۰ نفر
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۸

امیرحسین علم‌الهدی

دو فیلم «جدایی نادر از سیمین» و «اخراجی‌ها 3» پس از 10 هفته از چهارشنبه هفته جاری سینمای سرگروه خود را از دست می‌دهند و فیلم «جرم» و «پایان‌نامه» به جای این فیلم‌ها اکران می‌شوند. مسعود کیمیایی امید دارد با فیلم تحسین‌شده‌اش در جشنواره فجر ، تحسین مخاطبان را نیز در اکران به همراه داشته باشد و پس از سال‌ها فیلمی از او با استقبال مناسب و فروش بالایی همراه شود.

سینماداران با شروع خوب و نه عالی دو فیلم پرفروش امسال و پس از اکران 10 فیلم شکست خورده، امید دارند اکران پررونقی را دوباره با کیمیایی تجربه کنند.

سینمای ایران به دلیل نبود امکان برنامه‌ریزی منطقی در حوزه نمایش به دلایل ساختار معیوب تولیدات آثار فرهنگی (فیلم، کتاب، نمایش، هنرهای تجسمی و...) ، امکان سیر منطقی‌تری را در تنوع مضامین ندارد و اکثر فیلم‌ها در ظاهر مفهوم و مضامین اجتماعی، کمدی، ملودرام و جنگی و اخیرا سیاسی را یدک می‌کشند و متاسفانه امکان تفکیک استاندارد این فیلم‌ها از منظر مضامین و تکنیک در سینمای ایران وجود ندارد و مخاطبان سینما و نمایش خانگی و تلویزیون و ماهواره و... با تسلط کامل بر تفاوت فاحش مضامین تولیدات غالب بر سینمای ایران و مضامین تولیدات پیشرو سینمای جهان صحه می‌گذارند و فرق دوغ و دوشاب را به خوبی می‌دانند.

صرف اطلاق عنوان فیلم سیاسی نمی‌تواند یک فیلم را که با سرسری گرفتن واقعیت‌ها و حرکات به شدت سطحی در مورد اتفاقی مهم در سیاست، آن را فیلم سیاسی کند. بهتر است این نوع فیلم‌ها را فیلم‌های دوستی خاله خرسه بنامیم! دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیازی به دوست نادان و دوستی مخرب و دوستی در سطح ندارد و به نظر می‌رسد این نظام در سینمای سیاسی ایران بیش از گذشته به دانایی و خرد و تدبیر نیاز دارد.

مردمان این سرزمین در کارزار به شدت رقابتی عرصه دیداری و شنیداری عصر حاضر بهتر می‌دانند که دوستی جاهلانه خطراتش بیش از دشمن دانا است و صد افسوس که دوستان دانا و متعهد هم اکنون مزاحم و دشمن خطاب می‌شوند!

القصه حوزه نمایش سینمای ایران به مثابه یک آزمایشگاه دیده می‌شود که عده‌ای می‌خواهند در این آزمایشگاه با پول بیت‌المال خود را با برچسب‌های جعلی سیاسی و اجتماعی و کمدی و .. آزمایش کنند که می‌توانند فیلمساز سیاسی و اجتماعی و... شوند یا نه!

اما همچنان فرصت‌های سینمایی را در زمان این آزمایش‌هااز دست می‌دهیم و رقبا در حال خرید بیش از پیش فرصت‌هایی‌اند که ما دو دستی به آن‌ها تقدیم می‌کنیم!

مدیران معزز فرهنگی کشور! لطفا بجای نگرانی از شبکه‌های ماهواره‌ای «من و تو» و «فارسی 1» و «جم» و «پی‌ام‌سی» و اینترنت با سه میلیارد صفحه وب و ... نقشه راه کارشناسی شده فرهنگ و هنر و بالاخص صنعت دیداری و شنیداری را که بارها مقام معظم رهبری تاکید فرموده‌اند ترسیم کنید چون رقبا خیلی وقت است که نقشه راه ترسیم کرده‌اند و در حال اجرای آن هستند و ما اندر خم سیاسی کاری‌های بدون هدف در حوزه فرهنگیم و نقشه راهمان در نفی گذشته و ابهام در آینده و روز مرگی در حال است!

58243

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 152365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سید محسن IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
    0 0
    مرسی امیر حسین خان.خوب نوشتی