سومین همایش کمیته مرکزی حزب حاکم چین درباره امور شین جیانگ 25 و 26 سپتامبر برگزار شد و در آن مشخص شد سیاست های توسعه شین جیانگ ضمن غنی‌تر شدن شامل سیاست‌هایی نظیر «شاداب کردن شین جیانگ با توسعه فرهنگی» و «رونق شین جیانگ با افزایش رفاه مردم» خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، فرهنگ، خون یک ملت و سرای معنوی مردم است. شی جین پینگ رهبر چین در مورد «توسعه فرهنگی شین جیانگ» بر این نکته تأکید کرده که در راستای تقویت خودشناسی ملت لازم است وحدت میان همه اقوام کشور به صورت مداوم تحکیم یابد و با حسن انجام کارها در زمینه ایدئولوژی، برنامه «شاداب کردن شین جیانگ با توسعه فرهنگی» را به خوبی به پیش ببریم.

سیمای فرهنگی شین جیانگ همیشه به گونه‌ای بوده که فرهنگ‌های مختلف در این منطقه با یکدیگر همزیستی و تبادلات فراوان داشته‌اند و در زمینه‌های گوناگون از جمله زبان، غذا، پوشاک، موسیقی، رقص، معماری و دیگر جنبه‌های اجتماعی، فرهنگی و هنری از یکدیگر تأثیر پذیرفته‌اند. «من در تو موجودم و تو در من» همیشه یکی از ویژگی‌‌های مشترک همه فرهنگ های قومی شین جیانگ بوده است.

فرهنگ نهال و رشد، ریشه ملت است. توسعه کلید حل همه مشکلات و بنیاد مهم تحقق ثبات طولانی مدت شین جیانگ به شمار می‌رود. محتوای «رونق شین جیانگ با افزایش رفاه مردم» نیز یکی از تعهدات جدی حزب جاکم چین در برابر مردم شین جیانگ است.

در همایش امور شین جیانگ، شی جین پینگ خاطرنشان کرد که کلید توسعه شین جیانگ در استفاده این منطقه از موقعیت مکانی برتر خود و ادغام سیاست‌های خود با سیاست‌های کل کشور برای گشایش درها به خارج نهفته است.

شین جیانگ به عنوان منطقه اصلی کمربند اقتصادی جاده ابریشم، در حال حاضر بیش از 3700 قطار باربری چین-اروپا دارد و مسیرهای حمل و نقل هوایی را به 17 کشور، 25 شهر خارجی و 88 شهر داخلی باز کرده و متراکم ترین شبکه هواپیمایی چین را ساخته است.

در آینده، با سرعت بخشیدن به شکل گیری الگوی توسعه جدید چین، بدون شک مزایای جغرافیایی شین جیانگ برجسته‌تر می‌شود و شین جیانگ نیز درهای خود را رو به خارج بازتر می‌کند.

سیاست «رونق شین جیانگ با افزایش رفاه مردم» به این معنی است که شین جیانگ نه تنها درهای خود را رو به خارج نخواهد بست بلکه آنها را بازتر خواهد کرد. ایران، افغانستان، تاجیکستان و دیگر کشورهای مهم در امتداد کمربند اقتصادی جاده ابریشم نیز در روند اجرای ابتکار «کمربند و جاده» سود فراوانی از توسعه چین خواهند برد.

310 310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1437367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =