۰ نفر
۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۸

مانع تراشی نفتی ها برای کشاورزان

در دو ماه گذشته حواله کشاورزان و دامداران برای تحویل گازوئیل باطل شده است. وزارت نفت اغلب به بهانه این که ثبت نام اینترنتی انجام نشده است حواله صادر شده کشاورزان راباطل می کند.

همزمان بااجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها،برای کاهش فشارهای ناشی ازاجرای این قانون، وزارت جهاد کشاورزی بسته‌هایی حمایتی درنظر گرفت تا ازطریق آن پایین بو ن میزان نقدینگی واحدها کنترل ومدیریت شود و بخش تولیدآرام آرام خودرا با شرایط جدید تطبیق دهد.

براساس مصوبه هیات وزیران، وزارت جهادکشاورزی مجازشد با همکاری وزارت نفت میزان 150 میلیون لیترگازوئیل مورد نیازبخش کشاورزی را با قیمت علی‌الحساب 165 ریال در اختیار بخش کشاورزی قراردهد ومابه التفاوت مبلغ فوق تا نرخ 1500 ریال درصورتی که تولیدکنندگان ازعهده پرداخت آن بر نیامدند توسط وزارت جهادکشاورزی تسویه شود.

بنابراین از سوی وزارت جهادکشاورزی با تعیین سهمیه هایی حواله دریافت گازوئیل تحت اختیار کشاورزان و دامداران قرار گرفت. اما به گفته این تولیدکنندگان در دو ماه گذشته حواله ارائه شده به وزارت نفت جهت تحویل به نصف میزان تعیین شده کاهش یافته و اغلب به بهانه های مختلف باطل شده است.

جواد وکیل گیلانی مدیرعامل مرکز همکاری های امور دام (مهاد) در گفت و گو با خبرآنلاین گفت: وزارت نفت اغلب به بهانه اینکه ثبت نام اینترنتی انجام نشده است حواله صادر شده را باطل می کند.

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین گازوئیل به یکی از معضلات کشاورزان و دامداران تبدیل شده است.

گیلانی افزود: تامین سوخت بعد از فصل کشت و زمان سم پاشی دیگر به کار کشاورزان نمی آید.

او توضیح داد: سهمیه ها از سوی معاونت امور دام برای دامداران تعیین می شود اما وزارت نفت مرتب کارشکنی می کند.

مدیرعاملمرکزهمکاریهایاموردام اضافه کرد: وزارت نفت سهمیه های تعیین شده را به نصف کاهش می دهد و گاهی به بهانه عدم ثبت نام اینترنتی این حواله ها باطل می شود.

در سال گذشته اگرچه بسته حمایتی ازواحدهای تولیدی بخش کشاورزی باپوشش خبری گسترده‌ای دررسانه‌های کشورمواجه شد،اماهیچ کدام ازرسانه‌ها به این مساله نپرداختند که وزارت جهاد موظف به پرداخت مابه التفاوت نرخ سوخت است.

براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان دو وزارتخانه جهادکشاورزی ونفت به امضارسید این جهادکشاورزی است که باید نسبت به تسویه مابه التفاوت هزار و 335 ریالی هرلیترگازوئیل که جمع آن بااحتساب 150 میلیون لیتر دویست میلیارد و 250 میلیون ریال می‌شوداقدام کند نه تولیدکنندگان.

در پایان سال با انتشار چند خبر در رسانه ها تولیدکنندگان نیز از زوایای مختلف این تفاهم نامه آگاهی یافتند اما این بار با مانع تراشی های نفتی ها مواجه شدند.

/32

کد خبر 142934

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین