اینفوگرافیک | چگونه از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی بکاهیم؟

اولین چیزی که باید در راستای سلامت بدن خود بدانیم، نحوه درست استفاده از غذا است؛ خواه از نظر انتخاب آن به روش سالم و یا روش‌های پخت و پز و ارائه آن در یک قالب سالم و متعادل. در واقع روش غلط پخت و پز می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های جدی و از دست رفتن مواد مغذی غذا شود. در اینفوگرافیک زیر چند روش جلوگیری از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی را ببینید. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اینفوگرافیک | چگونه از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی بکاهیم؟

265 262

کد مطلب 1534550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
    3 1
    روش هفتم ، مستتره؟
  • بازنشسته IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
    10 1
    شما گوشت را برسونین ،خودمو بلدیم چجوری کبابش کمیم ..فعلا که بجای گوشت با این بی کفایتی مدیران ، ما جزغاله شدیم ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین