این کتاب با هدف تهیه منبعی جامع و کامل برای محققان، اندیشمندان و نویسندگان حوزه رسانه نوشته شده است. در این کتاب بیش از شش هزار مدخل منابع مرتبط با علم رسانه به طور خاص گردآوری شدهاند.
مصطفی اسدزاده، مدیر ارتباطات پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با اشاره به این که «در تدوین این کتابشناسی، از روش کتابخانهای یا اسنادی و برای گردآوری اطلاعات از روش مشاهده استفاده شده است» به ایبنا گفت: «کتابشناسی رسانه» نرمافزار بانک اطلاعاتی همراه نیز هست که علاوه بر امکان جستوجو و بازیابی اطلاعات برای کاربران، این امکان را به کتابداران میدهد تا در هر لحظه اطلاعات جدید را وارد و بانک اطلاعاتی بهروزی به پژوهشگران در موضوع رسانه عرضه کنند.
وی ادامه داد: در واقع نرمافزار ضمیمه این کتاب نیاز به نگارش یک کتابشناسی دیگر در این حوزه را برای همیشه برطرف میکند و با توجه به امکان افزودن مدخلهای جدید به بانک اطلاعاتی این کتابشناسی کارآمد و بهروز خواهد بود.
کتاب «کتابشناسی رسانه» که توسط زهرا نظری و احمد پیشگاهزاده با مقدمه و راهنمایی پرفسور مولانا گردآوری و تدوین شده در شمارگان هزار نسخه، 899 صفحه وزیری و جلد گالینگور به زودی منتشر خواهد شد.
191/60
نظر شما