به گزارش خبرآنلاین، موسی قربانی که در سال 89 نامش با لایحه حمایت از خانواده گره خورده بود، مهمترین خاطرهاش از این سال را هم به همین لایحه اختصاص داد.
وی با اشاره به اینکه لایحه حمایت از خانواده، قبل از سال 89 به مجلس ارائه شده بود، یادآورشد که بیشترین ارتباط را از ناحیه رسانهها و مردم با این لایحه داشته است. البته این ارتباط نه فقط از ناحیه رسانهها که از ناحیه زنان فعال اجتماعی و فمینیستها هم بوده است.
قربانی که میگفت مخالفان این لایحه شماره تلفن او را ذیل اطلاعیههایشان چاپ کرده بودند، ادامه داد: به این ترتیب به صورت اس ام اسی یا تلفنی، بارها و بارها با من تماس گرفته شد. عمده تماسها هم از سوی خانمها از محافل فمینیستی و زنان معترض به این لایحه بود که مخالفتهایشان را میگفتند.
«آنقدر خط من از دست این ضعیفهها شلوغ شد که من خطم را عوض کردم»! این را نماینده قائنات به عنوان نتیجه این همه تماس مکرر گفت و افزود: در آن برهه خیلی از اشخاص و حتی نمایندگان، شهامت گفتن نظراتشان را ندارشتند ولی من به راحتی مطالبم را مطرح می کردم. به همین دلیل بیشترین حضور رسانهای را من در روزنامهها و صدا و سیما و حتی کانون وکلا داشتم. در صحن علنی هم من فعالترین نقش را داشتم که نهایتا هم باز به لایحه حمایت از خانواده به کمیسیون برگشت تا اصلاحاتی در آن لحاظ شود.
او که میگفت نمیتواند متن آن تماسها یا اسام اسها را به دلیل غیرمتعارف بودن محتوایشان افشا کند، تنها به یکی از پیامهای تلفنیاش اشاره کرد و گفت: تلفن من یک پیامگیر صوتی داشت که وقتهایی که در جلسات مجلس بودم پیام میگذاشتند. یک مرد اصفهانی که در پیام شنیده میشد زنانی به او میگفتند چه بگوید و چه نگوید، پیامی برای من گذاشته بود. او در این پیام میگفت: مگر شما خودتان خواهر مادر ندارید که میخواهید چنین چیزی تصویب کنید؟ حاضرید این قانون برای خودتان اجرا شود؟
قربانی افزود: پس شنیدن این پیام به آن آقا زنگ زدم و گفتم که به تو هم می گویند مرد! آن هم وقتی اسم لایحه را از زنان اطرافت میپرسی و اصلا نمیدانی چیست!
وی سپس از خاطراتش در بررسی لایحه حمایت از خانواده در صحن علنی مجلس گفت و افزود: در خلال مذاکرات مجلس زنان متوجه شدند که من به نفع آنان حرف میزنم. به همین دلیل خانم بهروزی هم از طرف جامعه زینب آمد و از من تشکر کرد. نظر من از اول هم خیر بود اما افراد زیادی آن را درک نمیکردند و فقط صفر و صدی به مساله مینگریستند که الا و بلا ازدواج مجدد اصلا نباید باشد. این که نمیشود. خود خانمها نهایتا فهمیدند که موضع من در لایحه حمایت از خانواده موضع دفاع از آنها بوده است.
قربانی در بیان خاطات 89اش خبرنگاران را هم جا نیانداخت و سوال یکی از آنها در مورد لایحه حمایت از خانواده را بیربط خواند و گفت: یکی از حرفهای بی ربط یکی از خبرنگاران که در مجلس و کانون وکلا شنیدم این بود که چرا خانمها اجازه چند شوهری نداشته باشند! این حرف بیربط و غیر شرعی بود.
در خلال بررسی لایحه حمایت از خانواده، به برخی نمایندگان ذکور حامی آن، این اتهام زده شد که چند همسر دارند. از قربانی پرسیدیم که شخصا با چنین اتهامی روبرو بوده است؟ پاسخ داد: خوشبختانه کسی به من نسبت چند همسری نداد. چون صحت هم ندارد. الحمدالله در لیستی هم که برخی سایتهای خبری از نمایندههای دو زنه منتشر کردند، نام من نبود.
/111
نظر شما