چهارمحال‌وبختیاری، پیشرو درمدیریت و راهبری جریان یادگیری در مناطق عشایری

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در دومین روز سفر خود به چهارمحال‌وبختیاری به همراه مدیرکل آموزش‌وپرورش استان به بازدید از مدارس منطقه عشایرنشین مشایخ شهرستان کیار پرداخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش استان ، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در دومین روز سفر خود به این استان به همراه مدیرکل آموزش‌وپرورش استان به بازدید از مدارس منطقه عشایرنشین مشایخ شهرستان کیار پرداخت.
رضوان حکیم‌زاده پس از این بازدیدها گفت: در بازدید امروز از مدارس این منطقه بزرگترین نگرانی ما که میزان یادگیری دانش‌آموزان می‌باشد برطرف شد، شاهداین بودیم که دانش‌آموزان این منطقه با تلاش و همت معلمان توانمندشان به خوبی قادر به خواندن و نوشتن و بازگو کردن مسائل و موارد درسی هستند و با اعتمادبه‌نفس بسیار خوبی برنامه‌هایی را اجرا کردند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در این مناطق دوردست کودکان همراهی خانواده را در مسائل درسی ندارند این میزان تسلط و اعتمادبه‌نفس و خودباوری حکایت از تلاش‌های شبانه‌روزی همکارانمان دارد و نشان می‌دهد که مدیریت و راهبری جریان یادگیری در استان در مناطق عشایری بسیار موفق عمل کرده است.
حکیم زاده در ادامه به مسائل و مشکلات مطرح شده از سمت معلمان و دانش‌آموزان اشاره کرد و گف: معلمان این منطقه بزرگترین نگرانی و خواسته‌شان این بود که شرایط بهتری برای دانش‌آموزان‌شان مهیا شود.
وی همچنین با اشاره به بازدید از هنرستان شبانه‌روزی فاطمه‌الزهرا روستای دوپلان گفت: بزرگترین نگرانی دانش‌آموزان پرتلاش این هنرستان این بود که با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا فرصت کمی برای حضور در  مدرسه دارند و نمی‌توانند به خوبی به تمرین آموخته‌هایشان بپردازند و مشتاق حضور بیشتر در مدرسه بودند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش درمورد برنامه‌های وزارتخانه متبوع برای ارتقای کیفیت آموزشی در مناطق و مدارس عشایری عنوان کرد: برنامه عمل دقیقی با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد نصیب آموزشی یکسان و رفع فقر آموزشی تدوین کردیم که مناطق لازم التوجه در اولویت کاری ما قرار دارند و سعی داریم با حضور در مناطق برنامه های مشارکتی برای ارتقای یادگیری در این مناطق تدوین کنیم.
رضوان حکیم‌زاده ادامه داد: برنامه اصلی ما برای مناطق عشایری پایش یادگیری و افزایش کیفیت یادگیری خواهد بود که یکی از نکات جالب توجه در مورد استان چهارمحال‌وبختیاری این است که قبل از اعلام ما، در استان این برنامه را شروع کردند و ارزیابی بسیار دقیقی از میران یادگیری دانش‌آموزان داشتند و برنامه‌های مداخله‌ای را از مدتی قبل آغاز کردند و به همین دلیل عملکرد دانش‌آموزان در بازدیدهای ما بسیار رضایت بخش بود.

46

کد خبر 1495197

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =