آزمون نیمه متمرکز دکتری ۹۹ برای پذیرش در دورههای روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاهها همچنین مؤسسات آموزش عالی است.
ثبتنام برای آزمون ورودی دکتری (نیمه متمرکز Ph.D) سال ۱۳۹۹ از روز گذشته چهارشنبه ششم آذر ماه آغاز شد و تا روز سه شنبه ۱۲ آذرماه در پایگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی www.sanjesh.org پایان میپذیرد.
هر داوطلب بر اساس علاقه فقط میتواند در یک کد رشته امتحانی، ثبتنام و در آزمون مربوط شرکت کند.
ثبتنام برای شرکت در آزمون ورودی دکتری (نیمه متمرکز Ph.D) سال ۱۳۹۹ تمام دورههای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، منحصراً از طریق پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور امکانپذیر است.
هزینه ثبت نام در آزمون دکتری ۹۹ مبلغ ۷۵ هزار تومان اعلام شد که داوطلبان به صورت اینترنتی باید بپردازند.
براساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون ورودی دکتری ۹۹ روز جمعه ۹ اسفندماه ۹۸ برگزار و کارت ورود به جلسه از دو روز قبل توزیع می شود. به علت برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲ اسفندماه، زمان برگزاری کنکور دکتری ۹۹ به یک هفته بعد موکول شد.
این آزمون در هفت گروه آموزشی و ۲۴۵ کد رشته امتحانی شامل ۶۳ کد رشته امتحانی در علوم انسانی، ۴۵ کد رشته در گروه علوم پایه، ۶۰ کد رشته امتحانی در گروه فنی و مهندسی، ۳۵ کد رشته امتحانی در گروه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، هفت کد رشته امتحانی در گروه هنر، ۲۶ کد رشته امتحانی در گروه دامپزشکی و ۹ کد رشته امتحانی در گروه زبان برگزار خواهد شد.
نحوه پذیرش
بر اساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بر حسب هر یک از شیوههای آموزشی پژوهشی و پژوهش محور به این شرح است:
دکتری آموزشی ـ پژوهشی: سنجش و پذیرش برای ورود به دوره دکتری آموزشی ـ پژوهشی بر اساس معیارهای ۵۰ درصد آزمون متمرکز، ۲۰ درصد سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و ۳۰ درصد مصاحبه علمی و سنجش عملی صورت می گیرد.
دکتری پژوهش محور: سنجش و پذیرش برای دوره دکتری ناپیوسته پژوهش محور بر اساس معیارهای ۳۰ درصد آزمون متمرکز، ۲۰ درصد سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، ۳۰ درصد مصاحبه علمی و بخش عملی و ۲۰ درصد تهیه طرحواره صورت می گیرد.
اجرای مرحله اول (آزمون متمرکز) توسط سازمان سنجش آموزش کشور و امتیاز مربوط به سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، مصاحبه علمی توسط دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرنده دانشجو انجام خواهد شد.
اعلام ضرایب آزمون دکتری
طبق مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی مواد آزمون متمرکز دکتری سال ۱۳۹۹ با آزمون زبان با ضریب (۱)، آزمون استعداد تحصیلی با ضریب (۱) و آزمون دروس تخصصی در سطح کارشناسی یا کارشناسیارشد با ضریب (۴) صورت می گیرد.
سنجش و پذیرش برای تمام دورهها شامل روزانه، نوبت دوم، پژوهش محور، پردیسهای خودگردان، پیام نور، مؤسسات غیرانتفاعی، دانشگاه آزاد اسلامی طبق این قانون انجام می شود.
چه کسانی حق شرکت در کنکور دکتری دارند؟
تمام دانشجویان و دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفهای میتوانند در صورت دارا بودن شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی که در دفترچه راهنما درج خواهد شد، در این آزمون ورودی ثبتنام و شرکت کنند.
دارندگان مدرک معادل دوره کارشناسی ارشد در صورتی که مشمول آئین نامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ تاریخ ۲۸ مرداد ۹۲ که توسط معاون آموزشی وزارت علوم ابلاغ باشند امکان شرکت در آزمون دارند.
مؤسسات برای پذیرش دانشجو در مهرماه از داوطلبانی میتوانند پذیرش به عمل آورند که حداکثر تا ۳۱ شهریور ماه همان سال (سال ۱۳۹۹) دانش آموخته شوند.
پذیرفته شدگان قطعی (نهایی) روزانه سال ۱۳۹۸ چه در دانشگاه قبولی ثبت نام کرده و چه ثبت نام نکرده باشند اجازه شرکت در آزمون سال ۱۳۹۹ را نداشته و یک سال محروم از آزمون خواهند شد.
اسامی رشته ها و مواد امتحانی کنکور دکتری ۹۹ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی www.sanjesh.org قابل مشاهده است.
۲۳۵۲۳۱
نظر شما