مهر نوشت:

نتایج دوازدهمین نسخه رتبه بندی دانشگاه های جهان بر اساس وب سنجی در ژانویه 2011 اعلام شد. در این رتبه بندی که وسیعترین رتبه بندی در جهان است عملکرد 12 هزار وب سایت دانشگاهی در سراسر جهان مورد بررسی و دسته بندی قرار گرفته است.

 در رتبه بندی سال 2011 تغییراتی ازجمله رتبه بندی های محلی و منطقه ای بیشتر و ارزیابی دوباره شاخصهای رتبه بندی برای نمایش بیشتر تاثیر آکادمیک حضور اینترنتی دانشگاهها صورت گرفته است. در این دوره از رتبه بندی تمرکز تنها روی ابعاد تحقیقاتی دانشگاهها نبوده و دیگر فعالیتهای آکادمیک ازجمله آموزش، میزان مشارکت انجمنها،میزان انتقال تکنولوژیکی و دانش را نیزتحت پوشش داشته است.

نتایج کلی نسخه جدید رتبه بندی وبومتریک نشان دهنده سلطه بی چون و چرای دانشگاههای آمریکایی است. در حالی که موسسه MIT رتبه اول دانشگاههای جهان را به خود اختصاص داده است. در میان 200 دانشگاه برتر جهان 115 دانشگاه از آمریکا حضور دارند و در این میان 16 دانشگاه نیز متعلق به کانادا هستند.

شکاف دیجیتالی آکادمیک میان دانشگاههای آمریکایی و دانشگاههای متعلق به کشورهای در حال توسعه همچنان برجای خود باقی مانده است. تنها نام 59 دانشگاه اروپایی در میان 200 دانشگاه برتر به چشم می خورد که 10 دانشگاه به بریتانیا تعلق دارند. همچنین جهانی شدن وب منجر به پدیدار شدن بین المللی دانشگاههای فرانسوی، استرالیایی، اسکاندیناوی، سنگاپور و تایوانی شده است.

بر اساس رتبه بندی جدید وبومتریک، رتبه 10 دانشگاه برتر جهان به 10 دانشگاه و موسسه آکادمیک آمریکایی اختصاص یافته است. MIT (موسسه تکنولوژی ماساچوست) در رتبه اول، هاروارد در رتبه دوم، استنفورد در رتبه سوم، کالیفرنیا برکلی در رتبه چهارم، کرنل در رتبه پنجم، ویسکنزین مدیسن در رتبه ششم، میشیگان در رتبه هفتم، مینه سوتا در رتبه هشتم، واشینگتن در رتبه نهم و دانشگاه پنسیلوانیا در رتبه دهم قرار دارند. 

نکته شگفت انگیز این نسخه از رتبه بندی وبومتریک، حضور دانشگاه ملی تایوان در رتبه 12 جهانی است. 10 دانشگاه برتر آمریکای شمالی و کانادا نیز مشابه رتبه بندی جهانی بوده و به همان ترتیب از MIT آغاز شده و به پنسیلوانیا ختم می شود. 

چهار رتبه برتر دانشگاه های اروپایی به دانشگاهها بریتانیا اختصاص یافته اند: کمبریج، کالج لندن، ساوثهمپتون، آکسفورد، موسسه تکنولوژی سوئیس، دانشگاه اسلو نروژ، دانشگاه هلسینکی فنلاند، دانشگاه ادینبرگ انگلستان، دانشگاه گلاسکو انگلستان و دانشگاه وین اتریش به عنوان 10 دانشگاه برتر اروپا انتخاب شده اند.

از سویی دیگر برترینهای بخش اروپای شرقی و مرکزی به دانشگاههای مشارکی و چارلز از چک، ژوبژانا از اسلوواکی، دانشگاه اقتصاد و تکنولوژی بوداپست و دانشگاه اتووس لوراند از مجارستان، دانشگاه فنی چک، دانشگاه ژاجیلونیان از هلند، دانشگاه ایالتی لومونوسوف مسکو، دانشگاه واروکلا از هلند و دانشگاه ژگ از مجارستان اختصاص یافته است.

 در بخش آسیا دانشگاههای ملی تایوان از کشور تایوان، توکیو و کیوتو از ژاپن، ملی چنگ کونگ و چیائو تانگ از تایوان، ملی سنگاپور، دانشگاه مرکزی از تایوان، هنگ کنگ، اوساکا و کِئیو از ژاپن رتبه های اول تا دهم را به دست آورده اند.

در حالی که در بخش آسیای جنوب شرق دانشگاه ملی سنگاپور با رتبه جهانی 92، دانشگاه پرنس سونگلا با رتبه جهانی 324 از تایلند، دانشگاه چولالونکورن با رتبه جهانی 418 از تایلند، دانشگاه کاستسارت با رتبه جهانی 440 از تایلند، دانشکاه فنی مانیانگ با رتبه جهانی 466 از سنگاپور، دانشگاه ماهیدل با رتبه جهانی 499 از تایلند، دانشگاه گادجامادا با رتبه جهانی 583 از اندونزی، دانشگاه اندونزی با رتبه جهانی 599، دانشگاه چیانگ مای با رتبه جهانی 606 از تایلند و دانشگاه سین مالزی با رتبه جهانی 629 رتبه های اول تا دهم حوزه آسیای جنوب شرقی را بدست آورده اند.

در میان 10 رتبه اول دانشگاههای بخش جنوب آسیا نیز موسسه علوم بنگلور (رتبه جهانی 559) از هند، موسسه تکنولوژی کنپور (رتبه جهانی 564) از هند، موسسه تکنولوژی بمبئی (رتبه جهانی 589) از هند، موسسه تکنولوژی مدرس (رتبه جهانی1036) از هند، دانشگاه دهلی (رتبه جهانی 1143) از هند، موسسه مطالعات بنیادین تاتا (رتبه جهانی 1178) از هند، موسسه تکنولوژی دهلی (رتبه جهانی 1530) از هند، موسسه تکنولوژی کاراگپور (رتبه جهانی 1546) از هند، موسسه ملی تکنولوژی رورکلا (رتبه جهانی 1656) از هند و دانشگاه مدیریت علوم لاهور (رتبه جهانی 1692) از پاکستان رتبه اول تا دهم بخش جنوب آسیا را به خود اختصاص داده اند. 

دانشگاه سائوپائولو برزیل، دانشگاه ملی مکزیک، دانشگاه دولتی کامپیناس از برزیل، دانشگاه فدرال ریوگراند دو سل از برزیل، دانشگاه فدرال ریودوژانیرو از برزیل، دانشگاه دولتی پائولیستا جولیو از برزیل، دانشگاه فدرال سانتا کاترینا از برزیل، دانشگاه فدرال میناس ژرایس از برزیل، دانشگاه 296 شیلی و دانشگاه 328 برزیل رتبه های اول تا دهم برترین دانشگاههای حوزه آمریکای لاتین بر اساس وب سنجی را تشکیل می دهند. 

 دانشگاههای پادشاهی آل سعود، دانشگاه نفت و معادن پادشاهی فهد، دانشگاه امام محمد ابن سعود و دانشگاه پادشاهی عبد العزیز با وجود کسب رتبه های اول تا چهارم کشورهای عربی رتبه جهانی 212 تا 6934 را در رتبه بندی جهانی کسب کرده اند. 

دانشگاه ملی استرالیا با رتبه جهانی 77، دانشگاه کوئینزلند استرالیا با رتبه جهانی 83، دانشگاه ملبورن استرالیا با رتبه جهانی 86، دانشگاه نیوساوث ولز استرالیا با رتبه جهانی 141و دانشگاه موناش استرالیا با رتبه جهانی 154در بخش اقیانوسیه و در قاره آفریقا نیز دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی با رتبه جهانی 317، دانشگاه پورتوریا آفریقای جنوبی با رتبه جهانی 474 ، دانشگاه ستلنبوش آفریقای جنوبی با رتبه جهانی 517، دانشگاه ویتواتِرزرَند آفریقای جنوبی با رتبه جهانی 640 و دانشگاه رودز آفریقای جنوبی با رتبه جهانی 700 از قاره آفریقا رتبه های اول تا پنجم رتبه بندی وبومتریک را در مناطق جغرافیایی خود کسب کرده اند.

رتبه بندی وبومتریک دانشگاههای جهان را بر اساس ارزیابی آموزشهای برتر در وب، حجم، قابلیت دید و اثر (impact) صفحات وب منتشر شده توسط دانشگاهها و منابع اطلاعات و تفسیر آنها رتبه بندی می کند.  

شاخصهای رتبه بندی وبومتریک در این نسخه از گزارش رتبه بندی شامل اندازه صفحات وب (size)، قابلیت مشاهده از سوی دیگران و میزان لینک هایی که مراکز دیگر به سایت اصلی داده باشند (visibility)، فایل های قابل دسترسی ( rich file) و همچنین تعداد منابع علمی سایت و میزان ارجاعات به آن (scholar) بوده است.

دانشگاه تهران با رتبه جهانی 938، در شاخص اندازه صفحات وب امتیاز 819، در شاخص قابلیت مشاهده از سوی دیگران امتیاز 974، در شاخص فایلهای قابل دسترسی امتیاز 966 و در شاخص میزان ارجاعات امتیاز 789 را به دست آورده است. این در حالی است که رتبه این دانشگاه در آخرین نسخه ای که از رتبه بندی وبومتریک در ماه مرداد منتشر شد رتبه جهانی دانشگاه تهران 899 اعلام شده بود.

دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این رتبه بندی به رتبه جهانی 1002 دست پیدا کرده است. امتیاز این دانشگاه در شاخصهای اندازه صفحات وب 1046، در قابلیت مشاهده از سوی دیگران 2702، در فایلهای قابل دسترسی 793 و در میزان ارجاعات 58 اعلام شده است.

رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به سال گذشته بهبود قابل توجهی داشته و از رتبه 1182 به رتبه 1011 ارتقا یافته است. شاخص اندازه صفحات وب در این دانشگاه امتیاز 962، قابلیت مشاهده از سوی دیگران امتیاز 1937، فایلهای قابل دسترسی امتیاز 1514 و میزان ارجاعات امتیاز 26 را به دست آورده است.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با فاصله ای بزرگ از آخرین رتبه جهانی دانشگاه ایرانی یعنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در رتبه 1288 جهانی قرار گرفته و در شاخصهای اندازه صفحات وب امتیاز 1003، قابلیت مشاهده از سوی دیگران امتیاز 3686، فایلهای قابل دسترسی امتیاز 1446 و در شاخص میزان ارجاعات امتیاز 1170 را کسب کرده است.

44

کد خبر 132442

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 84
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    14 8
    این رتبه بندی در بین دیگر انواع رتبه بندی از اعتبار بسیار پایین تری برخوردار است. رتبه بندی Q Rnking و دانشگاه شانگهای و روزنامه تایمز از اعتبار بسیار بالاتری برخوردار هستند.
  • بدون نام IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    10 4
    این دانشگاه علوم پزشکی مگه منحل نشد؟؟
  • بدون نام US ۱۵:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    14 3
    این رده بندی یکی از ضعیفترین رده بندی هایی است که صرفا اینترنتی است
  • بدون نام IR ۱۸:۳۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    33 7
    دنیا را مدیریت می کنیم؟! صنعتی شریف که برترین در ایران است اصلا در رتبه بندی نیست
  • 0728 IR ۲۰:۲۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    13 1
    مهم اینه که هرجور که حساب کنیم بازهم دانشگاههای ما از نظر معیارهای مثبت سطح قابل قبولی ندارند. همون جمله معروف: مهم نیست که قشنگ نیستی، قشنگ اینه که مهم نیستی.
  • دوست IR ۲۱:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    4 2
    میشه لطفا راجع به برترین دانشگاه های معتبر روزنامه نگاری در سراسر دنیا گزارشی تهیه کنید
  • بدون نام GB ۲۳:۱۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    9 10
    دانشگاه ادینبرگ انگلستان؟؟ دانشگاه گلاسکو انگلستان؟؟؟؟ استاد این دانشگاه ها ماله اسکاتلندن نه اینگلیس! مرگ بر اینگلیس.
  • بدون نام IR ۱۳:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۰
    8 5
    رتبه بندی ضعیفی بود.
  • بدون نام IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    15 2
    جای تعجبی نداره تا زمانی که استادا خودشون تغییر نکنن دانشگاه ها و به تبع اون دانشجوها هم تغییری نمی کنن به نظرم یه کم شجاعت میخواد که استادا میتونن داشته باشن ولی دانشجوها این شجاعتو ندارن چون اگرم داشته باشن تو همون مرحله اول توسط استهدا سرکوب میشن
  • بدون نام IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
    7 3
    انگلستان= انگلیس و اسکاتلند و ولز و ایرلند شمالی. پس دانشگاه ادینبورگ و گلاسگو انگلستان درسته.
  • رضا IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
    1 10
    عالی
  • بدون نام A1 ۱۵:۱۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    7 4
    اصلا کامل نبود
  • بدون نام IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۴
    15 11
    دانشگاه تهران که همش با پارتی و سهمیه است رتبه 1000 هم براش خیلی زیاده ,دنیا که این هارو نمیدونه باید 10000 باشه
  • نام IR ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    12 1
    دوست من مگه می خوای خودتو گول بزنی خوب معلومه رتبه ی خوبی نداریم دیگه چرا گردن رده بندی اینترنتی میندازی؟
  • بدون نام IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    21 4
    شکرخدابالاترازموزامبیک وزئیرهستیم به امیدروزی که به افغانستان برسیم
  • بدون نام IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    13 1
    تو فضای مجازی که همش فیلتر میخوای رتبم بیاریم
  • ..... IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    14 3
    واقعا ایران ترکونده رتبه هاش حیرت انگیزه
  • zik IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
    10 1
    azizan khodetun ta che haddi baraye pishrafte in rotbe talash kardid k hame eteraz mikonid??????????
  • مریم IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    3 11
    دانشگاه کاشان با این همه استاد مجرب چرا در رتبه بندی نیست؟
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
    14 4
    خوب معلومه که از دانشگاههای دیگه دنیا عقبیم تا زمانی که دانشجوهای ایرانی شبهای امتحان مواد مخدر مصرف میکنند که خوابشون نبره نتیجه همینه دیگه
  • رضا IR ۰۶:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    12 5
    مامی توانیم!
  • بدون نام IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    11 2
    و نکته جالبتر اینکه موقع ارزشیابی مدارک این دانشگاهها که رتبه 2 رقمی دارن وزارت علوم چه ناز و قمیشی میاد عیب نداره
  • بدون نام IR ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۷
    8 2
    خیلی خوب ما میتوانیم
  • خودم IR ۰۴:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۸
    4 3
    اگه دانشگاه تهران هرچي مقاله اي اس اي از دانشگاههاي ديگه رو لينك نمي كرد رو دانشگاه خودش اين رتبه رو هم زوري مي گرفت...واللللله
  • .............. IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۶
    13 1
    بابا تا خودمون نخایم همینه از خودمون شروع کنیم و بخایم تا رتبه دانشگاه هاش ما هم دو رقمی بشه
  • ds IR ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    13 3
    یک نفر به من جواب بده اگه مامدعی هستیم که راه و روش زندگی رو ما شناختیم و آمریکایی ها در تباهی ان چرا باید اونها رتبه های اول رو به خودشون اختصاص بدن. من به خاطر دشمنی این حرفا رو نمی نویسم اما خدا وکیل با وجود اینکه قبول شدن تو دانشگاه سراسری ایران کار سختیه و سطح بالای علمی رو می طلبه و فکر نمی کنم دانش آموزان کشور های دیگه به اندازه ما درس بخونن تو رو خدا این جایگاه ماست؟
  • hhhhh IR ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    29 0
    تا زمانی که رشته دانشجو را انتخاب بکنه نه دانشجو رشته ی مورد علاقه اش رو> وضعیت تحقیق وپژوهش همینه
  • آوا IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    5 1
    چرا دانشگاهای ایران درهیچ رتبه ای قرار ندارد
  • میثم IR ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۷
    23 2
    یکی به سوال من جواب بده مگه میشه چندین استاد دانشگاه تهران تو دانشگاهای اروپا تدریس کنن.بهترین دانشگاه های جهان واسه دانشجو های ما دعوت نامه بفرستن اما رنکینگ دانشگاه تهران 500باشه؟؟؟؟شنونده باید عاقل باشه.
  • ع IR ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    10 2
    درجواب میثم بله چون دانشگاه تهران به صورت بین المللی تدریس نمیشه درش یعنی به زبان انگلیسی تدریس نمیشه کلی از امتیازش کم میشه واینی که میبینید رتبشه!!
  • ho3einstar IR ۱۶:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۷
    5 5
    لا اقل باید به این ببالیم که حدود 500 نفر از مخ های جهان در اکثر رشته ها ایرانی هستن
  • حق بین IR ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۸
    17 0
    به نظرمن تاوقتی که توکشورمون نمره مهم باشه نه فهم جای تعجب نیست.اگه قراره با معدل ارشدقبول بشند<چه نیازی به ازمونه؟>
  • کسی که منتظره تا جواب کنکور بیاد IR ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    6 3
    از دست این کنکور لعنتی و الخ .....
  • بدون نام IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    7 0
    اگه ماکه این همه خودمونومی کشیم این باشیم اون وریا چه اعجوبه هایی اند؟؟؟؟؟
  • سارا IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    2 18
    دانشگاه تربیت مدرس بهترینه کاملا علمی وبی حاشیه
  • حامد IR ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    2 17
    تربیت مدرس باید اول باشه
  • بي نام IR ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    14 2
    خوب اين رتبه بندي معتبر باشه يا نباشه خيلي فرق نمي كنه.تا دانشگاهامون انگليسي زبان نباشه و دانشجو خارجي جذب نكه و توليد علم نداشته باشه وضعيت همينه
  • بدون نام IR ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
    10 5
    به نظر من دانشگاه فردوسی می تونه ازین هم بالاتر باشه.
  • بدون نام IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    1 15
    بهترین دانشگاه دنیا صنعتی اصفهان بخصوص رشته ی عمراننننننننننن
  • من IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    9 8
    اینها همش خالی بندیه!!!!!!!!!! همین پیام نور خودمون پوز همشون رو میزنه(D:)مگه پیام نور چی از MIT کم داره!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ با سطح علمی بسیار بالا و صد البته دانشجوها و پژوهشگرهای کوشا!!!!!!!!
    • amir IR ۰۲:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
      3 2
      دست شما درد نکند جوک جالبی بود خیلی خندیدیم و جالبتر این سایته که از نظر دهنده ها تست هوش میگیره لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید ؟= 9 1 هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
  • مسعود IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
    13 0
    وضعیت رتبه های دانشگا های ایران با واقعیت دانشگاه های ماست.مقصر اصلی نه داتشجو و نه استاده،بلکه مدریت غلط حاکم بر دانشگاههاست و اینکه ارتباط علم و صنعت در دانشگاه هامون واقعا ضعیفه!
  • H R Z IR ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
    7 10
    به نظر من اين موضوع با واقعيت فاصله داره!!!!!!!!!! دانشگاههاي تهران و اصفهان فوق العاده هستن! واقعا دوراز انصافه دانشگاههايي مثل صنعتي شريف و صنعتي اصفهان دانشگاه تهران وعلوم پزشكي اصفهان توي رتبه بندي اين جايگاهو داشته باشن!!صلوات!!
  • مجتبي IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
    15 0
    بعضي ها از دانشگاهي كه دارن درس مي خونن تعريف مي كنن اينا نميدونن دانشگاه خوب چيه و ديدشون باز نيست واقعا براشون متاسفم
  • یکی ازکارمندان دانشگاه IR ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
    18 0
    تازمانی که استادان دانشگاههای ایران باپارتی وسهمیهه های گوناگون به مدارج بالا میرسندوهیچ دغدغه ای برای تربیت دانشجوی عالم ندارندوضعیت دانشگاههای ایران ازاین بهترنمی شود.
  • بدون نام IR ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۴
    13 2
    بیایید باورکنیم شکاف بین صنعت ودانشگاه درایران ازگسل فراتراست-خوشبختانه تو فرارمغزها مااولیم وآمریکاآخر
  • يكي از دانشجويان IR ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    19 2
    ماكه ادعاي مسلموني ميكنيم 99درصدكارها توايران باپارتي داره حل ميشه؛درصورتي كه اونها كه ادعاي مسلموني نميكنن مثل مانيستن وجلوترند.
  • محمد رازی کرمانشاه IR ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    5 2
    چرا دانشگاه های دیگه رو نمیزنین تو سایت
  • mohsen US ۱۹:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    1 3
    dandoon 88 gilan hamishe behtarine
  • بدون نام IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۲
    1 16
    فقط دانشگاه علم وصنعت
  • محسن IR ۱۹:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۳
    8 3
    سنعتی اصفهان فقط ادعا توش زیاده،فقط مسئولاش بلدن ازش تعریف کنن،سخت گیریشم که ....
  • دانشجوي کارشناسي دانشگاه فردوسي مشهد IR ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۴
    6 6
    به نظرمن دانشگاه فردوسي مشهد خيلي دانشگاه خوبي است الان درسم تموم شده وفکرمي کنم هرچي موفقيت دارم مال دانشگاه فردوسي واساتيد مجربش هست
  • بدون نام IR ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۵
    3 4
    Just IUST= Iran University Of Science & Technology = elm-o-sanat
  • Sacrifice IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
    18 3
    وقتی رئیس دانشگاه تهران میاد میگه اگه جواب دادن ایمیل های دانشجوها برای ایشون بیشتر از 24 ساعت طول بکشه ایشون به دانشجوها جایزه میدن، از این بیشتر نمیشه انتظار داشت. یعنی مشکل دانشگاه تهران با این عمل اقای رئیس حل شد؟!!!!!!!!!
  • مازیار IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
    4 5
    اگه میشه رتبه بندی موسسه های غیر انتفاعی در تهران ر نیز بگویید‍.با تشکر
  • بدون نام IR ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    22 15
    بچه هاي عزيزم زماني كه ما دانشمنداني داشتيم اروپا مانند انسانهاي اوليه زندگي مي كرد.اما قدرتمندان انان تصميم به غارت و چپاول و تخريب كشورهاي اسلامي گرفتند و عملي كردند وبا پول كشورهاي غارت شده كشور خودشان را ساختند و آباد كردند .در حال حاضر كه كمي دستشان كوتاه شده دانشگاه اروپا پولي شده بي كار زياد شده و ......چشم ما و اميد ما شما جوانان هستيد كه ايران را آباد تر و با تلاش خود ايران را بسازيد.
    • 8 IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
      4 2
      احیانا شما چند سال دارید؟ اون زمان زمانهای صدر اسلام بوده یعنی 14 قرن پیش
  • بدون نام IR ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۶
    24 4
    اگه تو دانشکده های فنی به زبان انگلیسی تدریس کنن وضعیت ما بهتر از اینا میشه به امید اجرا شدن
    • پیمان IR ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
      2 10
      حق دانشگاه شهرکرد توی این رتبه بندی خورده شده ،لطفا پیگیری کنید.
  • حامدزاده IR ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    7 3
    كامل نيست در ضمن رتبه ايران خيلي پايين است لطفا تلاش كنيد
    • ایرانی IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
      9 9
      سلام به نظر من ایرای اساتید خوبی نداره.................
  • سجاد IR ۰۰:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    2 5
    اسمی از باهنر کرمان نیاورده , قطب ریاضیه.
  • frmesk IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۹
    8 7
    پس دانشگاه تربیت معلم سبزوار کو؟ اولین دانشگاهی که در طول تاریخ ایران نفت شبانه گرفت در حالی که هیئت علمیش دکتری نداره و با 3 تا ارشد کار میکنه.قراره برای اولین بار هم در طول تاریخ ایران رشته مهندسی ورزش بیاره و خیلی کارهای اسطوره ای دیگه که حس بیانش نیست.جایگاه این دانشگاه کووووووووووووووو؟
    • بدون نام DE ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
      1 2
      مهندسی ورزش رو که دو ساله علوم تحقیقات دانشجو میگیره
  • محسن از یزد IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    3 7
    داشگاه فردوسی خیلی عالیه و امکالنات زیادی داره .واسه همینه که مشهد قطب دوم دانشگاه های کشوره.
  • محمد IR ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
    6 8
    تا وقتی که مدرک گرفتن تو ایران کشکی شده وضعیت از این بهتر نمیشه
  • Ph.D student IR ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۸
    8 1
    حرکت هست ولی بسیار کند... دلایلش زیاده عزیزان...تو همون دانشگاه تهرانش ببینید چند درصد از اساتید انشا و مکالمه انگلیسی رو روان و بدون مشکل می تونن انجام بدن... ضمن اینکه قدمت نداریم اصلا تو بحث دانشگاه... همینقدری که هست نقطه ی آغازش هفتاد هشتاد سال پیشه در حالیکه دانشگاه های انگلستان تا نهصد سال هم قدمت دارند... به هر حال باید کار کرد تلاش کرد...فرهنگ تحقیق و پزوهش هم زمانی درست جا می افته تو یه کشور که مردمش تنها برای امرار معاش وارد دانشگاه نشن...نا امید نباشید دوستان...
  • بدون نام IR ۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    4 8
    حرف مفته! تو ایران دانشگاههای تهران و اصفهان از همه بهتره. صنعتی شریف کو!!!!!
  • sam IR ۲۳:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
    2 4
    فقط دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
    • دانشجوی شهید بهشتی IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
      4 2
      اره منم با نظر تو موافقم.ولی بهتره بی انصافی نکنی وکل مجموعه دانشگاه وبرترین بدونی.موفق باشی.
  • بدون نام A1 ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
    1 7
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرکان بهترین دانشگاه کل جهان اسلام هست
    • بدون نام IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۸
      5 3
      نه بابا...........
  • شکوفه IR ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
    7 4
    به نظر من این رتبه بندی ها تا حدودی قابل قبول نیستند چون هنوز هم خیلی از برترین های دنیا، از تحصیل کرده های ایران هستند و طبق این رتبه بندی ها اصلا دانشگاه های ایران حرفی برای گفتن ندارند.
  • نقی IR ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۹
    4 3
    یکی بگه دانشگاه تربت حیدریه چندمه پرستاری
  • محسن IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    2 5
    بابا پس دانشگاه علامه طباطبایی کو؟
    • یه دانشجوی این کشور IR ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
      1 12
      دانشگاه شهید بهشتی خیلی مظلوم واقع شده.به نظر من برترین دانشگاه ایران تو رشته های علوم انسانی شهید بهشتی.بزشکی اون هم حرف اول و میزنه .من که اصلا این رتبه بندی وقبولندارم.....
  • آدم A1 ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    4 3
    پس کو دانشگاه های ایران؟؟؟خسته نباشید.علم تسخیر ماست یادوغ
  • ناشناس IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    5 4
    من رتبه یکم تو دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان میخونم .به نظر من باید برطبق رشته رتبه بندی بشه.
  • حالا هر کی IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۶
    3 1
    واقعا فردوسی ترکونده.بایدم باشه با این استاداش
  • پریسا IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    1 2
    یعنی دانشگاه علامه طباطبایی تو این رده بندی جایی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اقتصاد این دانشکده جزو بهترین ها در خاورمینه و قطب علمی اقتصادی ایران است
  • علی IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
    0 0
    واقعا حق دانشگاه فردوسی مشهد بیشتر از اینهاست .
  • محسن IR ۲۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۳
    2 0
    به نظر من حق دانشگاه ایذه هم خورده شده .باید جز 100 دانشگاه برتر میبود
  • بی نام IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
    0 0
    دانشگاههای هند یعنی از صنعتی های ایرانم بهتره؟من میخوام هند بخونم برا کارشناسی اگه این کنکور نبود ما هم شریفی میشدیم D:
  • بدون نام IR ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۸
    1 0
    سلام اینقدر تو سر ومغزتون نزنید برای رتبه بندی دانشگاهها حالا چه فرقی میکنه که در کدام رتبه بندی باشین یانباشین مهم اینه که خودت چقدر برای آموختن تلاش کردی.....بابا خیلی از بزرگ مردهای دنیا بالای درخت توت وپای چراغ روغن وزیر نور ماه تونستندباری از مشکلات دنیا رو حل کنندحالا همین دانشگاههای که فلان رتبه دارن اموخته های همون بزرگ مردها رو دیکته میکنن و هزار جور اسم عجیب و غریب روش میذارن که بگن اموختهای خودمونه.... شما اگه بخواین علم یادبگیرین بابا با همون امکانات خودتون هم میتونید......به خودتون بیاین

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین