آخرین آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان به ۱۲میلیون‌و۳۰۰هزار نزدیک شد

در شبانه روز گذشته تعداد موارد بالایی در خصوص ابتلا و مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا در کشورهای مختلف گزارش شده است.

به گزارش خبرآنلاین، تا کنون 12,287,615 تن مبتلا و 554,620 تن بر اثر بیماری کووید19 جان باخته اند.

آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهده می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می شود.


تصاویر و منابع از سایت ورد اُ میترز که آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می کند.

ایالات متحده آمریکا

در تازه ترین تحولات رئیس جمهور آمریکا برای چندمین بار ادعایش درباره علت افزایش ابتلا به بیماری کووید 19 را تکرار کرد. او در پستی توئیتری که از خشم وی نسبت به افزایش انتقادها از عملکرد تیم او در مبارزه با کرونا حکایت دارد، نوشت: برای صدمین بار، علت اینکه موارد ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا نسبت به کشورهای دیگر بیشتر است، که حتی نزدیک به آنچه که ما انجام داده‌ایم، نیستند؛ این است که آزمایش‌ گرفتن ما بسیار بیشتر و بهتر است.

وی افزود: ما ۴۰ میلیون نفر را تحت آزمایش قرار داده‌ایم. اگر ما به جای آن از ۲۰ میلیون نفر آزمایش می‌گرفتیم، تعداد موارد ما نصف می شد. این چیزها را گزارش نمی‌کنند.

اوضاع از آنجا برای ترامپ بدتر می شود که مقامات بهداشتی ایالت اُکلاهما در آمریکا اعلام کردند که گردهمایی انتخاباتی اخیر دونالد ترامپ در شهر تالسا منجر به افزایش شمار مبتلایان به کرونا شده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، اظهارات این مقامات بهداشتی آمریکا در حالی روز گذشته (چهارشنبه) عنوان شد که شهر تالسا در ابتلا به کرونا چند روز پیش رکورد زد. این در حالی است که پیش از گردهمایی انتخاباتی ترامپ در این شهر آمار کرونایی‌ها رو به کاهش بود.

در همین حال "بروس دارت" مدیر دپارتمان بهداشت شهر تالسا  گفت که به احتمال زیاد برگزاری برخی اجتماعات و گردهمایی‌ها طی چند هفته اخیر در این شهر منجر به افزایش شمار مبتلایان به کرونا شده است.

شمار مبتلایان بیماری کووید 19 در این کشور با ثبت34,622  مورد تازه به3,193,554  تن رسیده است. در شبانه روز گذشته نیز526 تن جان خود را از دست دادند تا جمع افراد فوت شده به رقم  135,388 تن برسد.

برزیل

به گزارش خبرگزاری افه، در حالی که پیدایش هفت ماهه ویروس کرونا محور نظام مدیریتی کشورهای جهان را حول مدار خود قرار داده وتلاش دولت‌ها را بر پیشگیری، کنترل و مهار این بیماری متمرکز ساخته است، اقدامات ناقض دستور العمل‌های بهداشتی از سوی بولسونارو به عنوان بالاترین مقام این کشور به بحرانی مضاعف تشکیل شده است؛ تاکید بولسونارو بر عقاید نادرست و واکنش نامناسب او به شیوع کرونا در این کشور تا جایی ادامه یافت که جواب مثبت آزمایش این رئیس جمهوری تیر خلاصی بر نگرانی‌های شهروندان این کشور شد.

بولسوناروی ۶۵ ساله که از آغاز شیوع بیماری همه‌گیر در این کشور پهناور آمریکای لاتین، در تلاش بود تا با بی اهمیت جلوه دادن و نادیده انگاشتن ابعاد پیچیده آن، این بیماری را هم‌پای «سرماخوردگی ساده» بنامد، اکنون با موجی از خشم و انتقادها روبروشده است؛ با تایید ابتلای این رئیس جمهوری، نگرانی‌ بسیاری از مقامات دولتی، سیاسی و اقتصادی و افرادی که اخیرا با او دیدار داشته‌اند نیز از امکان ابتلا به کرونا تشدید شده است.

«انجمن رسانه‌های برزیل» (ABI) با انتشار بیانیه ای از تنظیم دادخواستی علیه بولسونارو به دادگاه عالی این کشور خبر داد؛ این انجمن دلیل از اقامه این دعوی را عدم توجه بولسونارو به رعایت فاصله گذاری اجتماعی با خبرنگاران و اقدام او به برداشتن ماسک در مصاحبه مطبوعاتی روز سه‌شنبه همزمان با اعلام خبر ابتلایش به کووید-۱۹ اعلام کرد؛ بر اساس اطلاعیه انجمن رسانه برزیل، اقدام بولسونارو به دلیل به خطر انداختن جان روزنامه نگاران، به منزله ارتکاب جرم است.

پافشاری‌های بولسونارو بر تصمیم گیری‌های نادرست خود در مدیریت فاجعه بار شیوع کرونا و اختلاف نظرها که موجب استعفای دو وزیر بهداشت در کمتر از یک ماه شد، تا جایی پیش رفته است که نه تنها در چالشی‌ترین بحران بهداشتی حاضر در کشور، صندلی ریاست وزارت بهداشت خالی مانده است بلکه با گذشت چند روز از ابتلای قطعی این رئیس‌جمهوری به کرونا، بولسونارو به تاثیر مثبت درمان خودسرانه خود با استفاده از داروی هیدروکسی کلروکین پرداخت و گفت: به همه کسانی که علیه هیدروکسی کلروکین بودند با تاسف باید بگویم که حال من خوب است. بر اساس مطالعات انجام شده تاثیر این دارو به عنوان درمان قطعی بیماری کووید-۱۹ در هاله ای از ابهام است و نتایج مثبت آن تا کنون ثابت نشده است.

شمار مبتلایان بیماری کووید 19 در این کشور با ثبت11,083  مورد تازه به 1,727,279 تن رسیده است. در شبانه روز گذشته نیز300 تن جان خود را از دست دادند تا جمع افراد فوت شده به رقم68,355  تن برسد.

روسیه

به گزارش خبرگزاری رویترز، روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور شش هزار و ۵۰۹ مورد افزایش یافت و به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در روسیه به ۷۰۷ هزار و ۳۰۱ مورد رسید.

مقامات بخش بهداشت روسیه همچنین از ۱۷۶ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر دادند و به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به ده هزار و ۸۴۳ مورد رسید.

به گزارش خبرگزاری آر تی،  در خبری دیگر میخائیل موراشکو وزیر بهداشت روسیه با اعلام اینکه تحقیقات دقیق به روی حدود 20 واکسن در این کشور جریان دارد، گفت که انجام واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در این کشور داوطلبانه خواهد بود. وی همچنین گفت: «در حال حاضر کار به روی 17 واکسن امیدوارکننده در کشور در حال انجام است که برخی از آنها به مرحله آزمایش به روی انسان با نتایج خوبی هم رسیده است. 

هند

هند روز پنجشنبه 25,803 مورد جدید کووید-۱۹ گزارش کرد و ویروس کرونا به انتشار مصیبت‌بارش در این کشور یک میلیارد و چهارصد میلیون نفری ادامه می‌دهد. در شبانه روز گذشته 479 نیز جان باخته اند تا شمار تلفات  به بالای 21,623 برسد. گفتنی است که شمار کلی مبتلایان در این کشور به 794,855 تن رسیده است.

انستیتوی علوم ریاضی در چنای هند اعلام کرد «میزان تکثیر» (R0) (معیاری درباره اینکه هر فرد آلوده به ویروس آن را به چند نفر منتقل می‌کند) در هفته اخیر به 1.2 افزایش یافته است، در حالیکه این میزان پس از رسیدن به حداکثر 1.8 در ماه مارس (اواخر اسفند)  به طور مداوم در حال کاهش بود.

برای اینکه شمار موارد جدید عفونت کرونا شروع به کاهش کند، «میزان تکثیر» باید به زیر یک برسد. کارشناسان می‌گوید گستردگی واقعی انتشار ویروس کرونا در هند معلوم نیست، چرا که این کشور با توجه به جمعیت عظیمش باید شمار بسیار بیشتری آزمایش انجام دهد.

پاکستان

 «تدروس آدهانوم» دبیر کل سازمان بهداشت جهانی در گفتگوی ویدیویی با «عمران خان» نخست وزیر پاکستان نحوه اعمال طرح قرنطینه هوشمند را کاملا موفقیت آمیز توصیف کرد.

وی تصریح کرد: پاکستان از طریق اعمال قرنطینه هوشمند موفق به کم کردن قابل توجه تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این بیماری شده است. کاهش قابل توجه تعداد مبتلایان به کرونا در پاکستان قابل تقدیر است و ما اطمینان داریم همکاری میان تمام کشورهای جهان باعث از بین رفتن این بیماری خواهد شد.

شمار مبتلایان بیماری کووید 19 در این کشور با ثبت 3,359 مورد تازه به240,848  تن رسیده است. در شبانه روز گذشته61 نیز تن جان خود را از دست دادند تا جمع افراد فوت شده به رقم 4,983 تن برسد.

بنگلادش

شمار مبتلایان بیماری کووید 19 در این کشور با ثبت3,360  مورد تازه به175,494  تن رسیده است. در شبانه روز گذشته نیز 41تن جان خود را از دست دادند تا جمع افراد فوت شده به رقم2,238  تن برسد.

مکزیک

 782 موردی مرگ و میر ناشی از کووید-19 در طول یک روز گذشته در مکزیک به ثبت رسیده است تا مجموع کل قربانیان کرونا در این کشور به 32,796 نفر رسیده است. 

همچنین با ابتلای 6,995 تن دیگر، مجموع کل مبتلایان به کرونا در مکزیک به 275,003 نفر افزایش یافته است.

تاکنون 167,795 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا نیز در این کشور بهبود یافته‌اند. اولین مورد ابتلا به کرونا در مکزیک روز 28 فوریه و اولین مورد فوتی نیز 19 مارس به ثبت رسید.

شیلی

شمار مبتلایان بیماری کووید 19 در این کشور با ثبت 3,133 مورد تازه به306,216  تن رسیده است. در شبانه روز گذشته نیز 109تن جان خود را از دست دادند تا جمع افراد فوت شده به رقم 6,682 تن برسد.

عربستان سعودی

به گزارش روزنامه سعودی عکاظ، وزارت بهداشت عربستان به جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در این کشور اشاره کرد.بر همین اساس، طی ساعات گذشته ۳ هزار و ۱۸۳ نفر دیگر در عربستان به کرونا مبتلا شده اند که با احتساب موارد جدید، شمار مبتلایان به کووید -۱۹ به ۲۲۳ هزار و ۳۲۷ نفر افزایش یافت.

مقامات بهداشتی سعودی همچنین از بهبودی ۳ هزار و ۴۶ نفر از چنگال کرونا هم خبر دادند.وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۱ نفر دیگر بر اثر کرونا فوت کرده اند که به این ترتیب شمار فوتی های ناشی از کرونا در عربستان به ۲۱۰۰ نفر رسید. همچنین مقامات بهداشتی سعودی از وخامت وضع جسمانی ۲ هزار و ۲۲۵ کرونایی هم در این کشور خبر دادند.

ایران

اما در ایران سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت در تشریح آخرین آمار گفت: از دیروز تا امروز ۱۹ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۷۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۹۵ مورد بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۵۰ هزار و ۴۵۸ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند که این بیشترین تعداد موارد مرگ روزانه بیماران در کشور است و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۳۰۵ نفر رسید.

 خوشبختانه با لطف خدا و تلاش همکاران مان تا کنون ۲۱۲ هزار و ۱۷۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند البته سه هزار و ۳۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت تا کنون یک میلیون و ۸۹۷ هزار و ۸۰۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 لاری اضافه کرد: همانند روزهای گذشته استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان و اردبیل نیز در وضعیت هشدار قرار دارند. 

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: در طول ۵ روز گذشته، یک میلیون نفر به مجموع مبتلایان کووید۱۹ در دنیا افزوده شد و شمار مبتلایان کرونا در جهان از مرز ۱۲ میلیون نفر عبور کرد و این نشان دهنده روند افزایشی شیوع و ابتلا به این بیماری در همه کشورهای جهان است.

بیشتر بخوانید: خوددرمانی ترامپ برزیل با داروی خطرناک/تعداد فوتی‌های ایران از ۱۲هزار تن عبور کرد

بیشتر بخوانید: میانگین سن ابتلا در آمریکا ۱۵ سال کاهش یافت/تداوم افزایش مبتلایان در ایران

بیشتر بخوانید:آمریکا سه میلیونی شد/ هند سومین کشور آلوده دنیا شد

بیشتر بخوانید:آمریکا بار دیگر رکورد زد/استفاده از ماسک در ایران اجباری شد

بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان به ۱۰میلیون‌و ۳۳۰هزار رسید

بیشتر بخوانید: جهش و رکورد تازه آمریکا در تعداد مبتلایان/ ادعای عجیب ترامپ برزیل

بیشتر بخوانید: تعداد فوتی ها در آمریکا به 128,244تن رسید/ انگلیس در صدر اروپا و در جایگاه سوم جهان قرار دارد

310311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1408477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
    0 0
    چقدر به ایتالیا و اسپانیا طعنه زدید حالا یک نگاهی به آمار بیاندازید
  • IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
    0 0
    زیر یک متر شما نزدیک یک فردی که سیر خورده بشوید بوی دهانش متوجه میشوید حال فرض کنید طرف مریض میبود , احتمالا اتاقهای آینده مثل اتاقهای عمل استریل خواهد بود