وی در گفتوگوی تفصیلی خود با خبرآنلاین، در عین حال تاکید کرد که روش تغییر متکی را قبول ندارد و افزود: آن روش با آداب دیپلماتیکی که جزء آموزههای دیپلماتیک ما هست متفاوت است. من این روش را نه تنها قبول ندارم بلکه با اخلاق حرفهایی و روح و عظمت ایران اسلامی سازگار نمیدانم.
او اگرچه قضاوت درباره وزارت علیاکبر صالحی را زود هنگام میدانست اما گفت: او چند خصلت و ویژگی ممتاز دارند که این خصلتها در عرصه دیپلماسی مهم است و میتواند به او کمک کند. ایشان یک فرد تحصیلکرده و با استعدادی است. آدم صادق و سالمی است. آقای صالحی حزبی نیست و تعلق و گرایشی هم به هیچ حزب سیاسی ندارد. در حالیکه آقای متکی اینگونه نبود. ایشان خویشاوند گرایی داشت. تعلق حزبی و جناحی و سیاسی داشت. تعلق به دوستانشان در انجمن فارغ اتحصیلان هند داشت و وامدار یک بخشی از جناح راست بود. من امیدوارم آقای صالحی بتواند ضعفها و خسرانهای پدید آمده در ساختار فکری، محتوائی و اجرایی دستگاه سیاست خارجی را شناسایی و با هفکری مدیران و کارشناسان زبده چارهایی کنند.
خرازی در پاسخ به اینکه « آیااین موارد در دستگاه دیپلماسی دولت اصلاحات عملیاتی شد یا نه؟»، اظهار داشت: به دلیل وابستگی و دلبستگی خودم به آن سیستم نمیتوانم راجع به آن دوره صحبت کنم. اگر بخواهم حرف بزنم، خیلی حرف برای گفتن دارم. همان موقع ما هم کارهای بزرگی کردیم و هم اشتباهاتی داشتیم. نمیتوانم این را منکر بشوم.
/111
نظر شما