آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی قزوین به صورت محدود

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین از فعالیت ناوگان اتوبوسرانی قزوین به صورت محدود خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ شیما زرآبادی پور، سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین با بیان این که فعالیت ناوگان اتوبوسرانی قزوین از روز گذشته به صورت محدود آغاز شد، اظهار کرد: در حال حاضر خدمات اتوبوسرانی ناحیه منفصل شهری دانش و شهرهای محمودآباد و بیدستان با ۵۰درصد ظرفیت و با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز شده است.
 او افزود: خطوط اتوبوس درون شهری قزوین نیز با تایید مراجع مربوطه و طبق صلاحدید مجموعه مدیریت شهری قزوین، در آینده، به صورت آزمایشی و محدود، فعالیت خود را از سر می گیرد.
زرآبادی پور خاطرنشان کرد: سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین در این مدت فعالیت خود را متوقف نکرده و پرسنل این مجموعه، در امر ضدعفونی و گندزدایی سازمان ها و ادارات شهرداری قزوین، همچنین شست و شو و ضدعفونی کلی و نوسازی و بهسازی اتوبوس های این سازمان در دوران توقف، به فعالیت پرداختند و تنها ناوگان اتوبوسرانی با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا خدمات رسانی خود را به شهروندان متوقف کرد.
این مقام مسئول با بیان این که تمام اتوبوس ها در زمان توقف، صفرشویی و ضدعفونی شده است، تصریح کرد: در راستای بهسازی ناوگان اتوبوسرانی، ضمن رفع مشکلات آن ها، صندلی تمام اتوبوس های این ناوگان تعویض و آماده خدمت رسانی به شهروندان است.
سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری خاطرنشان کرد: در هفته های پایانی سال گذشته، به دلیل تعطیلی اصناف، مدارس و دانشگاه ها و کاهش ساعت کاری ادارات و حضور شیفتی کارمندان در محل کار برای جلوگیری از شیوع ویروس کووید-۱۹، شاهد کاهش عبور و مرور خودرو در سطح شهر بودیم که در نتیجه آن، درآمد ناوگان حمل و نقل عمومی، پارکینگ ها و جایگاه های cng کاهش زیادی داشت.
زرآبادی پور ضمن قدردانی از رانندگان و صاحبان اتوبوس و تاکسی برای همکاری لازم در جلوگیری از شیوع ویروس کووید-۱۹، تاکید کرد: با شیوع این ویروس، استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی به طور محسوس کاهش پیدا کرد که نتیجه آن کاهش درآمد رانندگان اتوبوس و تاکسی بود. همچنین از نیمه اسفندماه سال ۹۸ با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا، فعالیت ناوگان اتوبوسرنی متوقف و درآمد ۳۰۰ راننده فعال در این حوزه، به صفر رسید.
سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تصریح کرد: مهم ترین مشکل رانندگان اتوبوس و تاکسی کاهش درآمد و مشکلات معیشتی است که  اقداماتی همچون پرداخت کمک های بلا عوض به تاکسیرانانی که دچار بیماری کرونا شدند، اختصاص بن های خرید  به صورت وام های ۵ ماهه قرض الحسنه به تاکسیرانان نیازمند و پرداخت مبالغی به صورت علی الحساب به رانندگان ناوگان اتوبوسرانی و بهره بردار یا همان مالک اتوبوس، از سوی سازمان های این معاونت، برای کمک به رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری انجام شده است.
زرآبادی پور گفت: با توجه به این که نوع بیمه رانندگان ناوگان اتوبوسرانی، بیمه خویش فرما است و حق بیمه بیکاری در آن محاسبه نمی شود، با وجود پیگیری رانندگان و سازمان اتوبوسرانی، بیمه بیکاری به آنان تعلق نگرفت. 
این مقام مسئول ادامه داد: انتظار داشتیم، با توجه به این که توقف اتوبوس های دورن شهری با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا صورت گرفته بود، دولت از این قشر حمایت لازم را داشته باشد و دستورات لازم برای تعلق گرفتن بیمه بیکاری به رانندگان صادر شود؛ اما اقدامی در این خصوص از سوی دولت صورت نگرفت.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1394099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =