سخنگوی شورای نگهبان گفت: بسیح به عنوان نیروی نظامی شناخته شده نیست.

علی‌اکبر صالحی در گفت و گو با خبرآنلاین راجع به شائبه استفاده از نیروهای نظامی در انتخابات گفت: گاهی اوقات برخی افراد مراجعه کرده و نکاتی را مطرح می‌کنند که واقعی نیست. ما قطعا از مسئولین نظامی دعوت نمی‌کنیم و در هیات‌های ما از مسئولین نظامی کسی حضور ندارد. ولی افراد فرهنگی با قشرهای مختلف ارتباط دارند. مثلا بخشی از روحانیت با بدنه نیروهای نظامی(سپاه، ارتش و بسیج) ارتباط دارند. ممکن است آن‌ها دعوت شوند ولی نه به سبب ارتباطی که با این دست نیروهای نظامی دارند، بلکه به سبب شخصیت حقیقی خود آن‌ها که البته تلاش شده است و ما به دوستان گفتیم که حتی‌المقدور از کسانی که کمتر این گونه مراودات را دارند دعوت شوند. قطعا برای انتخابات آینده نیز در نظر داریم این روش را ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه «سعی می‌کنیم آنجا که منع قانونی داریم و دخالت افراد نظامی در انتخابات را تاکید دارد از این افراد استفاده نکنیم»، در خصوص استفاده از اعضای بسیج در هیات‌های نظارت بر انتخابات گفت: بسیج به عنوان نیروی نظامی شناخته شده نیست، بنابراین منعی برای بکارگیری‌شان برای هیات‌های نظارت نداریم. ولی اگر فرماندهی بسیج دخالت کند قطعا ما آن را نپذیرفته و اجازه نخواهیم داد که در این بخش‌ها وارد شود. ولی من، شما و دیگران همه عضو بسیج هستیم. آیا نمی‌توانم در شورای نگهبان عضو باشم؟!

کدخدایی با بیان اینکه «ما هیچ گاه نگفتیم کار شورای نگهبان کاملا بی‌عیب و نقص است» تصریح کرد: به هر حال ما نیز انسان و بشر هستیم. یکی ازا عضای شورای نگهبان بنده ام که در خدمت شما هستم. آیا نمی‌توانم مرتکب خلاف و اشتباه شوم؟! چرا؟! به هر حال انسان هستیم و در معرض خطا و اشتباه، مگر اینکه خدا کمک کند.

وی با اذعان بر اینکه «ما رد نمی‌کنیم اگر در گذشته اشتباهی صورت گرفته باشد»، گفت: اما تلاش می‌کنیم اشتباهمان را جبران کنیم. با روش‌های جدیدی که داریم. با دسترسی بیشتری که از طریق رسانه‌ها با مردم داریم. سعی می‌کنیم اگر جایی تذکری به ما داده شد آن را گوش کرده و به دنبال اصلاح ان برویم. مثلا بخشی به عنوان «بازرسی» طی یکی، دو سال اخیر در شورای نگهبان راه اندازی کردیم. بخشی در انتخابات‌ها داریم به عنوان نظارت که هر دو بخش از جهت شکلی و محتوایی مکررا در حال بررسی سوابق گذشته و انتخاباتی که در گذشته برگزار شد و حتی دوستان ما در روابط عمومی از وضعیت انتخابات گذشته یک آسیب شناسی تهیه کرده و به ما دادند. ما این را در جلسات کارشناسی مطرح می‌کنیم اگر اشتباه و خطایی مرتکب شدیم درصدد اصلاح آن بر می‌آییم. اگر هم در حد یک انتقاد و یا سوء برداشت بوده توضیح می‌دهیم.

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: گاهی اوقات دوستان و شهروندان از طریق ایمیل یا تلفن ارتباط برقرار می‌کنند. ما از دوستان خود درخواست می‌کنیم که تلفنی یا حضوری توضیح بدهند و آن فرد بعد از توضیح ما متوجه می‌شود که این مسئله سوء تفاهم است. به هر حال همچنان آماده هستیم هر کسی اشتباه و خطای ما را گوشزد کند آن را بررسی کرده و قطعا خود را اصلاح کنیم.

مشروح این گفت و گو را اینجا بخوانید.

//111112

کد خبر 138551

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین