کاربری آموزشی عالی در ۵۴۰ هکتار از محوطه "کوچکه رش

حضور پارک علم و فناوری در کوچکه رش (سنگ سیاه) موجب آبادانی آن می شود، گفت: بر اساس مصوبات شورای برنامه ریزی و شورای زیربنایی در استان و تفاهم نامه ها و مصوبات مختلف دیگر، ۵۴۰ هکتار از محوطه (کوچکه ره ش) دارای کاربری آموزش عالی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، خالد سعیدی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: ساخت و ساز در این محوطه بر اساس اصول خاص است و در نهایت ۵ تا ۱۰ درصد از این محوطه تبدیل به ابنیه می شود.

وی خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری بر اساس ملاحظات بیزنسی از ساخت و ساز در این مکان منصرف شده است و پس از تکمیل حصار کشی این محوطه (۱۵ هکتار) به دانشگاه کردستان واگذار می شود.

رییس پارک علم و فناوری کردستان ادامه داد: محوطه حصار کشی شده هم پس از تحویل به دانشگاه کردستان به دانشگاه منابع طبیعی تبدیل می شود.

سعیدی بیان کرد: بخشی از کمربند سبز سنندج با اشخاص حقیقی، آن هم با سند قانونی واگذار شده است و قاعدتا باید برای بقیه کوچکه ره ش هم در طول زمان سند صادر می شد.

وی به دو رسالت اصلی پارک علم و فناوری کردستان کمک اشاره کرد و اظهار داشت: ارتقای فرهنگ کارآفرینی، نوآوری و فناوری و حمایت از ایده‌های نوآورانه و فناورانه از وظایف پارک علم و فناوری است.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان اضافه کرد: در پارک علم و فناوری کردستان ۱۱۵ شرکت و واحد فناوری زیر پوشش این مجموعه فعالیت دارند، که از این تعداد شرکت فناوری ۴۰ درصد آنها به بلوغ رسیده و مابقی در گذار هستند.

سعیدی در بیان اشتغال زایی شرکت‌های زیر مجموعه پارک علم و فناوری گفت: در این شرکت به طور مستقیم ۵۰۰ نفر مشغول به کار شده‌اند و ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر نیز به طور غیرمستقیم با این شرکت‌ها همکاری دارند.

وی اذعان داشت: نفس وجود واحدهای فناور متغیر بودن آنان است به این معنا که تعداد شاغلان در این واحدها متغیر است، چون برخی شرکت‌ها به صورت پاره وقت و پروژه‌ای با افراد کار می‌کنند.

رئیس پارک علم و فناروی استان کردستان درآمد سالیانه این شرکت‌های فناوری را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: درآمد این شرکت‌ها طی سال جاری ۳۰ میلیارد تومان بوده است.

سعیدی به تأسیس شرکت‌های خلاق در پارک علم و فناوری اشاره کرد و افزود: در سال جاری پنج واحد فناور، پارک علم و فناروی استان کردستان تبدیل به شرکت‌های خلاق شدند که این امتیاز بزرگی برای پارک بود.

وی به ایجاد صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان به عنوان بزرگترین دستاورد در زمینه سرمایه‌گذاری اشاره و گفت: این صندوق با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه کردستان چند شرکت خصوصی عضو پارک علم و فناوری فعالیت خود را در استان کردستان آغاز کرده است.

رئیس پارک علم و فناروی استان کردستان اضافه کرد: با افتتاح صندوق پژوهش و فناوری در استان کردستان می‌توانیم به شرکت‌های فعال بویژه استارتاپ‌ها کمک بیشتری کنیم.

رئیس پارک علم و فناروی استان کردستان راه‌اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی، تأسیس کانون توسعه، فعالیت مجمع حامیان را از دیگر اقدامات پارک علم و فناوری برای توسعه فرهنگ نوآوری و فناوری در استان کردستان عنوان کرد.

وی به مشکلات شرکت‌های فناروی زیر مجموعه خود اشاره و بیان کرد: یکی از مشکلات این شرکت‌ها عدم تطابق تولیدات آن‌ها با استانداردهای جهانی بود که باید این استانداردها برای تولیدات شرکت‌های فناوری تدوین می‌شد.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان از تعامل و همکاری دانشگاه کردستان با پارک علم و فناوری خبر داد و افزود: با ایجاد تعامل این دو واحد علمی استفاده از امکانات و زیرساخت‌ها شامل فضای کار مشترک، کارگاه، آزمایشگاه، کتابخانه و سایر امکانات علمی و آموزشی طرفین به صورت مشترک خواهد بود و برگزاری رویدادهای کارآفرینی و استارت‌آپی با مشارکت و تعامل کامل صورت خواهد گرفت.

وی از اختصاص  زمین ۵ هکتاری از سوی دانشگاه کردستان به پارک علم و فناوری خبرداد و خاطر نشان کرد: با توجه به کمبود فضای استقرار برای شرکت‌های فناور و دانش بنیان، دانشگاه کردستان این زمین را برای فعالیت‌ شرکت‌های پارک علم و فناوری استان اختصاص داده است.

46

کد خبر 1351192

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار