۰ نفر
۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۱

واحد مرکزی خبر نوشت:

باراک اوباما در نشست خبری مشترک با خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اوضاع لیبی گفت :سقوط قذافی از قدرت دیگر موضوعی است که منوط به زمان است و بعد از ساقط شدن رژیم وی، کارهای زیادی است که باید انجام شود. به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر اوباما درباره اوضاع اقتصادی و احتمال بازگشت رکود به اقتصاد جهانی گفت نگرانی من بازگشت به رکود نیست بلکه نگرانی من این است که در روند بهبودی که در آن قرار گرفته ایم، به اندازه ای که امید می رفت شغل آفرینی نشده است.

پیش از این ماه، ما شاهد روند محکم شغل آفرینی در بخش خصوصی بودیم و این برای ما بسیار دلگرم کننده بود، این ماه نیز این روند ادامه داشت ولی کندتر شده است و ما هنوز نمی دانیم که این حادثه ای بود که به یک ماه خلاصه می شد یا ادامه خواهد داشت.

شکی نیست که اوضاع دشواری را می گذارانیم؛ قیمت بنزین تاثیر بسیار زیادی روی بودجه خانواده ها و روان مصرف کننده ها گذاشته است.از این رو ما گام هایی را بر داشته ایم تا مطمئن شویم سیاستی را در انرژی دنبال می کنیم که به قیمت جهانی نفت ثبات بخشد. وی گفت روند کلی که ما در پانزده ماه گذشته دنبال کرده ایم این بوده که در این مدت بیش از دو میلیون شغل ایجاد شده است و صنایع بزرگ که نمونه آن را در صنعت خودرو سازی می بینیم، بار دیگر به راه افتاده اند.

به صورت کلی، ما راهی را ایجاد کرده ایم که در بلند مدت اصلاح اقتصادی را در پی دارد ولی کارهای زیادی را باید انجام دهیم.

تا زمانی که شمار زیادی بی کار باشند یا به دنبال آن باشند، دغدغه هر روز من ایجاد کار خواهد بود.گام هایی را در دوران پایان دور قبلی کنگره برداشتیم که از جمله آن تمدید دوره بیمه بیکاری یا معافیت مالیاتی برای سرمایه گذاران هستند.همه این کارها مفید بوده اند ولی باید به تلاش های خود بیفزاییم که از جمله سرمایه گذاری روی مدارس و اطمینان از عملکرد مناسب نظام آموزشی یا اصلاح نظام مالیاتی و شفاف سازی بیشتر این نظام از این جمله است. وی ضمن اشاره به بدهی های یونان و گام هایی که باید برای اصلاح اقتصاد جهانی برداشته شود گفت مقامات این کشور تصمیم های دشواری گرفته اند و نقش آلمان در رهبری روند بهبود اقتصاد جهانی و سیاست های درست برای پیمودن این راه بسیار مهم و حیاتی است . باراک اوباما درباره اوضاع لیبی و اینکه آیا باید آلمان مداخله نظامی خود را افزایش دهد یا نه گفت درباره لیبی باید اول این نکته را بیان کنم که این یک ماموریتی است که ناتو آن را دنبال می کند.

همانطور که قبلا گفته ام آلمان ها گام های بیشتری را برای پذیرش مسئولیت در افغانستان برداشته اند و این باعث می شود دیگر اعضا فرصت بیشتری برای نقش آفرینی در لیبی داشته باشند.

ما بر این نکته که قذافی باید برای مردم خودش هم که شده، کنار برود، توافق داریم.درباره روند عملیات نیز باید ببینیم که سه ماه پیش کجا بودیم و اکنون کجا هستیم؛ پیشرفتی که در این مدت به دست آمده است چشمگیر است.هدف ما حفاظت از مردم لیبی در برابر کشتاری احتمالی بود و ما این کار را کردیم.

بنغازی اکنون از رژیم لیبی در امان است و نیروهای قذافی عقب رانده شده اند. وی ضمن اشاره به فرار نظامیان وابسته به قذافی گفت سقوط قذافی اکنون فقط منوط به زمان است و هر کشوری که در این اتحاد علیه نیروهای قذافی نقش آفرینی می کند، نقش متفاوتی دارد.

ما درباره نقش آلمان ها گفتگو کردیم و بعد از ساقط شدن قذافی نیز کارهای زیادی داریم که انجام دهیم تا بار دیگر لیبی روی پای خود بایستد. وی درباره اقتصاد گفت مردم دو سوی آتلانتیک، از فراز و فرودهایی که در اقتصاد دنیا ایجاد می شود خسته شده اند.

دو و نیم سال پیش، اقتصاد دنیا ضربه ای مهلک خورد و بخشی از آن به چالش هایی باز می گردد که در دهه های گذشته، بی پاسخ مانده بودند و رها شدن از این مساله نیز زمان بر است.
5151

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 155908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =