۰ نفر
۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲
فایده و ضرر یک دست شدن حاکمیت

انتخابات ۱۴۰۰ که دو انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات ریاست جمهوی را در بر می‌گرفت، و همچنین انتخابات مجلس شورای اسلامی ۹۸، نهایتا منجر به نگاه جدید مردم در انتخاب شد و جریان ارزشی و اصولگرا یا به تعبیری انقلابی در حاکمیت قرار گرفت و رای اکثریت را در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس به دست آورد. 

در شرایط موجود هم مجلس و هم دولت و هم شوراهای اسلامی یا قوه قضائیه همسو و هم‌جهت هستند. این هم‌جهتی شامل محاسنی است که در صورت استفاده درست، می‌توانند در جهت رفع نواقص و مشکلات کمک یکدیگر باشند.

مجلس قانون وضع می کند، دولت اجرا کرده و قوه قضائیه به طور جدی با فساد برخورد کند تا مفاسد موجود در هر بخشی برطرف شوند تا کارها دور از هدر رفتن مجموعه، روان‌تر پیش بروند. اگر خدایی نکرده این دستگاه‌ها به وظیفه‌شان خوب عمل نکرده یا از لغزش‌ها عبور نکنند، عواقب بدی در پی خواهد داشت.

مردم هنگامی که احساس کنند کاری پیش نمی‌رود، لغزش‌ها مانند گذشته باقی مانده‌اند، مجلس به وظیفه نظارتی عمل نمی‌کند، دولت به طور جدی درصدد رفع مشکل نیست و قوه قضائیه برخورد جدی نمی‌کند، نسبت به انتخاب خود تجدید نظر خواهند کرد و انتقادها شروع خواهد شد.

بدین ترتیب، یک‌دست شدن حاکمیت دارای محاسن است که در جهت پیگیری و کمک به یکدیگر عمل کند و همچنین می‌تواند عوارضی داشته باشد که موجب می‌شود مانند خوره، نظام را متلاشی کند که امیدواریم این شرایط پیش نیاید و آن چه که اصل است، مورد عمل قرار گیرد.

* نماینده ادوار مجلس

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1533398

برچسب‌ها