دیرخواباندن کودکان در شب در دیربیدار شدن آنها تاثیر دارد؟

ایرنا نوشت: نتایج یک مطالعه تایید می‌کند که دیر خواباندن کودکان در شب تاثیری در دیر بیدار شدن آنها در روز بعد ندارد و در مقابل هر چه در شب زودتر خوابانده شوند، آنها بیشتر می‌خوابند.

محققان دانشگاه ایالتی «پن» در این مطالعه ارتباط میان زمان خوابیدن یک کودک و میزان کلی خواب شبانه وی را بررسی کردند. 

محققان متوجه شدند که زودتر خواباندن کودکان به جای دیرتر خواباندن آنها بهترین روش برای بیشتر خوابیدن کودکان است و والدین نیز زمان بیشتری برای استراحت کردن پیدا کنند.

آنها در این مطالعه برنامه خواب ۲۴ کودک را تحت کنترل قرار دادند و متوجه شدند که دیرتر خواباندن کودک تاثیر واقعی بر زمان بیدار شدن آنها ندارد.

این مطالعه نشان داد که به ازای هر ساعتی که کودک دیرتر می خوابید، صبح روز بعد هشت دقیقه دیرتر بیدار می شد اما این زمان با دوره های بیداری طولانی تری که در شب داشت، منفی می شد.

محققان می گویند که کودکان را شب ها در زمان مناسب رده سنی خود بخوابانید و سعی نکنید آنها را تا دیر وقت  بیدار نگه دارید. نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که زودتر خواباندن کودکان در شب با دوره های بیداری کمتری در شب و در برخی موارد با دیرتر بیدار شدن در روز بعد ارتباط دارد.

این مطالعه مشخص کرد، به ازای هر یک ساعتی که کودکان زودتر از زمان معمول خود در شب می خوابیدند، در آن شب ۳۴.۴ دقیقه بیشتر می خوابند.

به گفته محققان، خواب کم در دوران کودکی با پیامدهای منفی سلامتی از جمله داشتن چربی بیشتر، تنظیم ضعیف تر احساسات، اختلال رشد و چاقی در سال های بعدی زندگی همراه است. مطالعات متعددی حاکی از اهمیت الگوی سالم خواب برای کودکان خردسال به ویژه در سال اول زندگی آنها است.

به گفته محققان، رفتار والدین در مدیریت الگوهای خواب نقش مهمی در این فرآیند به خصوص در زمینه تعیین زمان خواب ایفا می کند.

۲۳۵۲۱۲
کد خبر 1415040

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =