مشکلات زیرساختی شهرکها و نواحی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد برطرف می شود

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با اختصاص۱۰۰ میلیارد ریال برای رفع مشکلات زیر ساختی واحدهای صنعتی کوچک در شهرکها و نواحی صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد موافقت کرد.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج ،در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت‌ها در نواحی و شهرک‌های استان  مشروط به اینکه استان نیز به همین مقدار از محل اعتبارات استانی در نظر بگیرد موافقت کرد.

محسن صالحی‌نیا گفت: در مناطق کم‌برخوردار مشوق هایی همچون واگذاری زمین با قیمت یک سوم و یا یک چهارم مناطق برخوردار، تسهیلات ارزان قیمت  تکلیفی  برای سرمایه گذاران در نظر گرفته می شود.

وی افزود: حدود ۸۴۰ شهرک صنعتی در  کشور وجود دارد که سهم کهگیلویه و بویراحمد از شهرک‌های صنعتی ۱.۸ درصد است که امیدواریم با تلاش بیشتر شاهد رونق در شهرک‌های این استان باشیم.

صالحی نیا با بیان اینکه شرایط بازگشت به چرخه تولید ۹۰ واحد صنعتی کهگیلویه و بویراحمد  تا پایان سال فراهم می شود یادآوری کرد:واحدهای تولیدی که قابلیت بیشتری دارند هم احیاء می شوند.

معاون وزیر صمت ادامه داد: برای احیا و بازسازی مجدد واحدها فرایندی از جمله عارضه‌یابی اولیه صورت می‌گیرد و امیدواریم در مرحله بعدی شاهد بازگشت واحدها دارای قابلیت به چرخه تولید باشیم.

وی یادآوری کرد:از ۲۱ درصد از ۴۵ هزار واحد صنعتی کوچک در سطح کشور دچار رکود هستند.

باید به سمت ایجاد نواحی صنعتی برویم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست تاکید کرد: برای برخورداری از تسهیلات اشتغال روستایی باید به سمت ایجاد نواحی صنعتی برویم.

با بیان اینکه  باید به دنبال بخشنامه برای رفع مشکلات و نه سنگ اندازی در کار باشیم، گفت: مدیری که دنبال راهکار برای رونق تولید است، مدیر نظام است.

حسین کلانتری گفت: هر کس مشکل را از زاویه خود می‌بیند اما بانکها نباید آشفته شوند چرا که هر کاری چارچوب و قانونی دارد و و برای هر ممانعتی باید سند ارایه شود.

وی افزود: در مقابل مطالبات وصول نشده بانک‌ها هم مسئول هستیم اما اکثر واحدهای استان پای کار هستند و می‌خواهند کار کنند.

وی ادامه داد: معاون وزیر صمت  مبلغی برای رونق واحدها در نظر گرفته است  و از استان نیز مبلغی برای توسعه زیر ساختها اختصاص می دهد تا تحرکی در این حوزه ایجاد شود.

نماینده بویراحمد و دنا نیز مهمترین مشکلات واحدهای راکد در کهگیلویه و بویراحمد را کمبود نقدینگی، مشکلات مدیریتی، بازاریابی و سرمایه در گردش دانست و افزود: انتظار می‌رود مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت برای برگشت واحدهای راکد به چرخه تولید تدبیری کنند.

غلام محمد زارعی با بیان اینکه امیدوارم برای توسعه و راه اندازی شهرک های تقاضا محور در استان همکاری و حمایت لازم توسط سازمان صنایع کوچک ایران انجام شود، افزود: مدیران برای حمایت از سرمایه گذاران از هیچ کوششی دریغ نکنند.

کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه گذاری است

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز در این نشست با بیان اینکه برخی شهرکهای کهگیلویه و بویراحمد تقاضا محور هستند گفت: ظرفیت شهرکهای ۱و ۲ بویراحمد و ناحیه، شهرک صنعتی گچساران و شهرک امیر آباد سی سخت تکمیل شده است و یک متر فضا برای واگذاری در آنها وجود ندارد.

سید هاشم موسوی جهان آباد افزود: در سال گذشته و جاری بیشترین واگذاری و قرار داد را داشتیم که این استقبال بی سابقه به دلیل تخصیص بی سایقه منابع آبی در استان است.

وی یادآوری کرد با اینکه کار  در بسیاری از استانها با اراضی مسطح  برای سرمایه گذاران می تواند راحت تر باشد اما بحران و یا کمبود آب  در استان های مسطح، کهگیلویه و بویراحمد را به بهشت سرمایه گذاری تبدیل کرده است.

موسوی گفت : باید ۸ ناحیه صنعتی در ۸ شهرستان استان ایجاد شود تا نداشتن فضا در شهرکهای صنعتی مانع فعالیت  در این استان نشود.

وی تعداد واحد های بهره برداری شده استان را ۳۱۸ مورد عنوان کرد که از این تعداد ۱۹۴ واحد فعال و ۱۲۴ واحد راکد هستند.

پیش از این نشست نیز پروژه گازرسانی به ناحیه تخصصی شن و ماسه دلی بجک افتتاح شد. این پروژه در هفته دولت امسال به بهره برداری رسیده بود  و گازرسانی به آن نیز در کمتر از ۴ ماه افتتاح شد و روشن شدن مشعل گاز در این منطقه باعث  شد طبیعت زیبا و بکر منطقه از آلودگی های زیست محیطی مصون بماند.

این پروژه به نمایندگی از ۶پروژه توسعه و تکمیل زیرساخت شهرکها و نواحی صنعتی استان با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال افتتاح شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1325820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =