تبعیض در نظام درمانی آمریکا؛ انگار خون ترامپ رنگین‌تر است!

ایرنا نوشت: از انتقال سریع با یک بالگرد به بیمارستان نظامی گرفته تا برخورداری از خدمات ویژه و داروهایی که در دسترس کمتر از ۱۰ نفر قرار می‌گیرد، تجربه دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در زمینه مداوای کووید–۱۹ بسیار متفاوت از تجربه بیماران هم سن و سال او بود که به این بیماری مبتلا شده‌اند.

 ترامپ این اختلافات را نادیده گرفت و در ویدئویی که از کاخ سفید منتشر شد، گفت: «از کووید–۱۹ نترسید».

اما تفاوت های بسیاری در زمینه مداوای رئیس جمهوری ۷۴ ساله آمریکا با بسیاری از شهروندان آمریکایی در رده سنی او وجود دارد.

امکان گرفتن آزمایش های مکرر از ترامپ فراهم بوده است که اکثر هفتاد و چهار ساله های آمریکایی از آن بی بهره اند.  

روزنامه گاردین در گزارشی در این خصوص نوشت: احتمال مثبت شدن نتیجه آزمایش های رئیس جمهوری سفیدپوست آمریکا کمتر از سایرین بود. براساس اعلام سازمان آمریکایی موسوم به «بنیاد خانواده کایزر»، اگرچه نسبت آزمایش کرونا در گروه های نژادی و قومی یکسان است، نتیجه آزمایش بیماران لاتین تبار بیش از دو برابر و نیم بیشتر است و این میزان در بیماران سیاهپوست و آسیایی تبار تقریبا دو برابر سفیدپوستان است.  

این مساله نشان می دهد که افراد رنگین پوست در آمریکا با موانع بیشتری برای انجام آزمایش کرونا روبه رو هستند.

به افرادی که آزمایش کرونا در آنها مثبت می شود، گفته می شود صرفنظر از سن و سالشان علائم بیماری را در منزل کنترل کنند.

اما ترامپ از این امکان برخوردار بود که به محض مثبت شدن نتیجه آزمایش، از بالگردی شخصی برای انتقال به بیمارستان نظامی برخوردار شود.

وی در منزل خود در کاخ سفید نیز از مراقبت های ویژه تیمی از متخصصان حرفه ای و متعهد بهره مند بود.

وی به کلینیکی در منزل مجهز به اتاق های آزمایش و تجهیزات بیمارستانی دسترسی دارد که تجهیزاتی برای انجام عملیات نجات بخش اضطراری را نیز دربرمی گیرد. همچنین در صورت پیشامد اتفاقی اورژانسی، می تواند به ناوگان بالگردی اش متوسل شود تا ظرف چند دقیقه به بیمارستان انتقال یابد.

«کروتیکا کوپالی» پزشک بیماری های عفونی در دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی گفت: رئیس جمهوری به بهترین متخصصان، بهترین مراقبت های پزشکی و هرگونه تمهیدات جبران کننده پزشکی که بخواهد، دسترسی دارد. این آنگونه مراقبت های پزشکی نیست که اکثر مردم در آمریکا و در جهان از آن برخوردارند.

اگر یک فرد ۷۴ ساله در بیمارستان پذیرش شود، می تواند همچون رئیس جمهوری به داروی ضد ویروسی رمدسیویر دسترسی داشته باشد. اما به جز در مواردی که در یک آزمایش بالینی ثبت نام کند، نمی تواند از درمان پادتن آزمایشی که ترامپ از آن برخوردار شد، بهره مند شود.

شرکت آمریکایی دارویی «ریجنرون» اعلام کرد که این نوع درمان برای کمتر از ۱۰ نفر در خارج از رویه آزمایش بالینی مهیاست.

پس از کاهش سطح اکسیژن ترامپ، وی تحت درمان استروئیدی قرار گرفت که معمولا برای افرادی در مرحله وخیم این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد.

پزشکان ترامپ مشخص نکرده اند که آیا وی دگزامتازون دریافت کرده است یا نه، زیرا بیماری اش وخیم تر از آنچه آنها گفته اند، بوده یا دلایل دیگری داشته است.

ترامپ تنها فرد در دنیا است که گفته می شود از این ترکیب درمان پزشکی برخوردار شده است.

به طور معمول، بیماران به هنگام دریافت داروهای تزریقی و آزمایشی از بیمارستان مرخص نمی شوند.

به گفته کوپالی، این واقعیت که ترامپ توانست از بیمارستان مرخص شود، نشان می دهد که تا چه حد از مراقبت های خاصی در مقایسه با سایرین برخوردار شده است.

ترامپ از بابت هزینه های درمان نگرانی ندارد، زیرا پوشش درمانی رایگان، یکی از مزایای رئیس جمهوری بودن است.

هفتاد و چهار ساله های دیگر برای تامین هزینه های درمان خود به بیمه سلامت دولت برای افراد ۶۵ سال به بالا چشم دوخته اند.

یک بیمار ۷۴ ساله پس از پذیرش در بیمارستان باید یک هزار و ۴۰۸ دلار قبل از شروع استفاده از بیمه پرداخت کند. اکثر مشمولان بیمه پزشکی سالمندان از پوشش مازاد برای کاهش این هزینه ها برخوردارند، اما ۶.۱ میلیون نفر تنها به مزایای اولیه دسترسی دارند.

چنانچه فردی با بسته اولیه مجبور به ماندن در بیمارستان بیش از مدت اقامت ترامپ باشد، در ازای هر یک روز اضافه در بیمارستان باید ۳۵۲ دلار دیگر پرداخت کند. این برای افرادی با مکمل های بیمه پزشکی سالمندان کاملا رایگان نیست.

موارد اضافه شده می تواند برای سالمندان تا ۴۶۱ دلار حق بیمه ماهیانه هزینه داشته باشد و آنچه تحت پوشش قرار می گیرد به نوع مکمل بستگی دارد.

همانند ترامپ، اکثر افراد ۷۴ ساله از بابت هزینه درمان هایی چون اکسیژن مکمل نگران نیستند. اما بیشتر مراقبت های دیگری که ترامپ از آن برخوردار می شود، برای اکثر افراد مسن پوشش داده نمی شود.

بیماران مشمول بیمه سلامت سالمندان برخلاف رئیس جمهوری باید در ازای دریافت داروهای بدون نسخه همچون ویتامین دی، زینک، ملاتونین و آسپرین، پول پرداخت کنند.

اما با وجود مراقبت های منحصر به فردی که ترامپ دریافت می کند، هنوز هم فردی ۷۴ ساله است، مساله ای که وی را در خطر بالای ابتلا به مشکلات حاد تنفسی به دلیل ابتلا به کرونا قرار می دهد.

براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، مرگ ناشی از کرونا در افراد ۶۵ تا ۷۴ سال تقریبا ۹۰ برابر بیش از افراد ۱۸ تا ۲۹ سال است. این میزان برای بیماران سیاهپوست و لاتین تبار بیشتر است.

کوپالی گفت که آسیب پذیری رئیس جمهوری در زمینه سلامت توام با تصمیم وی برای خودداری از ارائه اطلاعاتی در مورد علائم بیماری اش، صلاحیت او برای ادامه زمامداری بر کشور را زیر سوال می برد.

وی افزود: ترامپ ممکن است در سال های بعدی ریاست جمهوری با چالش های بسیاری از جمله توانایی وی در انجام وظایفش در این سمت در نتیجه علائم طولانی مدت این بیماری رو به رو شود.

311311
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1441971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    0 0
    در ایران چطور؟ همین چند روز پیش بود نمایندگان واکسن انفولانزا را در مجلس بین خود تقسیم کردند.
  • IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    0 0
    حالا نیست اینجا خون سران حکومت از مردم رنگینت تر نیست خیلی براتون تعجب انگیز شده???
  • IR ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    0 0
    واقعا؟؟؟ الان تو ایران نداریم؟؟؟ مجری عزیز کرده شبکه افق میبرند مسیح دانشوری روی تخت وی ای پی ، ولایتی هر روز میاد سرش میزنه..هر روز هم پالس رمدیسیور دریافت میکنه. این تبعیض نیست!!! تازه یک مجری ساده است.
  • اشکان IR ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    0 0
    خودتونم خوب میدونیت حرفاتون بی ارزشه . کاری به ترامپ ندارم . الان ریس جمهور یا سران نظام ما از ریس مجلس گرفته تا هر شخص دیگه ای مریض بشه مثل ادم های بد بخت و بیچاره ( ماها ) که تو صف بیمارستان ها باهاشون برخورد میشه ؟ یا بهترین بیمارستان های تخصصی و بهترین اتاق های وی ای پی و بهترین پرشکان و بهترین داروها براشون استفاده میشه . حالا اون ریس جکهوره . دیگه مجلس خبرگان و مصلحت و مجلس و ووو هزار تا داستان دیگه نیست .