به گزارش خبرآنلاین، بر اساس مصوبه مجلس، شرط نامزدی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، برخورداری از مدرک کارشناسی ارشد و پنج سال سابقه مدیریت اجرایی و آموزشی در نظر گرفته شده بود که انتظار میرفت پس از تصویب به شورای نگهبان ارجاع میشد. اما چنین نشد و بار دیگر در دستور کار مجلس قرار گرفت.
این موضوع برای برخی نمایندگان نیز جای سوال داشت. اگرچه جهانبخش محبینیا منشی هیات رئیسه توضیح داد که به دلیل ابهام در این مصوبه بار دیگر در دستور کار قرار گرفته اما نمایندگانی همچنان سوال داشتند. کما اینکه ستار هدایتخواه نماینده کهکیلویه و بویراحمد، در تذکری گفت که چرا به جای ارجاع این مصوبه به شورای نگهبان بار دیگر ان را در دستور کار قرار دادهاید؟ گویا تازه متوجه شدهاید که این مصوبه برای خود نمایندگان هم مشکل آفرین است و زمینه حضورشان را در انتخابات اتی محدود میکند.
جواد جهانگیرزاده نماینده ارومیه نیز در تذکر دیگری این بررسی مجدد را به دلیل برخی اعمال فشارها دانست که از سوی خود نمایندگان وارد شده است. چرا که بسیاری از نمایندگان موجود نیز مشمول این قانون جدید نمیشوند.
اما علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت که در مصوبه روز چهارشنبه به برخورداری از چهار سال سابقه کار اجرایی یا آموزشی اشاره شده و مشخص نیست که چهار سال دوره نمایندگی برای نمایندگان و یا سابقه قضایی در زمره این سابقه اجرایی محسوب میشود یا نه؟
حسین نقوی نماینده ورامین که از طراحان این طرح بود نیز در تشریح رفع ابهام مصوبه مجلس گفت: باید سابقه کار اجرایی و مدیریت اجرایی تشریح شود و تبیین گردد که چه کسانی در دامنه ان قرار میگیرند. به این ترتیب افراد بیشتری میتوانند وارد رقابت شوند و مردم هم دامنه انتخاب بیشتری دارند.
/111
نظر شما