ستاد مدیریت جنگ با کرونا تشکیل شود / لاریجانی مسئول پیگری دریافت منابعی از صندوق توسعه ملی با اذن رهبری شد

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در قم گفت: آمادگی داریم که در صورت نیاز در استان‌های دیگر هم بیمارستان صحرایی راه‌اندازی کنیم.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: نیروهای مسلح در کنار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آماده ارائه هرگونه خدمات به هموطنان برای شکست این ویروس منحوس هستند.

وی ادامه داد: هموطنان باید بدانند که رسانه‌های معاند و برخی‌ها در فضای مجازی به دنبال ایجاد رعب و وحشت در جامعه هستند؛ لذا از مردم می‌خواهیم به این موضوعات توجهی نداشته باشند و اطلاعات خود را از طریق مراجع رسمی دریافت کنند.

جانشین فرمانده نزاجا خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش با گستردگی خود در سطح کشور و بهره‌گیری از تجهیزات و توانمندی نیروی انسانی، خود را در خط مقدم مقابله و مبارزه با این ویروس می‌داند و نیروهای ما امروز با به‌کارگیری تجهیزات لازم، کار ضدعفونی و گندزدایی معابر شهری را انجام می‌دهد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در قم افزود: نیزوی زمینی ارتش این آمادگی را دارد که در صورت نیاز در استان‌های دیگر هم بیمارستان صحرایی راه‌اندازی کند.

پیشنهاد تشکیل ستاد مدیریت جنگ برای مقابله با کرونا 

سید کاظم دلخوش در مجلس پیشنهاد کرد ستاد مدیریت جنگ برای مقابله با کرونا با حضور دستگاههای مختلف تشکیل شود. وی گفت: ما اعتقادمان این است با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرماندهی جنگ اقتصادی را را به دولت دادند و این ویروس هم شرایطی شدیدتر از جنگ اقتصادی را ایجاد کرده است، درخواست‌مان از ایشان این است که مثل زمان جنگ دستور بدهند ستاد مدیریت جنگ برای مقابله با این ویروس تشکیل و از توانمندی دستگاههای مختلف در این زمینه استفاده شود.

بنابر گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه «استان گیلان از نظر ورود ویروس در صدر قرار دارد و روند ابتلا به ویروس کرونا در این استان تا الان صعودی بوده»، افزود: وزارت بهداشت، بسیج، سپاه و برخی نهادها به خوبی ورود کردند ولی کافی نیست. ما از هفته اول تذکر دادیم، امروز هم  وضعیت گیلان تشدید شده و به منطقه قرمز تبدیل شده و این درحالی است که متاسفانه بخشی هم مغفول مانده است.

دلخوش با تاکید بر ضرورت آماده باش ستاد مدیریت بحران، گفت: همچنین مردم همیشه مثل دفاع مقدس کمک کرده‌اند، حالا هم باید از عموم مردم برای همکاری استفاده شود. ما از روز اول بر ضرورت قرنطینه گیلان تاکید کردیم ولی این کار نصف و نیمه انجام شد، بسیاری از ادارات و بانک ها باز بودند و بعضی جاها مثل کلینیک ها باید تعطیل می‌شد که نشد. علاوه بر این جلوی سفرها باید گرفته می‌شد که بخش زیادی صورت نگرفت.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه «مردم گیلان از نظر اقتصادی ضعیف هستند»، تاکید کرد: شغل مردم تنها کشاورزی است و امروز دستفروشان و کارگران هم دچار مشکل هستند. پیشنهاد ما این است که یارانه را زودتر و در صورت امکان بیشتر  پرداخت کنند و مهلت پرداخت قبوض آب و برق و گاز در مناطق بحرانی یا در صورت امکان در کل کشور افزایش یابد. ما همچنین ٩٠ جانباز ریوی و شیمیایی و معلول داریم که باید خدمات به آنها داده شود.

تشریح جزئیات جلسه امروز کمیسیون بهداشت با رئیس مجلس

همچنین یک نماینده مجلس درباره جلسه امروز کمیسیون بهداشت گفت: قرار شد تامین منابع مالی از طرق مختلف صورت پذیرد که یکی از آن‌ها استفاده از صندوق توسعه ملی بود که بتوانند با اذن رهبری این کار را انجام دهند.

منوچهر جمالی سوسفی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره جلسه فوق‌العاده کمیسیون بهداشت که امروز با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس و سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان تشکیل شد، گفت: امروز جلسه اختصاصا درباره بیماری کرونا و گسترش بیماری و مشکلاتی که در کشور ایجاد کرده، بود. این جلسه با حضور وزیر بهداشت و معاونان ایشان، رئیس مجلس، رئیس کمیسیون بهداشت، نمایندگان این کمیسیون و تعدادی دیگر از نمایندگان دیگر کمیسیون‌ها تشکیل شد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: نکاتی که مدنظر بود این بود که باید جلوی این چرخه بیماری گرفته شود، مطرح شد. مباحثی از جمله محدودیت تردد، محدودیت تجمع و محدودیت رفت و آمد بعضی از شهرها و استان‌ها نیز مطرح شد. بحث تامین تجهیزات و منابع نیز مطرح شد. بحث دیگری که به آن پرداخته شد درباره موضوع درمان بود که الان در بیمارستان‌ها دچار مشکل هستیم و کمبود تخت و وسایل و تجهیزات داریم.

وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی تامین تجهیزات مورد نیاز درمان بیماری کرونا گفت: در نهایت قرار شد تامین منابع مالی از طرق مختلف صورت پذیرد که یکی از آن استفاده از صندوق توسعه ملی بود که بتوانند با اذن رهبری این کار را انجام دهند. آقای لاریجانی هم در جلسه بود که برای این کار باید آقای لاریجانی کمک کنند. همچنین مطرح شد که رسیدگی به موضوع کرونا در جلسه سران قوا جدی گرفته شود به این معنا که همه مسئولان کشور پای کار باشند و این کار فقط به عهده وزیر بهداشت گذاشته نشود چون ممکن است از توان وزارت بهداشت یا مسئولان یک استان خارج باشد. در نتیجه مطرح شد که از توانمندی‌های بخش‌های مختلف در امر پیشگیری استفاده شود. 

جمالی سوسفی درباره اخذ منابع مالی از صندوق توسعه ملی گفت: این کار چون باید با اذن رهبری صورت پذیرد قرار شد آقای لاریجانی پیگیری کنند. همچنین قرار شد بحث جلسه سران قوا و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای وزارت بهداشت را پیگیری کنند. در این جلسه گفته شد که در بحث جذب نیرو مشکل داریم و مجوز جذب نداریم که این مساله کشور را دچار مشکل می‌کند همچنین بر ضرورت تامین تجهیزات و دارو هم تاکید شد. 

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1362500

برچسب‌ها