به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از اهواز، غلامرضا شریعتی پس از بازدید از بخشهای مختلف کانون اصلاح و تربیت شهرستان اهواز همچون کارگاههای فنی و حرفه ای و شنیدن مشکلات و دغدغههای مددجویان این مرکز آنان، در نشستی که در محل این کانون برگزار شد، اظهار کرد: مسیر مهارت آموزی و ایجاد زمینه اشتغال را از طریق آموزش فنی و حرفه ایست با توسعه این فعالیت ها ضمن آموزش مهارت به مددجویان، اوقات فراغت آنان نیز بهینه سازی می شود.
وی افزود: دوره ها و کارگاه هاز آموزشز برحسب علاقه و استعداد مددجویان برنامه ریزی و منابع اعتبار توسعه کارگاههای مهارتی، تجهیزات و مواد مصرفی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تامین می شود.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان نیز در ادامه این نشست گفت: آموزش فنی و حرفه ای می تواند مددجو را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار متناسب با فناوری روز به همراه مهارت های ویژه به مشاغل آماده تا منجربه کاهش آسیب در جامعه برای مددجویان پس از آزادی شود.
عبدالنبی سواعدی با تاکید بر اینکه برپایی آموزش های فنی و حرفه ای، زمینه ساز اشتغال مددجویان پس از آزادی از حبس است، افزود: این آموزشها نقش مهمی در عدم بازگشت دوباره آنان به زندان دارد.
به گفته ی وی در حال حاضر رشته های آرایشگری مردانه، شلواردوز مردانه و الکترونیک در کانون اصلاح و تربیت اجرا می شود، اظهار کرد: در آینده ی نزدیک حرفه هایی همچون تعمیر تصفیه آب و پمپ آب نیز آموزش داده می شود.
وی تصریح کرد: فنی وحرفه ای علاوه بر کانون اصلاح و تربیت شهرستان اهواز در ۱۱ زندان خوزستان، آموزشهای فنی و مهارتی را به زندانیان آموزش می دهد.
وی یادآور شد: ۴ هزار و ۷۰۰ زندانی در ۲۵ رشته فنی و حرفه ای با هدف فراهم سازی زمینه اشتغال و بازگشت آنان به دامان جامعه در حال مهارت آموزی هستند که این نیز گرایش آنان به جرم را به شدت کاهش می دهد.
48
نظر شما