در همین باره نورالله حیدری دستنایی عضو این کمیسیون به خبرآنلاین گفت: در ماههای اخیر تصمیمهای وزیر آموزش وپرورش از جمله آزمون حقالتدریسیها و نهضت سوادآموزی، بحث دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم، صندوق ذخیره فرهنگیان و تغییراتی که در استانها داشتند از منظر کمیسیون آموزش و تحقیقات دارای شبهههایی بود که لازم بود مورد بررسی قرار گیرد. به همین دلیل از آقای حاجی بابایی، به کمیسیون آمد.
وی با بیان اینکه وزیر درباره این مسائل توضیحاتی را ارائه کرد ادامه داد: اما به دلیل کمبود وقت ادامه جلسه به هفته آینده موکول شد.
حیدری دستنایی گفت: تمام این تغییرات باید به تصویب کمیسیون برسد و اگر نمایندگان درباره هر یک از موارد قانع نشدند این امکان وجود نخواهد داشت.
نماینده مردم اردل و فارسان درباره صدور مجوز برای تاسیس مدارس غیردولتی در برخی از مناطق شهر تهران به خصوص در مناطق شمالی پایتخت، بدون رعایت حریم در احداث این قبیل مدارس، گفت: تاکنون چنین گزارشی در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون آموزش و تحقیقات مطرح نشده که در شمال تهران و یا هر نقطهای از کشور مجوز اینچنینی به مدارس غیردولتی داده شده باشد.
به گفته او طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، وضع قوانین مربوط به تاسیس مدارس غیردولتی به کمیسیون آموزش و تحقیقات محول شده بود: به موجب قانون در همین راستا سازمان حمایت از مدارس غیر دولتی تشکیل شد واین سازمان در آموزش و پرورش موظف به حمایت، پشتیبانی و ایجاد سازوکارهای لازم جهت نظارت بر این مدارس است. همچنین شورای عالی نظارت بر مدارس غیر دولتی نیز با مسئولیت وزیر آموزش و پروش، برمجموعههای آموزشی که با عنوان مدارس غیر دولتی فعالیت میکند، نظارت دارد و اگر چنین موردی برای تاسیس این مدارس نقض شود نهادهای زیربط به آن تخلف رسیدگی خواهند کرد، مدارس غیر انتفاعی باید با همان ضوابطی که آموزش و پروش تعیین میکند فعالیت خود را انجام دهند.
وی تاکید کرد: به هرحال برای تاسیس مدارس غیر دولتی باید قانون رعایت شود و موافقت مجلس با توسعه مدارس غیردولتی به معنای قانون شکنی وقانون گریزی نیست و همه مکلف به اجرای قانون هستند، اگر گزارشی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه شود ما قطعا وظایف قانونی و نظارتی خود را در این ارتباط انجام خواهیم داد.
47/232
نظر شما