فعالیت چهار واحد صنعتی تولید عرقیات در چهارمحال و بختیاری

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه چهار واحد صنعتی تولید عرقیات در سامان، شهرکرد و بروجن فعال است، بیان کرد: تعدادی کارگاه‌ سنتی هم در مناطقی مانند چلیچه، سوادجان، لردگان، پردنجان و بلداجی فعال است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، طهمورث فتاحی با بیان اینکه بیشتر کارگاه‌های سنتی گلاب‌گیری جزو مشاغل خانگی محسوب می‌شوند، خاطر نشان کرد: بعضی واحدها در استان برای خودشان و یا به صورت سفارشی اقدام به اسانس‌گیری از گل محمدی می‌کنند.

وی، با اشاره به اینکه خشک‌کردن گل محمدی به عنوان راحت‌ترین کار، ماندگاری آن را افزایش می‌دهد و بازار بهتری از عرقیات نیز دارد، افزود: خشک‌کردن گل با استفاده از دستگاه سبب از بین رفتن بوی گل و کاهش کیفیت آن می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه کسری صنایع تبدیلی در بحث گلاب‌گیری در استان وجود ندارد و ظرفیت کارخانه‌ها بیشتر از محصول تولیدی است، بیان کرد: با این حال ما در این زمینه نیاز به فناوری(تکنولوژی) داریم، ورود شرکت‌های دانش بنیان به بحث گل‌محمدی می‌تواند پیشرفت‌های بیشتری در زمینه فرآوری گل محمدی به دنبال داشته باشد.

فتاحی با اشاره به اینکه به طور تقریبی از هر سه تن گل محمدی یک کیلوگرم اسانس تولید می‌شود، تصریح کرد: گل محمدی به دلیل کاربردهای زیاد آن در صنایع مختلف ارزش اقتصادی بالایی دارد ما نیز باید به دنبال افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی باشیم.

وی با بیان اینکه هم اینک متقاضیان زیادی برای راه‌اندازی واحدهای تولید عرقیات و گلاب در استان داریم، خاطرنشان کرد: حدود ۲۹ درصد تولید ناخالص و ۲۳ درصد اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است.

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1395158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =