علیرضا ثمودیپیلهرود درباره کتاب «سینما و رسانههای جنگی آمریکا» بیان کرد: نویسندگان این کتاب که استادان دانشگاه در حوزه علوم ارتباطات هستند تلاش کردند تا نقدی از درون آمریکا به سیاستهای خارجی ایالت متحده داشته باشند. همچنین سعیشان بر این بود تا نقد خود را بر اقدامات سیاسی این کشور در حوزههای مختلف مبتنی کنند.
او با اشاره به این که نویسندگان کتاب «سینما و رسانههای جنگی آمریکا» معتقدند به ویژه برای آمریکا هر جنگی فارغ از این که چه نتیجهای خواهد داشت، آیا با پیروزی آمریکا همراه میشود یا شکست، در نهایت میتواند برای آمریکا سود آور باشد اظهار کرد: از طریق این جنگهاست که این کشور میتواند برای سینمای خود خوراک تهیه کند یا میتواند به افزایش فروش بازیهای ویدئویی کمک کند.
مترجم کتاب «روشهای پژوهش در روابط بینالملل» همچنین بیان کرد: در مجموع این چهار رکن یا چهار پایه به کمک یکدیگر تلاش میکنند سیاستهای آمریکا در حوزه سیاست خارجی به خصوص جنگهای برونمرزیاش را به نوعی توجیه کنند. این ایده اصلی کتاب است که نویسندگان با بیان مثالهای مختلف از فیلمهای متفاوت جنگی و پرفروش تلاش کردند دیدگاه خود را تثبیت کنند. به عنوان مثال به فیلمی مانند «آواتار» اشاره میکند که کمتر از یک ماه توانست بیش از یک میلیارد دلار در سطح جهان به فروش برسد. یا یک بازی به نام «فراخوان سربازان»؛ که این نوع آثار به راحتی میتوانند بخشی از هزینههای جنگی آمریکا را تامین کنند.
این مترجم در ادامه بیان کرد: ویژگی دیگر کتاب این است که در بخشهای پایانی مجموعه خوبی از کتابها، سریالها یا فیلمهایی که تولید شده را در اختیار مخاطب قرار میدهد. «سینما و رسانههای جنگی آمریکا» همچنان تلاش میکند تا یک نقد منصفانه داشته باشد. شاید یکی از جنبههای مثبت کتاب همین نقد از آمریکا در خود آمریکاست که حالت شعاری ندارد و خواننده را پس نمیزند.
نظر شما