بسترسازی برای فعالیت تولیدی و رونق گردشگری، ۲ بال توسعه متوازن جزیره هستند / ضرورت تغییر گفتمان گردشگری برای معرفی برند قشم

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: بسترسازی برای فعالیت های تولیدی و اقتصادی و همچنین رونق گردشگری؛ ۲ بال توسعه متوازن و پایدار در جزیره قشم هستند.

به گزارش خبرآنلاین از قشم، علی درویش پور در نشست با فعالان حوزه گردشگری جزیره قشم، اظهار کرد: صنعت و ارائه خدمات گردشگری بخش قابل توجهی از اقتصاد جزیره را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: تا نگرش به موضوع گردشگری تغییر نکند، نمی توان برای تبدیل شدن جزیره قشم به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور و منطقه اقدام نمود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: برای توسعه متوازن و پایدار در منطقه نیازمند تغییر گفتمان گردشگری و مشارکت فعال جامعه محلی جهت معرفی برند قشم هستیم.

به گفته درویش پور؛ با برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره ها و رویدادهای مختلف با بهره گرفتن از ظرفیت میراث فرهنگی و سنت های محلی منطقه، می توان زمینه را برای جذب و حضور گردشگران فراهم کرد.

وی تصریح کرد: طی ماه های گذشته شیوع ویروس کرونا آسیب های فراوانی را به بخش های مختلف گردشگری جزیره وارد کرده است، اما باید برای دوران پساکرونا و ارائه خدمات به گردشگران در آینده نزدیک آماده شد.

درویش پور با اشاره به ضرورت تامین زیرساخت ها برای رونق گردشگری، اضافه کرد: سازمان منطقه آزاد قشم با تمام امکانات موجود برای ایجاد زیرساخت های عمومی اقدام می کند و بخش خصوصی نیز باید برای تامین زیرساخت های تخصصی تلاش کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: بهسازی امکانات و استانداردسازی خدمات ارائه شده به گردشگران در کنار رفع نقاط ضعف موجود و حل چالش های پیش روی فعالان حوزه گردشگری، می تواند زمینه ساز معرفی بهتر «برند گردشگری قشم» باشد.

وی تاکید کرد: تامین زیرساخت های عمومی و تخصصی در حوزه گردشگری شرایط را برای رونق فراهم می کند و حضور گردشگران در جزیره می تواند موجب افزایش انگیزه سرمایه گذاران برای حضور و فعالیت اقتصادی در قشم شود.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت های بین المللی و منطقه ای مانند برگزاری EXPO دوبی و همچنین جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برای معرفی بهتر ظرفیت های گردشگری قشم و جذب گردشگر تلاش نمود.

به گفته درویش پور؛ تربیت نیروی انسانی متخصص جهت ارائه خدمات شایسته و استاندارد به گردشگران نیز یکی از نیازهای امروز جزیره قشم است که بخش خصوصی باید برای آن برنامه ریزی کند.

وی با بیان اینکه بهسازی وضعیت سیما و منظر شهرها و روستاهای جزیره می تواند موجب جذب گردشگر بیشتر شود، خاطرنشان کرد: با تامین زیرساخت ها، تبلیغ و معرفی مناسب و مشارکت جامعه محلی؛ هر روستای جزیره قشم می تواند یک مقصد گردشگری باشد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان تصریح کرد: با هم فکری و هم افزایی میان تمامی بخش های جزیره و مشارکت فعال جامعه محلی می توان به رفع مشکلات پیش روی صنعت گردشگری در جزیره پرداخت و برای رونق این حوزه تلاش کرد.

براساس این گزارش، مهدی زارعی، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این جلسه گفت: طی ماه های گذشته بخشی از نقاط ضعف پیش روی صنعت گردشگری در جزیره قشم شناسایی و آسیب شناسی شده است و با تهیه و تدوین یک نقشه راه جامع برای حل این چالش ها اقدام خواهد شد.

وی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا موجب آسیب جدی به برخی امکانات و شیوه ارائه خدمات در منطقه شده است که با مشارکت فعالان حوزه های مختلف باید برای رونق صنعت گردشگری تلاش کرد.

همچنین علیرضا امری کاظمی، مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این برنامه اظهار کرد: برای توسعه متوازن و رونق و پویایی منطقه نیازمند تقویت تمام زنجیره صنعت گردشگری در جزیره قشم هستیم.

گفتنی است در نشست رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با فعالان حوزه گردشگری جزیره که با حضور معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد، نمایندگان بخش های مختلف فعال در حوزه گردشگری قشم به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1556874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =