودیان اسرائیل شش میلیون نفر هستند. تمامی ارتش اسرائیل صد و پنجاه هزار نفر است.  حالا شما تصور کنید در یک جنگ پنجاه هزار اسرائیلی کشته شوند؛ آن وقت اسرائیل نمی تواند ادامه دهد.

نکته ی بعدی که بسیار مهم است این است که بسیاری از یهودیان ساکن اسرائیل انگیزه های مذهبی ندارند. به این معنی که اگر احساس کنند اسرائیل کمی نا امن است به راحتی اسرائیل را خالی می کنند  و اتفاقا بیشتر نیرو های متخصص اسرائیل همین قشری هستند که متدین و مذهبی نیستند.

راه حل غلبه بر ایدئولوژی صهیونیسم و تجاوزگری اسرائیل چیست؟

راه حل اساسی استفاده از نقطه قوت جهان اسلام یعنی کمیت و جمعیت است. راه استفاده از این نقطه قوت از اتحاد و همبستگی می گذرد و دشمنی و درگیری درون گروهی سم آن است. جهان اسلام اگر متحد باشد اگر به قول فرمایش رهبری کوچکترین درجه ای از اتحاد را شاهد باشد اسرائیل در موضع بسیار سختی خواهد افتاد برای همین این اختلاف میان کشورهای اسلامی و جنگها و برادر کشی بسیار مشکوک است. زیرا این تنها وضعیتی است که اجازه می دهد اسرائیل از شکست و نابودی مصون بماند. اسرائیل دشمن بسیار هوشمندی است و اختلاف بین کشور های مسلمان مطلوب اوست. یاد دارم در جریان انتخابات 88 رسانه های فارسی زبان اسرائیلی به مردم می گفتند کسانی که مردم را در خیابانهای ایران می زنند عرب هستند نه ایران؛ در اعتراضات اخیر عراق رسانه های اسرائیلی می گفتند کسانی که مردم عراق را مورد ضرب و شتم قرار می دهند ایرانی هستند. آن ها به خوبی ما را  و منطقه ی ما را و فرهنگ بومی ما را می شناسند و در راستای اهداف خود به کار می گیرند و در ایجاد اختلاف بین مذاهب یا بین قومیت ها تخصص دارند. ما هم باید به همین نسبت شناخت دقیقی از دشمن خود داشته  باشیم تا بتوانیم نقاط حساس او را شناسایی کنیم و به آن ها ضربه بزنیم.

 وحدت اسلامی آرمانی بوده که بسیار از آن سخن رفته و بسیار کم تحقق یافته. آیا می توان به این ایده امید بست؟

از نظر اینجانب تنها راه شکست اسرائیل از مسیر وحدت اسلامی است و جهان اسلام چاره ای و گزینه ای جز این ندارد. اگر نتواند این امر را محقق کند باید شکست در برابر اسرائیل را بپذیرد. گامهای ساده و مهمی می تواند این امر را تسهیل و ممکن کند: عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر و پذیرفتن مشروعیت نظامهای حاکم بر کشورهای اسلامی می تواند بسیار مهم باشد. کشورهایی هستند که هنوز مشروعیت و حضور نظام جمهوری اسلامی را نپذیرفته اند. در ایران نیز تریبونهایی وجود دارد که مشروعیت نظامهای سیاسی کشورهای اسلامی را زیر سوال می برند. سرنوشت نظامهای سیاسی کشورهای دیگر را به خودشان و مردم آن کشور واگذار کنیم و به تفاوتها و اختلافات احترام بگذاریم. حتی اختلاف در امر مبارزه با اسرائیل اینک به یک منبع دشمنی میان کشورهای اسلامی تبدیل شده و هر کدام شیوه مبارزه دیگری را خیانت بار و محکوم می دانند. اجازه دهیم همه سلیقه ها براساس نظر خود مبارزه کنند. اگر همه این گونه مبارزه کنند و به جان هم نیفتند هم افزایی صورت می گیرد و اسرائیل از جبهه های مختلف سیاسی، نظامی، فرهنگی و ... تحت فشار قرار خواهد گرفت.

چه اتفاقی افتاده که ما از اهمیت صهیونیسم غافل شده ایم و تنها تمرکزمان روی آمریکا است؟

واقعیت همین است و این خطرناک است. چرا دراین شرایط (که با شرایط اول انقلاب متفاوت است) ما می گوییم فقط آمریکا دشمن ما است. به نظر من در حال حاضر اسرائیل هم هست. وضعیت آمریکا بسیار متفاوت از اسرائیل است. آمریکا یک رژیم مشروع است. یکی از دو حزب بزرگ آمریکا نگاه مثبتی به ایران دارد. الان خیلی از دموکرات ها در آمریکا به دنبال تعامل و همکاری با ایران هستند. ما در بین دموکرات ها سیاستمداران مسلمان داریم؛سیاستمداران با حجاب داریم سیاستمدارانی مانند ایلهان عمر یا رشیده طالب که با رژیم اسرائیل مخالف اند. اما در اسرائیل چنین چیزی وجود ندارد چرا که آن ها با این فکر بزرگ می شوند و زیست می کنند که ایران و جهان اسلام را نابود کنند. یکی از دلایلی که باعث شد آمریکا از برجام خارج شود فشار های سخت اسرائیل به آمریکا بود. ما می توانیم مواضع خود را اصلاح کنیم و روابط خود را خصوصا با کشور های هم دین خود بهبود ببخشیم و سعی کنیم بیهوده وارد نزاع های طولانی مدت و بن بست های دیپلماتیک با این و آن نشویم و تمرکز خود را معطوف به دشمن اصلی یعنی اسرائیل کنیم.

برخی از سازمان های ان جی او و یا سازمان های خصوصی دیگر هم خارج از جهان اسلام هستند که با صهیونیسم مبارزه می کنند؛حتی برخی از آنان کالا های اسرائیلی را تحریم می کنند و به اعضا و طرفداران خود می گویند که کالای اسرائیلی نخرند. این سازمان ها چقدر در این جدال نفس گیر نقش دارند و می توانند داشته باشند؟

جنبش بین المللی تحریم به نام "بی دی اس" فعالیت های زیادی در کشور های غربی داشته اند و تا حدود زیاید موفق بوده اند تا جایی که اسرائیل احساس خطر کرده است سعی دارد با تدابیر و لابی های سیاسی جنبش بی دی اس را وادار به عقب نشینی کند یک بار هم نتانیاهو در یک سخنرانی گفته بود که کالای ایرانی را به جای کالای اسرائیلی تحریم کنید.  بسیاری در جنبش مذکور هم مقصودشان تغییر رژیم سیاسی اسرائیل است.

آیا به جای این موضع گیریها و تهدیدها، بهتر نیست یک بنیاد علمی در سطح منطقه با شعباتی در کشورهای عربی و اسلامی ایجاد کرد و به وسیله نخبگان کار فکر کرد تا اولا فرق یهود با صهیونیسم به صورت علمی تشریح شود و همچنین با این هدف که با اسرائیل مانند خودش مقابله کنیم.

همینطور است. بخش بزرگی از مشکل این است که حقیقت این ایدئولوژی برای مردم جهان پوشیده مانده است و الا هر آدم منصف و منطقی را مقابل مساله ی فلسطین بگذارید به حقانیت مردم فلسطین رای می دهد اما صهیونیست ها با ابر رسانه های خود در طول این سال ها حرف حق را کم رنگ  و اندیشه های باطل خود را با تزئینات بزک کرده و فوق العاده زیبا به دنیا نشان داده اند. واقعیت امر این است که این نخبگان و دانشمندان جهان اسلام هستند که باید در این مبارزه پیش قدم شوند. یهودی ها در عرصه ی علم بسیار فعال هستند و پر تولید اما حضور مسلمانان در میادین علمی بسیار کم رنگ است لذا باید در این عرصه تلاش مضاعف کنیم و نگذاریم اسرائیل جبهه  ی مبارزه با صهیونیسم را یهودی ستیز و کینه توز نشان دهد و ظلم و نژاد پرستی خود را پنهان کند.

310310/23

کد خبر 1324102

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 50
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    289 4
    حالا فرض کن همه اینایی که شما گفتی شد. به ما چی میرسه؟
    • IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      به ما و شما خیلی چیزها میرسه اول اینکه حرف حق ثابت میشه در عین حال اعتقاد ما در باره اسراییل محکم تر میشه و همه می فهمند که حرف ما تاکنون هم حق بوده و لذا باید در اینده هم این راه ادامه داشته باشد.
    • IR ۰۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      121 1
      تحریم، وضعیت بد اقتصادی، قطع رابطه با تمامی کشورهای پیشرفته دنیا. خوده اعراب که با اسراییل این همه مشکل داشتن الان رابطشون خوب شده با اونا بعد مثل اردن، عربستان، مصر و امارات و قطر و...بعد ما ...‌.!! تروخدا به فکره معشیت و آینده کشورمون باشین، فکر این همه جون نخبه و این‌همه سرمایه های مالی و فکری که داره از کشور خارج میشه باشین. این انقلاب از خون هزاران جوان به دست اومده، پدره من خودش جانباز جنگ هست ، اما الان میگه پشیمون هست که چرا به جنگ رفته. باور کنین هیچکی بیشتر از مردم خودمون دلسوز و وفادار به کشورمون نیست. نزارین مردم از انقلاب دلسرد بشن لطفا. به امید سربلندی ایران
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    موافق فرمایش جناب برهانی نیستم. ایشان خلاف واقع میگویند. کافیه که دو تا کلمه را در اینترنت جستجو کنید تا متوجه شوید صهیونیسم ریشه در تعالیم یهودیت داره. Zionism و Jewish Diaspora. همین دو تا را جستجو کنید تا خیلی چیزها دستتون بیاد. در تعریف صهیونیسم در ویکیپیدیا گفته شده Zionism is the nationalist movement of the Jewish people that espouses the re-establishment of and support for a Jewish state in the territory defined as the historic Land of Israel (roughly corresponding to Canaan, the Holy Land, or the region of Palestine). صهیونیسم جنبش ملی گرایی یهودیان است که از تاسیس دوباره دولت یهودی در سرزمین تاریخی اسراییل ( تقریبا سرزمین مقدس کنعان و منطقه فلسطین) حمایت میکند. کاری نداره. شما از هر یهودی ای که دوست دارید، سوال کنید که آیا با ایده تاسیس دولت یهودی در این منطقه مخالف است یا نه؟ اگر مخالف نباشه صهیونیست است. ندرتا یهودی ای را پیدا میکنید که با تاسیس دولت یهودی در فلسطین مخالف باشه.
    • IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      23 70
      مشکل شما اینه که ماخذ و منبع اطلاعات شما از منابعی مثل ویکی است که توسط صهیونیستها نوشته میشود این در حالی است که واقعا بین یهود و صهیونیسم تفاوت زیادی است بگونه ای که صهیونیسم بهره گیری سیاسی از ایین یهود بر حکومت خود کرده در عین حال در میان یهودیان افراد زیادی هستند که با اندیشه حکومتی صهیونیسم واهداف توسعه طلبانه انها مخاف هستند و برای همین چند دهه اواره در جهان کنونی بسر می برند.
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      8 6
      ویکی پیدیا منبع دم دستی بود که من نقل کردم. شما تعریف صهیونیسم را برای من بگو. از منابع خارجی هم میخوام لینک بدی. من منابع داخلی را قبول ندارم چون صهیونیسم را به دلایل سیاسی تحریف میکنن. ضمنا لینک زیر را ببین. از دایرة المعارف معتبر بریتانیکا برات لینک دادم تا متوجه شوی صهیونیسم یعنی چه. https://www.britannica.com/topic/Zionism
    • عباس IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      62 4
      آقای شمس تبریزی به من و تو چی میرسه؟؟؟؟ آخه به ما چه؟؟ استکبار ستیزی کردیم چی به دست آوردیم جز تحریم و فشار و .... بی خیال بابا کاش خدا این اسرائیل و لبنان و فلسطین و..یکشبه از روی زمین بر میداشت که مردم ایران راحت بشن ، آمریکا کل کشورهای دنیا را تحت فشار قرار میده که مردم خودش در آسایش باشه ما برعکس خودمون تو فشار و....تا فلسطین و لبنان و....تو آسایش...بابا دیگه بسه بسه با کل کشورهای دنیا درگیریم حتی به اصطلاح دوستان ما چین و روسیه هم بدون باج برای ما کاری نمیکنند، ..چرا ما باید به اونها باج بدیم...چرا روسیه و چین از ترس اینکه ما به سمت غرب نریم به ما باج ندهند؟؟؟؟؟؟؟
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    75 23
    آقای برهانی فرمودن «نباید جنایات داعش را به پای تمام مسلمانان نوشت. داستان یهودیان و رژیم صهیونیستی هم شبیه این مسئله است». اشتباه میکنید قربان. دولت اسلامی داعش را حتی ده درصد مسلمانان هم قبول نداشتن. دولت یهودی اسراییل را اکثر قریب به اتفاق یهودیان دنیا قبول دارن. یهودیان داخل اسراییل و یهودیان آمریکا مجموعا حدود 12 میلیون نفر هستن. هر دوی این گروه دولت یهودی اسراییل را ازش حمایت میکنند. در جایی خواندم که آمار یهودیان کل دنیا 20 میلیون نفره. حساب کنید ببینید با احتساب یهودیان آمریکا و اسراییل، چند درصد یهودیان دنیا رژیم صهیونیستی را قبول دارن. مقایسه اسراییل با داعش غیر واقع بینانه است
    • محمد قاسمی IR ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      171 8
      آقای شمس تبریزی ما انقلاب کردیم که با اسراییل مبارزه کنیم؟؟ یه کلمه دلیل انقلاب رو بگید... و من میگم:عدالت مابقی تکلیف ناخواسته ایه که امثال شما اصرار بر اون دارید
    • IR ۲۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      15 2
      به نظرم درباره مسئله جمعیت شما دچار اشتباه برداشت هستید منظور از جمعیت یک واحدسیاسی کسانی هستند که در ان خاک دارای سابقه خونی و یا نژادی و یا تعلق هستند در این صورت یهودیان مهاجرت کرده از روسیه آرژانتین اتیوپی و لهستان وووووو اینان هیچکدام جزو ساکنان این سرزمین نبده و نیستند در صورتی که اوارگان فلسطینی در سوریه و لینان و خیلی کشورهای حوزه خلیج فارس از ساکنان یا متعلقان به این سرزمین بوده و هستند.
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      1 8
      جمعیت به معنای به قول شما یک واحد سیاسی Nation نامیده میشه، اما به معنای کلی population گفته میشه. نمیدونم منظور بی نام از این کامنت چی بود
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      4 35
      جناب قاسمی، اینکه من و شما درباره انقلاب و دلیل آن چه فکر میکنیم، مهم نیست. مهم اینه که قانون اساسی که تبلور خواست ملت انقلابی ایران است و با رای قاطع همین ملت به تصویب رسیده چه گفته. در مقدمه قانون اساسی گفته شده «قانون اساسی با توجه به محتوای اسلامی انقلاب ایران که حرکتی برای پیروزی تمامی مستضعفین بر مستکبرین بود زمینه تداوم این انقلاب را در داخل و خارج کشور فراهم می‌کند؛ به ویژه در گسترش روابط بین‌المللی، با دیگر جنبش‌های اسلامی و مردمی می‌کوشد تا راه تشکیل امت واحد جهانی راهموار کند. (ان هذه امتکم امه واحده وانا ربکم فاعبدون) و استمرار مبارزه در نجات ملل محروم و تحت ستم در تمامی جهان قوام یابد» فکر میکنم از همین قسمت، پاسخ به سوال شما روشن شود
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      3 26
      البته این را به آقای قاسمی بگم که عدالت هم حتما یکی از اهداف انقلاب بوده اما عدالت را باید در سطح وسیعتر دید. نفی اسراییل هم یکی از مصادیق عدالت خواهی است. اما نباید عدالت خواهی را تا حد نازل پایین آورد. درست مثل اون فردی که میخواست عدالت خدا را ثابت کنه و گفت همین خطوطی که روی خربزه است نشان دهنده عدالت خداست. خدا برای اینکه ما موقع قاچ کردن خربزه دعوایمان نشه و به طور مساوی خربزه را تقسیم کنیم، این خطوط را روی پوست آن قرار داده تا به شکل عادلانه خربزه را قاچ کنیم.
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    50 29
    جناب برهانی فرمودن «یهودی ستیزی عارضه تاریخ مسیحیت است نه اسلام». درست نمی فرمایید. فکر میکنم یهودیان بنی قریظه و نقش شان در غزوه احزاب مشخصه. غزوه خیبر را هم میدانیم چه بوده. یهودیان بنی قینقاع را هم میدانیم چه کرده اند. من فیلم محمدرسول الله را ندیدم و نمیدانم روایت توطئه برای قتل پیامبر در کودکی، توسط یهودیان درسته اما میدانم یهودیان بر اساس متون دینی شان میدانستند که پیامبر آخر زمان در مدینه ظهور میکنه و از این جهت، به امید درک محضر او از مدتها قبل در مدینه ساکن شده بودن. باور آنها این بود که پیامبر خاتم از فرزندان اسحاق است، اما وقتی پیامبر خاتم ظهور کرد و متوجه شدند که او از فرزندان اسماعیل است، گفتن جبرییل خیانت کرده (خان الامین) و وحی را باید بر فرزندان اسحاق فرود می آورده، اما بر اولاد اسماعیل فرود آورده. دشمنی آنها با پیامبر از آن زمان شروع شد. دشمنی آنها با جبرییل تا جایی پیش رفت که آیه نازل شد
    • برهانی IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      6 4
      جنگ با یهود بنی نضیر و بنی قریظه و صدها جنگ از این قبیل علامت یهودی ستیزی نیست. مهمترین عنصر یهودی ستیزی این است که شما مقام انسانی یهودیان را زیر سوال برده و آنها را ذاتا شرور و بدطینت قلمداد کنید. چنین چیزی در محکمات اسلام و تاریخ آن وجود نداشته است.
    • شمس تبریزی IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      0 3
      جناب برهانی، فرمایش شما درست. من هم نگفتم آن جنگها نشانه یهودی ستیزی پیامبر بوده. اما این آقایان در تلموذشان نوشته اند سیلی بر صورت یهودی، سیلی بر صورت خداست. بنابراین، نظر خودشان اینه که کسی که با اینها واردجنگ بشه، یهودی ستیزه. مهم اینه که آنها افعال و گفتار حقیر و جنابعالی را چگونه تفسیر میکنن. من هم نگفتم ذاتا شرور هستن اما خب یک خصوصیاتی دارن که در میان خیلی از آنها دیده میشه. این را به حساب چی بذاریم؟ بگیم ژنی است؟ ارثیه؟ چیه؟ من در آمریکا با کسانی که طرفدار سفت و سخت یهودیان هستن، صحبت کردم. همه آنها به رغم حمایتی که از اینها میکنن، میگن اینها aggressive هستن و مثل African bees هستن و خوب بلدن چطوری پشت همدیگر را در هر حالتی داشته باشن. این خصوصیات که در میان افراد زیادی از این طایفه هست، از کجا ناشی میشه؟ ریشه اش از کجا میاد؟ اجازه بدید حالا که شما بحث منابع اسلامی را مطرح کردید، من یه مثال از نهج البلاغه بزنم. خطبه 72. علی ع در اینجا حرفی زده که اگر در آن زمان سی ان ان و فاکس نیوز بودن، همین را میکردن توی بوق و کرنا که علی ع یهودی ستیزه. فرمایش ایشان را نقل میکنم
    • شمس تبریزی IR ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      1 3
      زمانی که مروان حکم در جنگ جمل اسیر شد، امام حسن و امام حسین را واسطه کرد تا با علی ع صحبت کنن و بگن مروان میخواد با ایشان بیعت کنه. حسنین وقتی پیام مروان را برای علی آوردن، ایشان در پاسخ گفت «اولم یبایعنی بعد قتل عثمان؟ لا حاجة لی فی بیعته. انها کف یهودیة. لو بایعنی بیده لغدر بسبته» فرمود آیا بعد قتل عثمان با من بیعت نکرد؟ نیازی به بیعتش ندارم. دستش یهودی صفت است. اگر با دستش با من بیعت کند، با دُبُرش از در مکر و حیله در می آید. همین جمله حضرت را شما در محافل غربی بگویید تا برچسب یهودی ستیز به شما بزنند.
    • برهانی IR ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      6 0
      جناب آقای تبریزی: از نظر اسلام و قرآن یهودیان انسان هستند و در انسانیت چیزی کمتر از مسلمانان و مسیحیان و سایر ابناء بشر ندارند. علاوه بر این اهل کتاب و پیرو یک پیامبر الهی هستند و علاوه بر این براساس نص آیات قرآن در صورت انجام عمل صالح به بهشت خداوند راه دارند. داستانها و ایده هایی که در مورد شرارت یهودیان و خباثت ذاتی آنها منتشر شده است عمدتا ریشه مسیحی دارد و از غرب آمده است و الا بدون توجه به این قصه های وارداتی شما تاریخ کشور خودمان و نقش یهودیان در آن را ببینید. احتمالا میلیونها یهودیها در دو هزار و چندصد سال اخیر در ایران زندگی کرده اند و همواره بخشی از جامعه ایرانی بودند. کدام فاجعه و شرارت در تاریخ ایران به دست آنان رقم زده شده است؟ البته فرشته نبوده اند. بد و خوب داشتند اما واقعا سرچشمه شرور در جامعه ایرانی هم نبوده اند.
  • IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    اسراییل باید نابود شود.
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    39 63
    قل من کان عدوا لجبریل فانه نزله علی قلبک باذن الله مصدقا لما بین یدیه وهدی و بشری للمومنین. این آیه صریحا داره به این موضوع اشاره میکنه. بنابراین اینطور نیست که فقط مسیحیان با اینها مشکل تاریخی داشتن. مسلمانان هم داشتن. اینها بساط صرافی در معبد راه انداخته بودن و خود مسیحیان میگویند عیسی مسیح اینها را با شلاق از معبد بیرون کرد. الان حالم خوب نیست و مریض هستم وگرنه براتون بیشتر مینوشتم. ضمنا بگویم فرمایش آقا متین است و من هم اگر جای ایشان بودم همین را میگفتم. بحث بر سر تخریب فیزیکی اسراییل نیست اما واقعیت درباره یهودیان هم نباید کتمان بشه
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    12 51
    یه چیزی را هم بگم. چند سال پیش اویگدور لیبرمن رفته بود بروکینگز و آنجا صریحا گفت اجازه بازگشت آوارگان فلسطینی به اسراییل را نمیدهیم چون این کار در منافات با آرمان های صهیونیسم است. درست هم میگه. اگر آوارگان فلسطینی به اسراییل برگردن، دیگه نمیشه از دولت یهودی در آنجا صحبت کرد به خاطر اینکه ترکیب جمعیتی آنجا به شدت تغییر خواهد کرد به طوری که صحبت از دولت یهودی بی معنی میشه. این فقط حرف لیبرمن نیست. یهودیان داخل سرزمینهای اشغالی هم همین نظر لیبرمن را دارن. به نظر من، شما دارید با قضیه یهودیت خیلی ساده انگارانه برخورد میکنید. اینها اینقدر زیرک هستن که توانستن شما را هم در موضع انفعال قرار بدن تا از ترس اینکه به یهودی ستیزی متهم نشوید، حقیقتی را که پشت تاسیس اسراییل است انکار کنید. شما به تلویح میخواهید به خاطر احترام به حضرت موسی، پیروان او را هم احترام کنید. اشتباه میکنید کما اینکه دلیلی ندارد به خاطر احترام به پیامبر اسلام، صحابه ایشان را هم احترام کرد. لطفا موضوعات را با هم قاتی نکنید. پیامبر یک چیز است و پیرو و حواری و صحابه او چیز دیگر است.
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    35 33
    توجه بفرمایید که احترام به یک پیامبر، احترام به حق و حقیقت و احترام به خداوند است که چرا یک پیامبر، رسول خداست. اما آیا پیرو یک پیامبر هم همین است؟ آیا میتوانیم بگوییم که کسی هم که از آن پیامبر پیروی میکند یا حواری و صحابه اش هست مساوی با حق و حقیقت است و احترام به او مساوی با احترام به خداست؟ حتما اینطور نیست. چرا که فی المثل خدا درباره پیامبر میگوید من یطع الرسول فقد اطاع الله. اطاعت از رسول مساوی با اطاعت از خداست. این فقط درباره پیامبر اسلام نیست و در هر عصری، اطاعت از رسول آن زمان مساوی با اطاعت از خدا بوده، اما همچین حرفی درباره پیرو یک پیامبر گفته نشده. درباره حواریون و یا صحابه اش هم گفته نشده. لطفا اینها را از یکدیگر تفکیک بفرمایید. فعلا خدانگهدار
    • IR ۲۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      33 1
      خوبه كه حالت مساعد نبوده
  • IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    118 4
    ارائه این تئوریها از سوی اندیشمندان و نظر یه پردازان اشکالی ندارد ولی هرگاه از سوی حکومت ها بیان شود هزینه های فراوانی به مردم و کشور تحمیل میکند که لزوم آن باید مورد رضایت مردم باشد . آیا نظر مردم ایران بعنوان کسانی که باید هزینه های مادی و معنوی و جانی را پرداخت کنند چیست ؟؟
  • IR ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    9 100
    بسیار حرف درست و منطقی است. کسی با اسم اسراییل مشکل ندارد بلکه مشکل طرز حاکمیت آن است که انشالله مانند افریقای جنوبی اصلاح شود.
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      50 24
      رژیم اسراییل اصلا قابل مقایسه با رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیست. رژیم آپارتاید کسی از اهالی آفریقای جنوبی را از سرزمینش بیرون نکرده بود و ضمنا رژیم آپارتاید، آفریقای جنوبی را تاسیس نکرد. صهیونیسم کشوری به نام اسراییل را تاسیس کرده، آن هم با بیرون راندن میلیونها فلسطینی. اجازه بازگشت هم بهشون نمیده. کاری به مواضع جمهوری اسلامی ندارم. اما قبول این ؤززیم بدعت بدی را باب میکنه. غرب از ارزشهایی دفاع میکنه که در تضاد با حمایتش از تاسیس اسراییله. اسراییل، بزرگترین نماد دروغ بودن ارزشهای غربی هست. ارزشهای غربی ریشه در اخلاق نداره و کاملا منفعت طلبانه و در راستای تامین منافع خودشون هست. اگر اینطور نبود و به حقوق بشر احترام میذاشتن، نباید چشمشون رو روی آوارگی میلیونها فلسطینی ، به بهانه تاسیس اسراییل میبستن. غرب درباره حقوق بشر، مثل سگ دروغ میگه و حنایش رنگی نداره. خاک بر سرشون که به خاطر چند میلیون یهودی، اینطور خودشون رو به لجن کشیدن
    • ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      20 3
      شمسی: رفیقتون ترکیه هم در سوریه دقیقا در عفرین همین کار رو کرد و داره ادامه ش میده که آمریکای جهانخوار ترمزش رو کشید
  • آرش IR ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    همواره در تمام سال های زندگیم شاهد یهودی ستیزی و دشمنی با اسرائیل در تمامی جنبه ها بودم؛اگر ما یهود ستیز نیستیم و دشمنی با مردم اسرائیل نداریم پس چرا ورزشکاران ما در مسابقات جهانی مجبور به پرهیز از رقابت با حریفان اسرائیلی میشوند؟ بر خلاف شما اسرائیل ستیزی به طرز شدید و تعصب وارانه ایی در تمام ابعاد وجود دارد و هیچ مصونیتی متوجه مردم آن نیست.
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
      5 19
      رییس دفتر محمود بهار مست هم چند سال پیش مثل شما گفت که ما با مردم اسراییل دوست هستیم و دشمن دولتش هستیم. اسفندیار خیال میکرد موضوع اسراییل هم مثل دولت آمریکاست که میگوییم با ملت آمریکا دشمنی نداریم و دشمن دولتش هستیم. آقا جواب اسفندیار را داد و گفت خیر ما دوست مردم اسراییل نیستیم. دلیل مسابقه ندادن با ورزشکاران رژیم صهیونیستی هم به همین موضوع بر میگرده. هر کی از مقامات به شما گفت ما با مردم اسراییل دوستیم، ازش بپرس پس چرا با ورزشکارانش مسابقه نمیدهید.از همینجا معلوم میشه که داره شعار میده. مردم اسراییل با سیاست های کلی رژیم صهیونیستی موافقند و تمام ترورها و کشتارهایی که توسط آنها انجام میشه را تایید میکنن. ساده لوح نباشید
    • IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      4 6
      عزیز من ما تا الان کجا از مسابقه با یک یهودی آلمانی یا مجاری یا روس یا آمریکایی ابا کرده ایم؟؟ مسابقه ندادن با ورزشکار اسرائیلی معنایش یهود ستیزی نیست بلکه معنایش عدم به رسمیت شناختن کشوری به اسم اسرائیل است والا در همه جای دنیا یهودی هست و ممکن است حامی اسرائیل هم باشند ولی ما با آنها مسابقه می دهیم و از دینشان سئوال نمی کنیم اما از کشورشان چرا فرق این دو مقوله بسیار است هواداران اسرائیل
  • محروم از اینترنت IR ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    81 6
    چهل سال از خدا عمر گرفتم به شخصه هیچ بدی از مردم یهود ندیدم. اما تا دلتون بخاد داستان شنیدم در مورد تجاوزات اعراب به ایران. جنگ عراق داعش و نبرد قادسیه.
    • برهانی IR ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      8 7
      بررسی کنید ببینید این داستانها محصول علم و حقیقت طلبی است یا جهل و تعصب و نژادپرستی
    • شمس تبریزی IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      7 15
      تمام این تحریمهایی که متوجه ایران شده از طرف محافل یهودی آمریکاست. داعش هم برای امنیت بیشتر اسراییل راه اندازی شد. اینها اینقدر زرنگن که خوب میدونن چطوری باید از اعراب برای رسیدن به مقصدشون سواری بگیرن. حتی از آمریکا هم برای رسیدن به مقاصدشون سواری گرفتن. اطمینان دارم که اگر یهودیان در ساختار حاکمیت آمریکا حضور نداشتن، هیچگاه رابطه آمریکا و ایران به این شکل نمیشد. یک مقدار عمیق تر به قضیه نگاه کنید. امپراتوری رسانه یهودیان چنین دروغهایی را کرده در ذهن شما
  • IR ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    8 7
    اتخاذ رویکرد متفاوت و مبتنی بر منافع ملی نسبت به صهیونیسم و اسراییل برای حکومت ایران یک امر الزامیست و این نافی اصل مبارزه با صهیونیسم که منشا بسیاری از کثافتکاری‌ها و قتل و خشونت و غارت و نا امنی در منطقه خاور میانه و کل دنیاست، نمی باشد. بدیهی است چنین مبارزه ای الزاما نباید در قالب اقدامات رسمی سیاسی و حکومتی باشد، بلکه در بسیاری از موارد اقدامات غیررسمی که اتهامی را متوجه حکومت ایران نکند، ضمن حفظ منافع ملی کشور، بسیار موثرتر می باشد.
  • رضا IR ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    1 30
    هرقوم یا کشوری که ظالم و ناحق باشه، نبودنش بهتره. حالا شاید یه کشور مثل اسرائیل باشه یا یه تفکر مثل تکفیری‌
  • Mosi IR ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    44 5
    مشایی بیچاره، همین حرفی که الان رهبر معظم فرمودن رو چن سال پیش عنوان کرد از همه طرف مورد هجمه قرار گرفت.
  • هیتلر IR ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    8 76
    یهود اصلی ترین دشمن بشر است مخصوصا اریایی ها و ایرانی ها یهودیت بشریت رو به سمت جنگ و نابودی میبرد و باید هرچه زودتر ریشه یهود و زد
    • IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      75 7
      من خودم مسلمانم ؛ ولی از مسلمان خطرناکتر برای جامعه بشریت وجود نداره !!!!!!!
  • IR ۰۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    15 5
    اقای احمدی نژاد ده ها بار در مواجهه با خبرنگاران خارجی همین موضع را صریحا اعلام و در خواست برگزاری انتخابات آزاد با حضور همه ی صاحبان اصلی فلسطین بوده است! حافظه مان را از دست نداده ایم!
  • IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    61 3
    اگر بجای دشمنی با دنیا دست دوستی میدادیم الان شرایط بهتری داشتیم و مردم این همه زیر فشار مشکلات و استرس و نگرانی نبودند و جامعه پر نشاط و سالم تری داشتیم
    • IR ۰۷:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
      3 0
      به اشتباه دستم رو منفی خورد هزار مثبت
  • IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    53 3
    تا به امروز بجز اينكه چند ترقه در شهرك هاي اسرائيل بتركه هيچ اقدام جدي بر عليه اسرائيل صورت نگرفته توپ و تشر تو خالي
    • IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      30 2
      مقصود فقط نفت گاز ايرانه اسرائيل بهانه
  • امیر IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    63 2
    من پیشنهاد میدم اسم خبر آنلاین رو بذارین شمس تبریزی آنلاین!
    • IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
      19 2
      هي هوار از دست شمس
    • IR ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
      1 0
      طبق فرمایش رهبری انقلاب ما دنبال محو تفکر صهیونیزم هستیم نه محو مردم اسراییل نکته دوم اینه که شمس تبریزی بنظرم ربات هستن!
  • IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    6 32
    محتمل سردار نقدي رئيس جمهور مقتدر دور بعديست كه نتان يابو را فتيله پيچ خواهد نمود تا به امروز تمام پيش بيني هايم درست از اب درامده
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
    26 0
    شمس چرا از رانت كامنت بر خوردار است
  • پیروز IR ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
    4 1
    کامنت شمس تبریزی مشاهده کردید نمیخاد وقت بگذارید ندید یه منفی بگذارید پاش و تموم .
  • کیانی IR ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
    1 0
    ما نیاز به موازنه داریم ، قبل از انقلاب و حتی بعد از انقلاب هم این سیاست در عمل اجرا میشده است. نژادپرستی عربی(مثل صدام بعثی) یا سلفی گری (مثل وهابیت سعودی )همانقدر خطرناک است که نژادپرستی صهیونیستی است ،و بین اینها باید مراقب خود باشیم. اما زمانی که این دهه قبل موازنه را حفظ نکردیم، دیدیم که عربها و اسرائیل به سمت هم رفتند و کمر به نابودی ما بستند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین