برخورد قاطع و قانونی با عاملان ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرکرد ؛ ۲۱۸ ملک پلمپ شد

شهردار شهرکرد گفت: شناسایی افراد متخلف‌ در عرصه ساخت و سازهای غیرمجاز به صورت شبانه‌روزی در دستور کار قرار دارد و برخورد قاطع و قانونی با عاملان تشدید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، مهندس بهادر عبدالغنی در جلسه با شرکت‌های بتن‌ریزی شهرکرد با بیان اینکه تولیدکنندگان بتن نقش به‌سزایی در تولید و اشتغال دارند، اظهارداشت: تولیدکنندگان بتن در شهرکرد براساس استانداردها فعالیت می‌کنند اما می‌طلبد در راستای کاهش تخلفات در ساخت و سازهای غیرمجاز همکاری لازم را با مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شهرکرد داشته باشند.
 
وی با بیان اینکه به ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر حساس هستیم، افزود: تلاش داریم با همراهی دستگاه‌های متولی در راستای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز اقدامات لازم را انجام دهیم.
 
شهردار شهرکرد بیان کرد: پیشگیری و برخورد با متخلفان در دستور کار قرار دارد و در همین زمینه از ابتدای امسال تاکنون با کمک دستگاه قضا چند فقره احکام قلع و قمع برای ساخت و سازهای غیرمجاز صادر و تخریب آنها انجام شده است.
 
عبدالغنی ادامه داد: شناسایی افراد متخلف‌ در عرصه ساخت و سازهای غیرمجاز به صورت شبانه‌روزی در دستور کار قرار دارد و برخورد قاطع و قانونی با عاملان تشدید می‌شود.
 
وی گفت: شهروندان می‌توانند شکایات یا مشکلات ساخت و ساز غیرمجاز را به سامانه ۱۳۷ یا شماره تلفن ثابت ۰۳۸۳۲۲۲۴۸۴۹ اعلام نمایند تا در اولین زمان ممکن به درخواست شهروندان رسیدگی شود.
 
ولی‌الله شاهرخی‌فر مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۱۸ ساختمان که ساخت و سازهای غیرمجاز انجام داده‌اند پلمپ و از ادامه ساخت آنها جلوگیری به عمل آمده است.
 
وی با بیان اینکه برخورد با تخلفات در اولویت کاری این واحد است، افزود: تعطیلی ساخت و ساز، جمع‌آوری مصالح، مسدود نمودن ملک با دیوار بتی، اخذ حکم قضایی و ارجاع به کمیسیون ماده ۱۰۰، از جمله اقداماتی است که در راستای برخورد با متخلفان در امر ساخت و ساز انجام می‌شود.

48 

کد خبر 1483779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار