سیدحسن خمینی: در تعیین مصالح نظام، مصلحت را نباید تنگ و محدود کرد /ایران متعلق به همه ماست/ باید امیدوار بود

ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی یادگار امام، روز گذشته در دیدار با مدیران و دبیران رسانه‌های «ایران» و «ایرنا» ضمن تأکید بر ضرورت امیدواری، تأکید کرد که همه ما باید این باور را درون خود نهادینه کنیم که ایران متعلق به همه ماست و هیچ کدام از ما به تنهایی نمی‌توانیم ادعا کنیم که این سرزمین از آن ماست.

روز گذشته در آغاز فعالیت بیست و ششمین سال انتشار روزنامه «ایران»، جمعی از مدیران، دبیران و خبرنگاران «ایران» و «ایرنا» در جماران با یادگار امام دیدار و در فضایی صمیمی به گفت‌وگو با او نشستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی که این ایام کمتر با رسانه‌ها سخن می‌گوید، پس از شنیدن گزارش‌ها و دغدغه‌های مدیران عامل «ایرنا» و «ایران» نسبت به وضعیت رسانه‌ها و کشور، در سخنانی، بر ضرورت همدلی و تقویت روحیه همکاری ملی در کشور تأکید کرد.

او که سخنان خود را با درخواست از حاضران برای قرائت فاتحه‌ای برای روح امام(ره)، شهیدان و جانباختگان حوادث ناگوار اخیر کشور آغاز کرد، به واقعیت‌هایی از دهه ۶۰ اشاره کرد که در آن زمان، با وجود مشکلات مختلف و جنگ تحمیلی، مردم نسبت به نظام تعلق خاطر داشتند و ضمن تحمل مشکلات موجود و نداشتن توقع بالا در شرایط ویژه آن سال‌ها، از کمک به مسئولان در حوزه‌های مختلف هم دریغ نمی‌کردند.

سیدحسن خمینی بر همین اساس راه برون رفت از مشکلات موجود را نیز احیا و تقویت بیشتر وحدت داخلی و هم‌افزایی ملی دانست و تأکید کرد: در چنین شرایطی نه تحریم کارگر خواهد افتاد و نه تهدید.

او روایات گوناگون و مثال‌های فراوانی را ذکر کرد که تأکید کند اصل باید مردم باشند و اتحاد حول آنان.

یادگار امام، در ادامه به سختی‌های کار رسانه‌ای هم اشاره کرد و با بیان اینکه اعتماد به رسانه مصداق و کانال اعتماد به مردم است و اعتماد به رسانه و مردم منجر به تقویت اعتماد عمومی به حاکمیت خواهد شد، بر ضرورت امیدواری به آینده و گذر از مشکلات موجود تأکید کرد. وی گفت: اگر امید وجود نداشته باشد هیچ کاری از دست کسی بر نمی‌آید.

سیدحسن خمینی اضافه کرد: همه ما باید این باور را درون خود نهادینه کنیم که ایران متعلق به همه ماست و هیچ کدام از ما به تنهایی نمی‌توانیم ادعا کنیم که این سرزمین از آن ماست. به‌گفته او، همه مردم باید نسبت به ایران و نظام احساس تعلق خاطر داشته باشند لذا در تعیین مصالح نظام مصلحت را نباید تنگ و محدود دید بلکه باید به گونه‌ای آن را تعریف کرد که مصالح مردم و نظام همزمان در آن جای داشته باشد و تفاوتی میان این دو به وجود نیاید. او در پاسخ به دغدغه‌ها و گلایه‌های رسانه‌ای برخی از حاضران در جلسه، سخنان خود را با تأکید بر این نکته به پایان برد که «باید امیدوار بود.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1345625

برچسب‌ها