برگزاری مناظره نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از عزت ایران در تاریخ کاست و بسیاری از فرایندها را زیر سوال برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس شورای مرکزی زکات و ستاد اقامه نماز با بیان اینکه نباید دین و ایمان فدای سیاست شود، افزود: متاسفانه در تحلیل‌های سیاسی، بدگمانی، جسارت، تهمت و عجله وارد شده است که این امر از دین ما می‌کاهد.

حجت‌الاسلام محسن قرائتی در همایش مبلغین استان زنجان افزود: با بروز حوادث پس از انتخابات و برگزاری مناظرات که تنها در آنها تخریب به جای ارائه برنامه بود در زمان کنونی پرداختن به مسائل سیاسی به نوعی دین‌فروشی تبدیل شده است و برگزاری مناظره نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از عزت ایران در تاریخ کاست و بسیاری از فرایندها را زیر سوال برد.

وی با تاکید بر اینکه مبلغین از ورود به مسائل سیاسی در موعظه‌ها، سخنرانی‌ها و تبلیغات به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان خودداری کنند، ادامه داد: نامزدهای ریاست جمهوری که در مناظره های تلویزیونی شرکت کردند باید برنامه‌های آینده خود را ارائه و از این برنامه‌ها دفاع می‌کردند.

قرائتی یادآور شد: در این مناظره‌ها حرف‌های بی‌سند و بی‌دلیل گفته شد، حرف‌هایی که باید از سوی یک قاضی مطرح می‌شد توسط نامزدها بیان شد.

رئیس شورای مرکزی زکات و ستاد اقامه نماز با بیان‌ اینکه مناظره‌ها ما و کشور را به جایی رساند که الان در آن هستیم تاکید کرد: شما نباید به این فتنه‌ها دامن بزنید زیرا این مسائل جز سو ظن و تاریکی نیست.

قرائتی با تاکید بر اینکه هرچه شنیده می شود باید در رابطه با آن تحقیق شود، افزود:‌ متاسفانه در تحلیل‌های سیاسی، بدگمانی، جسارت، تهمت و عجله وارد شده است که این امر از دین ما می‌کاهد.

وی با بیان اینکه عمل به دستورات دین جامعه را به سوی رستگاری و پیشرفت هدایت می کند، افزود: باید تلاش کرد تا سیاستهای ما دینی تر شود.

حجت الاسلام قرائتی، با بیان اینکه نباید دین و ایمان فدای سیاست شود، افزود: آمریکا و اسرائیل ادعا می‌کنند که آینده جهان در دست ماست ولی قرآن می‌فرماید آینده جهان از آن اسلام است.

رئیس شورای مرکزی زکات، با بیان اینکه اگر اسلام به‌طور صحیح به جامعه معرفی شود، همه به آن می‌گروند، ادامه داد: قرآن برای تدبر است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و از اثرات بسیار مثبت و سازنده آن بهره مند شد.

قرائتی گفت: در حوزه ها و دانشگاه‌های ما نباید تفسیرها کمرنگ شود و باید در این خصوص گام های جدی تر برداشته شود و در مساجد وقت بیشتری برای تفسیر گذاشته شود ولی در حال حاضر بدنه منبرهای ما تفسیر نیست.

وی توجه بیشتر به فریضه نماز در سطح جامعه را ضروری دانست و گفت: ایجاد نمازخانه در حاشیه جاده ها و مدارس کشور می تواند در نهادینه تر کردن فرهنگ نماز و نماز خوانی موثر واقع شود.

قرائتی با بیان اینکه درب مساجد همواره باید برای برپایی نماز باز باشد، گفت: در حال حاضر نماز مسافران، به خاطر نبود مکان برای اقامه نماز در محورهای مواصلاتی، قضا می شود و باید غفلت های گذشته در این خصوص را جبران کرد.

وی با تاکید بر اینکه نسل نو نسلی آسیب پذیر است، اظهار داشت: باید به نماز در آموزش و پرورش توجه بیشتری مبذول شود و اینکه در مدارس پیش نماز نباشد صحیح نیست.

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه عمل به دستورات دین جامعه به سوی رستگاری و پیشرفت هدایت می کند، افزود: باید تلاش کرد تا سیاست‌های ما دینی‌تر شود.

کد خبر 15053

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۶:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
    0 0
    استاد گرامی که خلوص و سوز شما زبانزد است .چرا اینقدر دیر اعلام موضع کردید خدا کند بازخواست نشوید.
  • يا علي IR ۰۳:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۹
    0 0
    خدايا هنوز كسي هست كه حق بگويد اي‌كاش مجتهدين هم در اين امر جدي‌تر بودند. و حتي رسانه‌ها، خبرآنلاين هم با مردم بود.
  • سبز تبریز IR ۰۳:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۹
    0 0
    خیلی می‌بخشید، شما از جامعه 75 روز عقب‌اید !
  • بی نام IR ۰۴:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۹
    0 0
    آقاي قرائتي سياستي توام با ديانت است كه ترس درآن جايي نداشته باشد منبري ، واعظ يا هركسي ديگر سخنش آن وقت اثردارد كه بدون ترس و ازروي عدم وابستگي به اين جناح يا آن جناح زده شود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین