به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از گچساران مسعود منصور به همراه تنی چند از مدیران سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور به این شهرستان عزیمت نمود و برای ادای احترام، بر مزار زندهیاد البرز زارعی کوهنورد دوستدار منابعطبیعی حضور یافت.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم زارعی کوهنورد طبیعت دوستی که هنگام اطفای آتش جنگلهای گچساران دچار سوختگی شد گفت: این کوهنورد و دوستدار طبیعت جانش را در راه حفظ انفال از دست داده است، مسئولان قدردان این هموطنان با غیرت هستند و سازمان جنگلها تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا با استفاده از ظرفیتهای قانونی، نام او در ردیف شهدای خدمت این سرزمین قرار گیرد.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با تاکید بر اینکه از زندگی البرز زارعی باید فیلمی مستند ساخته شود تا جانفشانی او نزد افکار عمومی زنده بماند، از مدیران منابعطبیعی کشور خواست به یاد او یک اصله نهال بکارند.
بر اساس این گزارش، معاون وزیر جهاد کشاورزی در این سفر پس از حضور در گلزار شهدای شهرستان گچساران و ادای احترام به شهدای هشت سال دفاع مقدس بر مزار زندهیاد البرز زارعی یافت و با قرائت فاتحه و نثار گل یادش را گرامی داشت. دیدار با خانواده البرز زارعی و کاشت نهال به یاد او در پارک شهر گچساران از دیگر برنامههای رئیس سازمان جنگلها در این سفر بود.
منصور همچنین به عیادت صادق کرمی از دوستداران منابعطبیعی رفت که در جریان اطفای حریق جنگل های کوه دیل گچساران دچار مصدومیت شده بود.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور را در این سفر، مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل، مدیرکل دفتر ترویج و مشارکتهای مردمی و فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و همچنین معاون عمرانی استاندار، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار و اعضای شورای اداری شهرستان گچساران همراهی کردند.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در جمع خبرنگاران در گچساران از خریداری ۱۱ دستگاه بسکت حمل آب بالگرد و همچنین تامین و توزیع تجهیزات اطفای حریق نظیر دستگاههای دمنده برای انجام عملیات اطفای حریق در جنگلها و مراتع کشور خبر داد.
این مقام مسئول برگزاری دوره آموزشی اطفای حریق برای مدیران منابعطبیعی ۱۱ استان زاگرس را از دیگر اقدامات برای کاهش خسارتهای آتشسوزی در جنگل ها و مراتع کشور عنوان کرد.
وی آزمایش موفقیت آمیز محلول پیشگیری از گسترش اطفای حریق را از خبرهای خوش برای کاهش خسارتهای آتشسوزی در جنگلها و مراتع کشور ذکر کرد.
رئیس سازمان جنگلها اظهار داشت: با تامین اعتبار انجام شده از سوی دولت مشکل اعزام بالگرد به محل آتش سوزی ها در عرصههای طبیعی مرتفع شده است.
منصور افزود: به جز ۲ مورد حریق که بر اثر صاعقه بوده بقیه آتشسوزیهای امسال به دلیل عوامل انسانی رخ داده است.
وی ابراز داشت: خاموش نشدن کامل بقایای آتش روشن شده از سوی گردشگران در جنگلها، اختلافهای محلی و آتش زدن پسماند مزارع کشاورزی از عوامل مهم آتشسوزیهای امسال در عرصههای طبیعی کشورمان بوده است
منصور تصریح کرد: چند نفر از عوامل آتشسوزیهای عمدی در کشور شناسایی و دستگیر شدهاند که پرونده آنان در دست بررسی است.
۴۶
نظر شما