حمایت تمام قد استان از هنر والای خوشنویسی

استاندار قزوین گفت: خوشنویسی جزوی از میراث کهن این شهر است و ما وظیفه داریم در حفظ و صیانت از این فرهنگ و تاریخ کمک کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ هدایت الله جمالی پور، استاندارقزوین در آیین افتتاح نمایشگاه مدرسان انجمن خوشنویسان قزوین، گفت: خوشبختانه قزوین به عنوان پایگاه خوشنویسی کشور شناخته می شود که در این هنر دارای آثار فاخر است و باید از آنها صیانت کنیم.

استاندار قزوین بیان کرد: خوشنویسی هنری اصیل، باارزش و ماندگار است و باید تلاش کنیم این هنر اصیل و ماندگار نسل به نسل برای آیندگان باقی بماند.

جمالی پور گفت: مجموعه استان نسبت به این مساله حساسیت دارند و ما از جشنواره دوسالانه خوشنویسی حمایت می کنیم.

او افزود:خوشبختانه جامعه به هنر خوشنویسی علاقه مند است و حضور استادان این رشته در مدارس بسیار مهم می باشد که متاسفانه در حال حاضر این هنر در آموزش و پرورش و آموزش آن در مدارس کمرنگ شده است.

استاندار قزوین در ادامه از آثار استادان خوشنویسی قزوین بازدید کرد و قول مساعد برای حمایت از آثار آنها را داد.

کد مطلب 1516702

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار