مریم جمشیدی: امام جمعه جدید تهران که از او به عنوان حامی محمود احمدینژاد نام میبرند روز گذشته اولین خطبههای نماز جمعهاش را اقامه کرد تا با کمی اغماض اولین خطبه غیر سیاسی تهران را به نام خود در دو ماهه اخیر ثبت کند.
حجت الاسلام صدیقی که سخنرانیهایش همواره بر مدار اخلاق میچرخیده در اولین تجربه خود به عنوان امام جمعه تهران، حتی در خطبه دوم نیز که معمولاً رنگ و بویی سیاسی دارد، ملایمترین خطبهها را بیان کرد و بدین ترتیب بعد از مدتها مستمعانی را که در هفتههای اخیر، تندترین خطبههای سیاسی و جناحی را شنیدهاند، با این واقعیت مواجه کرد که میتوان حامی یک جریان سیاسی بود اما از تریبون رسمی به نفع جریان مطلوب خود بهرهبرداری نکرد. گویی این شاگرد آیتالله بهجت درسهای استاد تازه به دیدار حق رفته را به خوبی در حافظهاش ثبت کرده است. شاید به همین خاطر بود که دیروز توانست درس اخلاق را بهطور عملی عرضه کند و فارغ از هیاهوهای چند وقت گذشته با مردم از وقایع رخداده داخل و خارج سخن بگوید.
رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات در بخشی از سخنانش درگذشت سیدعبدالعزیز حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق را تسلیت گفت و اشارهای کوتاه به مسائل افغانستان و فلسطین داشت. صدیقی همچنین به مناسبت هفته دولت یادی از شهید رجایی و خصوصیات وی از جمله ساده زیستی و ولایی بودنش کرد و در ادامه با اشاره به وقایع پس از انتخابات فقط به گفتن «من یقین دارم که همانطور که آقا مقام معظم رهبری فرمودند، این جنگ نرم از پیش طراحی شده بود» اکتفا کرد. سپس از مجلس خواست تا ضمن کمک به دولت در انتخاب وزرا، هرچه زودتر پاسخگوی مطالبات مردم باشد. این برجستهترین بخش سیاسی خطبه صدیقی را تشکیل میداد. هرچند که اندک گریز وی به عالم سیاست نیز، در آخر به وادی دیگری ختم شد و به خوبی میشد برازنده بودن لقب رقیقالقلب را بر قامت این معلم اخلاق دید. چرا که در خاتمه اظهاراتش با بیان اینکه خطیب جمعه در طول خطبه باید حواسش به امام زمان (عج) باشد؛ بغض نشسته بر صدایش را نتوانست پنهان کند.
نظر شما