تاکنون چند دستگاه استخراج رمز ارز در کشور جواز تاسیس گرفته اند؟

ایرنا به نقل از معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت نوشت: برپایه تصمیم کمیسیون اصلی اقتصادی دولت مقرر شد دستگاه‌های استخراج رمز ارز که به‌طور غیرقانونی و تا قبل از ابلاغ دستورالعمل استخراج رمز ارز وارد کشور شده‌اند، سامان‌دهی شوند.

سعید زرندی در جلسه هماهنگی و نظارت بر استخراج رمز ارزها که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط و نهادهای نظارتی برگزار شد، افزود: براین اساس، در یک برهه زمانی مشخص، دارندگان این دستگاه‌ها تعیین تکلیف خواهند شد و از آن به‌بعد دستگاه‌های تعیین تکلیف نشده، قاچاق محسوب خواهند شد.

وی بیان‌داشت: ساز و کار سامان‌دهی این دستگاه‌ها در سامانه بهین‌یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده شده و پس از تصویب هیات وزیران اجرای آن آغاز خواهد شد.

زرندی گفت: هم‌اکنون دستگاه‌های استخراج رمزارز براساس کد تعرفه تعریف شده اجازه واردات رسمی و قانونی دارند.

وی تاکیدکرد: باید بستری در کشور فراهم شود که فعالان این صنعت به‌سمت روند قانونی استخراج رمزارز حرکت کنند و نباید مسیر قانونی را به‌قدری سخت و ناهموار کرد که فعالیت‌ها زیر زمینی و غیرقانونی شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت ادامه ‌داد: یکی از مهم‌ترین انتقادهای مطرح شده فعالان این صنعت، تعرفه برق است که به‌نظر می‌رسد جای تأمل و بررسی دارد.

زرندی تاکید کرد: تاکنون بیش از ۵۰۰ جواز تأسیس برای این صنعت صادر شده و امیدواریم بتواند در مسیر تجارت خارجی و تامین ارز به‌ کشور کمک کند.

۲۲۳۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1400348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =