به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ؛ دکتر سیف الله سعدالدین با اعلام این خبر گفت : حوزههای موضوعی این رتبهبندی در ۶ رده اصلی و ۴۲ زیر رده قرار میگیرند.
وی شش رده اصلی را شامل علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی – بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی عنوان کرد و گفت : در حوزه موضوعی مهندسی مکانیک ۱۶ دانشگاه از ایران حضور دارند که دانشگاه سمنان توانست در این حوزه رتبه (۳۵۰-۳۰۱) را در جهان بدست آورد.
دکتر سعدالدین تصریح کرد: در حوزه موضوعی مهندسی و فناوری که با ردهبندی های (مهندسی برق، الکترونیک، عمران، مکانیک، مواد، مهندسی شیمی، مهندسی پزشکی، محیطزیست، بیوتکنولوژی محیطی، بیوتکنولوژی صنعتی، فناوری نانو و سایر علوم مهندسی و فناوریهای دیگر) تقسیمبندی شده است ، دانشگاه سمنان رتبه جهانی (۷۰۰-۶۰۱) را از آن خود کرده است .
به گفته معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان بر اساس این رتبه بندی ، در رشته ریاضیات ۱۸ دانشگاه از ایران در این رتبه بندی جهانی حضور دارند که دانشگاه سمنان رتبه (۷۰۰-۶۰۱) را کسب کرده است .
دکتر سعدالدین با بیان اینکه در رشته مهندسی مواد هم ۱۳ دانشگاه از ایران در جدیدترین رتبهبندی موضوعی دانشگاههای جهان از سوی ISC حضور دارند افزود : دانشگاه سمنان در این رشته نیز توانسته رتبه (۷۰۰-۶۰۱) را بدست آورد .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه نخستین نسخه این رتبهبندی، بانام ISC World University Rankings by Subject برای بیش از دو هزار دانشگاه جهان در سال ۲۰۱۹ منتشرشده است خاطر نشان کرد : در رتبهبندی موضوعی ۲۰۱۹ ISC از ایران ۳۵ دانشگاه حضور دارند.
یاد آور می شود ؛ رتبهبندی موضوعی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، بر اساس چهار معیار کلی آموزش، پژوهش، فعالیت بینالمللی و نوآوری انجام میگیرد که معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد، بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.
گفتنی است ؛ دانشگاه سمنان در سال های اخیر تونسته در اکثر نظام های رتبه بندی معتبر ملی و بین المللی نظیر لایدن. ، تایمز، شانگهای و .... حضور درخشانی داشته باشد .
۴۶
نظر شما