۸ نفر
۱۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
قانونی که اشک پسر افغان را درآورد

«ماه در می‌زند» در تازه‌ترین قسمت خود میزبان دو جوان افغان بود که از یک چالش بزرگ در زندگی‌شان گفتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  برنامه تلویزیونی «ماه در می‎‌زند» که در ایام محرم و صفر به طراحی و کارگردانی مریم نوابی‌نژاد روی آنتن شبکه دو می‌رود، چهارشنبه‌شب میزبان دو جوان افغان بود که به روایت قصه زندگی خود پرداختند.

شریف شاهی و مجتبی تاجیک دو جوان افغان بودند که سال‌های کودکی و نوجوانی خود را در ایران گذرانده و از کودکی با کار کردن سعی در بهبود شرایط خانواده داشتند. مجتبی و شریف در بخشی از روایت قصه‌شان از سختی‌های کارگری و دستفروشی برای کودکان گفتند. شرایط اما برای این دو جوان به همین شکل پیش نرفت و آنها تحت پوشش یکی از انجمن‌های حمایت از کودکان کار قرار گرفتند و در کنار کار کردن هم درس خواندند و هم آموزش‌های مختلف دیدند.

مجتبی در روایت قصه‌اش درباره بزرگترین ضربه زندگی‌اش گفت: از بچگی آرزو داشتم یک فوتبالیست خوب شوم. با برادرم تیوپ فرغون را در یک توپ ترکیده انداخته بودیم و باد کرده بودیم با آن بازی می‌کردیم. همیشه خودم را جای علی دایی و خداداد عزیزی می‌دیدم و می‌گفتم من یک روز یک فوتبالیست خوب می‌شوم.

وی در ادامه گفت: وقتی به تهران آمدیم انجمن حمایت از کودکان کار تیم فوتبال داشت و من هم با این تیم در یک سری مسابقات شرکت کردیم. بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ بچه انتخاب و وارد یک تیم باشگاهی شدم. یک فصل بازی کردم. بعد تیم در رده امید وارد لیگ دسته یک شد. برای قرارداد که رفتیم پاسپورت من را که دیدند گفتند اتباع نمی‌توانند در لیگ ایران بازی کنند.

مجتبی ادامه داد: هیچ کدام از سختی‌هایی که در زندگی‌ام کشیدم به سختی این اتفاق نبود. تا خود خانه گریه کردم. هیچ وقت با چشم گریان خانه نیامده بودم. همیشه مادرم خوشحال بود که پسرش فوتبال بازی می‌کند ولی آن روز گریه کردم.

مجتبی و شریف با قانون ممنوعیت حضور اتباع افغان در لیگ‌های ایرانی هیچ‌کدام نتوانستند فوتبال را ادامه بدهند اما با پشتکار بالا در تحصیل و کارآفرینی به موفقیت‌هایی دست پیدا کردند.

«ماه در می‌زند» هر شب حدود ساعت۱۹و تکرار آن روز بعد ساعت۱۲ به تهیه‌کنندگی سیدجواد محسنی روی آنتن شبکه دو می‌رود.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1550948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۲۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
    19 32
    برن کشورشون ستاره بشن ماکلی جوان داریم
    • ehsan IR ۰۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
      8 2
      پسر اینقدر خودخواه نباش و تاوقتی طرزه فکرمون اینطور باشه عقب میمونیم ازدنیا نباید یک کشور مسلمان با این همه ادعا اینقدر نژاد پرست باشه
  • پریسانوری IR ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
    15 9
    فوتبال که هیچ فامیل ما یکی دکتره یکی داروساز یکی هم وکیل دکتره داره خونه داری میکنه وکیله مسافرکشی داروسازه کابینت کار این آخر عاقبت ما توی ایرانه.توی کشور ما طالبان دیگه کم کم مردم و به کشتن میدن اینجاهم باهمه ی لطفی که کردند و ما مدیونیم اینجوری
    • رهان IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
      1 0
      دروغگو! دکتر خانه داری میکنه؟ داروساز کابینت کاره؟ خودت حرف خودتو باور میکنی؟
  • مریم IR ۰۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
    7 1
    سلام،شهردار لندن پسر یک مهاجر پاکستانیه که راننده تاکسی بوده تو لندن،تو خود بخوان حدیث مفصل....
  • حسن رضا IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
    5 1
    بله متاسفانه در تنها کشوری که ما افغانستانی‌ها از لحاظ معنوی جا نداریم ایران هست اینها خودشان میروند بازیکن خارجی از نامیبیا آفریقا میخرند ولی نخبه‌های افغانستان که اگر برایشان سودآور باشد جلوگیری میکنند...
  • حمید IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
    5 1
    فقط یک مشت احمق به دروغ میتونن یک همچين قانون من درآوردی از خودشون در بيارن،، فوتبال یک ورزش بین الملليه و هیچ کس نميتونه از طرف خودش قانون تصویب کنه. کجا گفته شده اتباع نميتونن تیم داری و یا بازیکن خارجی نباید بازی کنه،، از سمت فیفا پیگیری کنید تا حق به حق دار برسه
  • IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
    1 0
    باید از همه نخبه ها استفاده کنیم چه ایرانی چه خارجی ووو