به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از اهواز، عبدالنبی سواعدی در نشست با تسهیل گران محلات شهرستان کارون که با هدف ترویح فرهنگ مهارت آموزی وتوانمند سازی مهارتی جوانان برای توسعه کارآفرینی و اشتغال پایداردر محلات شهرستان کارون برگزار شد، اظهار کرد: توسعه وتسهیل گری در مناطق کم برخورد دار و حاشیه نیازمند رفع موانع وهمراهی آحاد افراد جامعه دارد.
وی با بیان اینکه نبایست وضعیت موجود را بعنوان تهدید تلقی کرد بلکه می توان آن را به فرصتی برای پیشرفت و ترقی تبدیل کرد، افزود: با توجه به بافت و وضعیت منطقه می توان در حوزه ی کشاورزی، دامداری و دامپروری فرصت های بسیاری را به جهت کارآفرینی و اشتغال ایجاد کرد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان از نبود برنامه ی مدون و هدفمند به عنوان مهمترین دلیل توسعه نیافتگی مناطق کم برخوردار یاد کرد و یادآور شد: بایستی به صورت کارشناسی شده، مطالعاتی در زمینه ی توسعه کارآفرینی واشتغال در قالب بسته مهارتی ارائه و آموزش های فنی وحرفه ای نیز بر اساس نیازسنجی و متناسب با نیاز بازارکار برنامه ریزی و اجرا شود.
سواعدی؛ یکی از رویکردهای آموزش فنی و حرفه ای را فراگیری آموزش های مهارتی و توسعه این آموزش ها در مناطق حاشیه و کم برحورد دار خواند و تصریح کرد: با تربیت نیروی انسانی ماهر و تشکیل شبکه های اشتغال شاهد کاهش نرخ بیکاری در جامعه خواهیم بود. ظرفیت های بسیار خوبی در فنی و حرفه ای وجود دارد که در تعامل و هم افزایی با دفاتر تسهیل گری می توان به اثربخشی آموزش مهارتی و تحقق رسالت فنی وحرفه ای کمک شایانی کرد.
وی گفت: نیازسنجی آموزش های مهارتی بر اساس مزیت های منطقه ای توسط دفاتر تسهیل گری احصاء و به تفکیک در اختیار مراکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان قرارداده شود تا بر اساس آن برنامه آموزشی برای تربیت نیروی ماهر و مورد نیاز بازارکار تدوین و اجرایی شود.
وی ضمن درخواست برای کمک به ترویج فراگیری مهارت آموزی و توسعه آموزش فنی وحرفه ای در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه در مناطق کم برخورد دار و حاشیه ای، همکاری دو سویه ی فنی وحرفه ای و دفاتر تسهیل گری را خواستار شد.
46
نظر شما