مسئول فنی بیمارستانی در تهران در مرگ مرد مصدوم رانندگی مقصر شناخته شد.
روز حادثه جراح مغز و اعصاب تصمیم به جراحی اورژانسی مغز بیمار گرفته بود که در کمال ناباوری با خرابی دستگاه سیتیاسکن روبهرو شد. شامگاه سرد و برفی زمستان 89 چند رهگذر با پیکر نیمهجان پیرمرد ناشناسی روبهرو شدند که در پی تصادف با یک خودروی پیکان عبوری بشدت آسیب دیده بود.
دقایقی بعد نیز مصدوم از سوی امدادگران اورژانس تهران به بیمارستانی منتقل شد. پس از نخستین بررسیهای تشخیصی و مشاوره تخصصی، پزشکان به دلیل وخامت حال بیمار دستور عکسبرداری سیتیاسکن از سر مرد مجروح را صادر کردند تا بلافاصله تحت عمل جراحی قرار گیرد اما پرستاران از خرابی دستگاه خبر دادند و یک ساعت بعد بیمار برای عکسبرداری با آمبولانس به یک مرکز خصوصی انتقال یافت.بعد از عکسبرداری پیرمرد مصدوم و نیمهجان به اتاق عمل بیمارستان منتقل شد.اما مرد 76 ساله پس از عمل جراحی ناگهان دچار ایست قلبی - تنفسی شد و جان باخت.به دنبال مرگ «محمود» خانوادهاش با تسلیم شکایتی به دادسرای ویژه جرایم پزشکی تهران از مسئولان بیمارستان و گروه درمانی به اتهام قصور پزشکی شکایت کردند.
بازپرس پرونده با دریافت این شکایت از کارشناسان پزشکی قانونی خواست در این باره تحقیق و نتایج را اعلام کنند.
هیأت 7 نفره کارشناسان نیز اعلام کرد تشخیص و شیوه درمان 3 پزشک ارتوپد، عمومی و متخصص مغز و اعصاب براساس اصول علمی بوده و آنها مرتکب هیچ تقصیری نشدهاند.
ضمن اینکه ضربه مغزی و عوارض ناشی از آن 80 درصد در مرگ بیمار اثر داشته است. مسئول فنی بیمارستان نیز 20 درصد مقصر شناخته شد. سپس پرونده با صدور قرار مجرمیت در اختیار شعبه 1171 دادگاه عمومی تهران قرار گرفت.قاضی دادگاه نیز پزشک مسئول فنی را به پرداخت 9 میلیون تومان دیه به اولیای دم و یک سال حبس تعزیری محکوم کرد که این حکم با اعتراض متهم به شعبه 39 دادگاه تجدیدنظر استان تهران فرستاده شد. هیأت قضایی دادگاه نیز با تأیید حکم، مجازات زندان پزشک فنی را به دو میلیون تومان جریمه نقدی تغییر دادند.
نظر شما