به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی اکبر کبیری، معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان در جلسه شورای هماهنگی تشدید کنترل و نظارت بر بازار، با اشاره به بازرسیهای انجام شده از واحدهای صنفی در سال جاری اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون از ۴۷هزار و ۹۹۰واحد صنفی، بازرسی صورت گرفته که از این تعداد، ۲هزار و ۸۶۹واحد متخلف شناسایی شدند.
کبیری بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت ارز و تحریمهایی که علیه کشور صورت گرفت؛ دولت برای واردات برخی کالاها نظیر انواع لاستیک، لوازم خانگی، برخی کالاهای اساسی نظیر برنج و شکر و اقلام پروتئینی مانند گوشت، ارز ۴هزار و ۲۰۰تومانی در نظر میگرفت که با حذف ارز دولتی شاهد افزایش قیمت کالاهای ذکر شده بودیم.
این مقام مسئول اظهار کرد: جهت نظارت و بازرسی از وضعیت بازار، گشتهای مشترکی متشکل از سازمان صمت، سازمان تعزیرات حکومتی، دادستانی و نیروی انتظامی فعال شد تا با افرادی که به عنوان اخلالگران اقتصادی اقدام به عدم عرضه کالا و احتکار داشتند، برخورد شود.
او عنوان کرد: با راهاندازی شعب ویژه نسبت به بازرسی از این واحدها اقدام شده و با مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی یا تولیدی، تشکیل پرونده شده و جهت صدور حکم نهایی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال میشود.
معاون بازرسی سازمان صمت قزوین با اشاره به ثبت یک هزار و ۴۷۶مورد گزارش و شکایات مردمی افزود: عمدهترین تخلفات به ترتیب اولویت در مورد گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، عدم اجرای تعهدات و عدم عرضه کالا بوده است.
کبیری تصریح کرد: بیش از ۵۰واحد صنفی در رستههای عمده فروشان مواد غذایی و کالاهای اساسی که اقدام به عدم عرضه و احتکار کالا کرده بودند، شناسایی و با تشکیل پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
او ابراز کرد: طرح نظارت بر لوازم خانگی نیز یکی از طرحهایی است که اکنون در حال انجام است و در این راستا تاکنون ۵انبار کالا که اقلام لوازم خانگی در آنها نگهداری میشد، به دلیل عدم اعلام موجودی و عدم عرضه شناسایی شدند که بعد از تشکیل پرونده، جهت صدور حکم نهایی به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
معاون بازرسی سازمان صمت قزوین گفت: واحد ستاد خبری و تلفن ۱۲۴ به صورت شبانهروزی آماده دریافت شکایات و گزارشات مردمی است که در اسرع وقت رسیدگی می شوند.
48
نظر شما