مهر تایید دموکرات‌ها بر نامزدی بایدن/یک پدیده نادر در انتخابات آمریکا؛پاول جمهوریخواهان را غافلگیر کرد/عکس

معاون رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، پس از برگزاری کنوانسیون ملی حزب دموکراتش رسما به عنوان نامزد ریاست جمهوری این حزب انتخاب شد. همچنین از پدیده های قرن انتخابات امریکا حمایت کالین پاول جمهوریخواه از نامزدی جو بایدن در آمریکا اتفاق نادری بود که واکنش رسانه های خبری را به همراه داشت و ظاهر شدن او در مانیتور جمهوریخواهان را غافلگیر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری رویترز، کنوانسیون ملی حزب دموکرات آمریکا امسال بابت پاندمی کرونا عملا به صورت مجازی برگزار شد و نمایندگان به روش رای نام‌خوان اظهارنظر کردند. این نوعی رای شمارشی است که در آن هر رای‌دهنده با خوانده شدن نامش رای خود را اعلام می‌کند و به نام او ثبت می‌شود.

جو بایدن پس از رای‌گیری توانست ۳۵۵۸ رای نمایندگان را که به سوی اسمی در میلواکی ایالت ویسکانسین در جریان بود، به دست آورد. هر نامزد به رای ۱۹۹۱ نماینده برای کسب نامزدی ریاست جمهوری حزبش نیاز دارد و بایدن بسیار زودتر و پس از کناره‌گیری سناتور برنی سندرز از رقابت‌ها به آرای مورد نیازش رسید.

این سیاستمدار کهنه‌کار آمریکایی در انتخابات سوم نوامبر به مصاف دونالد ترامپ جمهوری‌خواه می‌رود که برای پیروزی مجدد به سختی تلاش دارد و در این راه از متهم کردن هیچ طرفی فروگذار نمی‌کند.

او در جریان تازه‌ترین گردهمایی انتخاباتی خود در شهر اوشکوش ویسکانسین، در حالی که مردم را برای رای دادن ترغیب می‌کرد، شائبه‌هایی را درباره روند انتخاباتی در آمریکا ایجاد کرد و گفت تنها در صورتی در انتخابات نوامبر شکست می‌خورد که تقلب شده باشد.

در سه‌شنبه‌های بزرگ انتخاباتی، جو بایدن توانست اختلاف تعداد دلیگیت‌های خود را با سندرز افزایش دهد و همین مساله باعث شد تا سندرز به این نتیجه برسد که باید از بایدن حمایت کند.

سندرز در نخستین شب از این گردهمایی هم در حمایت از بایدن صحبت کرد و از دموکرات‌های مترقی‌خواه هم خواست تا اختلافات خود با بایدن را کنار بگذارند و در پشت هدف مشترک شکست ترامپ متحد شوند.

در مواقع عادی، کنوانسیون ملی احزاب دموکرات و جمهوریخواه به صورت حضوری برگزار می‌شود اما شیوع گسترده ویروس کرونا در آمریکا باعث شد، حزب دموکرات مجمع ملی خود را به صورت مجازی برگزار کند و جمهوریخواهان هم این رویه را ادامه خواهند داد.

در نشست امشب، نمایندگان حزب دموکرات در ایالت‌های مختلف، تعداد آرای دلیگیت بایدن و سندرز را اعلام کردند و در نهایت بایدن صاحب بیشترین آرا شد.

آنچه که دموکرات‌ها در نشست‌های امشب و شب گذشته مطرح کردند، انتقاد از سوء مدیریت ترامپ در مواجهه با بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی بود.

بیل کلینتون رئیس جمهوری پیشین آمریکا هم در صریح‌ترین انتقاد از ترامپ گفت: می‌دانید ترامپ در چهارسال آینده چه می‌خواهد انجام دهد؟

وی ادامه داد: او در چهار سال دیگر، سرزنش، قلدری و تحقیر را پیشه خواهد کرد. دفتر رئیس جمهوری باید مرکز فرماندهی باشد نه کانون برپایی طوفان.

جان کری وزیر خارجه دولت اوباما و داوطلب ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۴ با انتقاد از سیاست خارجی دونالد ترامپ، گفت: ترامپ وانمود می‌کند که روسیه به انتخابات ما حمله نکرد. اکنون او درباره ارسال پول روسیه (به طالبان برای کشتن سربازان آمریکایی) هیچ کاری نمی‌کند.

وی ادامه داد: بنابراین او از کشور ما دفاع نخواهد کرد. او نمی‌داند چگونه از سربازان ما دفاع کند. او تنها به دفاع از خود علاقه‌مند است.

وزیر خارجه دولت اوباما اضافه کرد: این آخر خط است؛ منافع، آرمان‌ها و زنان و مردان شجاع ما در لباس نظامی نمی‌توانند چهار سال دیگر دونالد ترامپ را تحمل کنند.

کری اظهار کرد: با مخفی شدن در پناهگاه کاخ سفید، سربازان ما نمی‌توانند از صدمه دور شوند. آنها به رئیس جمهوری احتیاج دارند که برای آنها ایستادگی کند و رئیس جمهوری بایدن اینگونه خواهد بود.

از دیگر شخصیت‌هایی که در این نشست سخنرانی کرد و شاید بتوان گفت پدیده این دوره است، کالین پاول وزیر خارجه جمهوریخواه دولت جورج دابلیو بوش بود.

وی اظهار کرد: با جو بایدن در کاخ سفید، هرگز شک نخواهید کرد که او با دوستان ما همراه است و در برابر دشمنان ما می‌ایستد.

وزیر خارجه دولت پیشین آمریکا که عامل حمله به عراق هم محسوب می‌شود، افزود: او به دیپلمات‌ها و جامعه اطلاعاتی ما و نه چاپلوسی دیکتاتورها و مستبدان اعتماد خواهد کرد.

پاول ادامه داد: کشور ما به فرمانده کل قوایی نیاز دارد که نیروهای نظامی‌اش را همچون خانواده خود ببیند و از آنها مراقبت کند. بایدن نیازی به تدریس ندارد چرا که او تجربه مشترکی با میلیون‌ها خانواده نظامی دارد. او فرزند عزیزش را به جنگ فرستاد و از خدا خواست که سالم به خانه بازگردد.

وی همچنین به عملکرد دونالد ترامپ اشاره کرد و گفت: امروز، ما یک کشور متفرق هستیم، رئیس جمهوری داریم که هرکاری را که در قدرت او است برای این کار انجام می‌دهد و ما را دور نگه می‌دارد.

وزیر خارجه پیشین آمریکا اضافه کرد: چقدر متفاوت خواهد ساخت اگر یک رئیس جمهوری داشته باشیم که ما را متحد کند و قدرت و روح ما را بازگرداند.

بایدن در شرایطی نامزد نهایی دموکرات‌ها برای انتخابات شد که بیشتر نظرسنجی‌ها از پیشتازی حدود ۸ درصدی وی در برابر ترامپ حکایت دارد.

310 310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1423292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    8 3
    داره شبیه انتخابات سال 88 ما میشه. چه شود اگر شود...
  • دادخواه IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    8 5
    ترامپ راي مياره بايدن حال کار کردن ندارد اگر هم راي اورد بايد فاتحه امريكارا بخوانيد بر باد فنا ميرود
    • محمد خلیلی IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
      3 1
      میشه بگید بر چه اساس این حرفو میزنید بایدن؟ 45 سال سابقه سیاست دارد تا ترامپی که قبل از ریاست جمهوری هیچ سابقه سیاسی نداشت
  • IR ۰۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۱
    0 0
    بایدن به علت سن بالا رای نمیاره ترامپ با پول پاشیدن (وضع معافیت های مالیاتی برای طبقه مرفه و سفیدهای بیسواد) رای میاره گفته آقای ظریف که پارسال گفت ترامپ 5 سال دیگه مهمون دنیاست درسته دمکراتها کاندیدای خوب نداشتن برای کشور ما هم تا سیاست خارجی درستی نداشته باشیم هیچی عوض نمیشه حتی در سیاست خارجی فعلیمون نمیدونیم چی میخوایم فقط داریم هزینه میدیم متحدینی که فقط بار خاطر هستند و به محض اینکه بنا بشه به ما کمک کنن بهمون پشت میکنن رو با هزینه های جانی و مالی زیاد حفظ کنیم حالا این متحدین به چه درد میخورن